- 20 Ağustos 2023
- 1.668
- 734
- 28
- Konu Sahibi Zeynep 2134
Aparatif şeyler deniyorum kendi içimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben glifor kullanıyorum şuan günde bir kez 1000mg kadin dogum doktoru vermişti hem kilo vermeye hemde insülin direnci için aynı zaman da yumurta kalitesi içinde iyiymis ilk zamanlar feci mide bulantısı yapıyor ama zamanla alışıyorsun benim de tatlı krizlerim oluyor ama bir aydır tatlı yemedim neredeyse şuan iyi gidiyorum bakalım inşallah gözüm dönmez açlıktanBende 2-3 gündür başlamıştım . Ama ünsilin direçci olduğu için ani kan şekerim yükseliyor gözüm görmüyor hiç bişeyi hemen saldırıyorum tatlı karbonhidratlı şeylere
Evet ya benimde genelde öyle oluyorBende 2-3 gündür başlamıştım . Ama ünsilin direçci olduğu için ani kan şekerim yükseliyor gözüm görmüyor hiç bişeyi hemen saldırıyorum tatlı karbonhidratlı şeylere
Bende kullandım bir ara , bagırsakları falan da güzel düzenliyor . Neden bıraktım bilmiyorum kız dur bende başlıyımBen glifor kullanıyorum şuan günde bir kez 1000mg kadin dogum doktoru vermişti hem kilo vermeye hemde insülin direnci için aynı zaman da yumurta kalitesi içinde iyiymis ilk zamanlar feci mide bulantısı yapıyor ama zamanla alışıyorsun benim de tatlı krizlerim oluyor ama bir aydır tatlı yemedim neredeyse şuan iyi gidiyorum bakalım inşallah gözüm dönmez açlıktan
Bu aralar sakıza sardım baya ağzım oynuyor açlık hissetmiyorum kalk kız spor yap ben başlıyorum 50 dkEvet ya benimde genelde öyle oluyor
Bende hiç değilim hemdeAy yapim ya mutlu bir tombik değilim
Bendeki 850 mg yazıyorBen glifor kullanıyorum şuan günde bir kez 1000mg kadin dogum doktoru vermişti hem kilo vermeye hemde insülin direnci için aynı zaman da yumurta kalitesi içinde iyiymis ilk zamanlar feci mide bulantısı yapıyor ama zamanla alışıyorsun benim de tatlı krizlerim oluyor ama bir aydır tatlı yemedim neredeyse şuan iyi gidiyorum bakalım inşallah gözüm dönmez açlıktan
youtube ‘ dan grow with jo şiddetle tavsiye ederimBende hiç değilim hemde
Spor yapan kadın sen youtobe yaz . Leslie gibi ama bence daha iyisiiiOne grow wit
40 dk yapabildimBakim bi
Ben 3040 dk yapabildim
Olsun , hiç yapamamaktan iyidirBen 30
Bol eksiklerimiz olsun balımOlsun , hiç yapamamaktan iyidir
Amin aminBol eksiklerimiz olsun balım
Kullan bence bir sakıncası yok ya baktın artık kilo vermeye başlıyorsun bırakırsın nolcakBende kullandım bir ara , bagırsakları falan da güzel düzenliyor . Neden bıraktım bilmiyorum kız dur bende başlıyım
Doktorum 3 ay kullan demişti . Bırakmadan . Yumurtalıklara da iyi geliyormuş . Bakalım ya zayıflarım ya gebeKullan bence bir sakıncası yok ya baktın artık kilo vermeye başlıyorsun bırakırsın nolcak
Pcos nedirMerhaba arkadaşlar ben 28 yaşında 89 kilo bir bireyim ve iki çocuğum var her iki çocuğum pcoslu olmama rağmen çok şükür ki oldular ama şimdi 3 üncüyü istiyoruz oglum 5 yaşında hiç korunmuyorum olmuyor iki yıldır.en son 70 kiloyken çocuklarım oldu kilodan dolayı mı olmuyordur aceba son yıllarda 89 oldum başına gelen bu sorunun nasıl cozulebilecegini bilen varmı