Pcosla başedememe

Bende 2-3 gündür başlamıştım . Ama ünsilin direçci olduğu için ani kan şekerim yükseliyor gözüm görmüyor hiç bişeyi hemen saldırıyorum tatlı karbonhidratlı şeylere 🥲
Ben glifor kullanıyorum şuan günde bir kez 1000mg kadin dogum doktoru vermişti hem kilo vermeye hemde insülin direnci için aynı zaman da yumurta kalitesi içinde iyiymis ilk zamanlar feci mide bulantısı yapıyor ama zamanla alışıyorsun benim de tatlı krizlerim oluyor ama bir aydır tatlı yemedim neredeyse şuan iyi gidiyorum bakalım inşallah gözüm dönmez açlıktan 😀

Ben glifor kullanıyorum şuan günde bir kez 1000mg kadin dogum doktoru vermişti hem kilo vermeye hemde insülin direnci için aynı zaman da yumurta kalitesi içinde iyiymis ilk zamanlar feci mide bulantısı yapıyor ama zamanla alışıyorsun benim de tatlı krizlerim oluyor ama bir aydır tatlı yemedim neredeyse şuan iyi gidiyorum bakalım inşallah gözüm dönmez açlıktan 😀
Bende kullandım bir ara , bagırsakları falan da güzel düzenliyor . Neden bıraktım bilmiyorum kız 🤣 dur bende başlıyım

Bendeki 850 mg yazıyor

Merhaba arkadaşlar ben 28 yaşında 89 kilo bir bireyim ve iki çocuğum var her iki çocuğum pcoslu olmama rağmen çok şükür ki oldular ama şimdi 3 üncüyü istiyoruz oglum 5 yaşında hiç korunmuyorum olmuyor iki yıldır.en son 70 kiloyken çocuklarım oldu kilodan dolayı mı olmuyordur aceba son yıllarda 89 oldum başına gelen bu sorunun nasıl cozulebilecegini bilen varmı
Pcos nedir

X