Karaman///70

• Konu Sahibi ekinoksal
  • Başlangıç Tarihi
E

ekinoksal

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi ekinoksal
hiç Karaman'lı yok mu arkadaşlar:bbo:

• Konu Sahibi ekinoksal
Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

• Konu Sahibi ekinoksal
tamam butonu yok mu bulamadım da tamam arkadaşım bidaha günaydın demeyiz teşekkürde etmieyiz

• Konu Sahibi ekinoksal
hayret ya ben türümün son örneğimiyim acaba yoksa ben son karamanlı mıyım
eyvah doğal afet falan mı omldu karamanda

• Konu Sahibi ekinoksal
hayir canim sadece sen degilsin bak bizde ordayiz. Biraz uzak olsa bile kalbimiz hep orda.Bende karamanliyim ama hollandada yasiyorum.Ama hic unutmuyoruz.

• Konu Sahibi ekinoksal

ben yeni üye oldum cnm bende karaman kazımkarabekirliyim annem babamdan dolayı.ama doğma büyüme istanbuldayım.her yaz geliyoruz oralara konyaya bütün akrabalar tanıdıklar toplanıyoruz yazları.şimdilik görüşürüz yine :teytey:

• Konu Sahibi ekinoksal

canım ben karamanlıyım üzülme:dance: doğma büyüme istanbuldayım ama her yaz karaman , kazımkarabekir,ve konya arasında gezip duruyoruz.yine görüşürüz hemşerim.şimdilik hoşçakal.:teytey:

• Konu Sahibi ekinoksal

canım ben karamanlıyım üzülme:dance: doğma büyüme istanbuldayım ama her yaz karaman , kazımkarabekir,ve konya arasında gezip duruyoruz.yine görüşürüz hemşerim.şimdilik hoşçakal.:teytey:

• Konu Sahibi ekinoksal
ya ben bişileri yanlış yapıyom ama anlamadım.zamanla alışırım heralde:bbo:

• Konu Sahibi ekinoksal
  • Konu Sahibi ekinoksal
Kimseeeeeeeeeeeee Yokkkkkkkkkk Muuuuuuuuuuuuu??????????????????
Bi Ses Verin Lütfeeeeeeeeeeeeeen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Konu Sahibi ekinoksal
merhaba tatlim valla ben de habire yaziyorum kimseyi bulamiyorum.bende karamanliyim cumhiriyet mahallesindeyiz siz nerde oturuyorsunuz.benfazla karamanli gormuyorum seni gordum sevindim.

• Konu Sahibi ekinoksal
canim ben zembilli mahallesindeyim.lütfen sık sık görüşelim yaaaa.

• Konu Sahibi ekinoksal
ya negüzel karamandasınız ben istanbuldayım karamanı çok özledim hepinize selam

• Konu Sahibi ekinoksal
ya negüzel karamandasınız ben istanbuldayım karamanı çok özledim hepinize selam

saat şu an 23.25 senin icin koca bi nefes karaman havası cektim icime...gonderdim güzelim,aldin mi?

• Konu Sahibi ekinoksal
selam kızlar.nerdesiniz yafff.kimseyi bulamiyorum yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…