Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
diyet yapmam lazım annem yüzünden yapamıyorum bari spor yapayım diyorum yerimden kalkacak halim yok of ya üniversiteye gitmeden şu 10 kiloyu versem ne güzel olcak da nasıl olcak bişey yapmıyorum ki
benimde diyet yapmam lazım neyse annem bana ıphone 4s aldı o kadar mutluyumki telefonla oynamaktan yemek bile yiyemedim neyse dün dnz vardı fatma baana kızdı dün onla buluşamadım die:26::26: salonu değiştirdik neyse ben temizliğe geçiş yapimm
smh evde yok pazar gününden beri evdeyim cumartesi gelicek ben çıkıcam dışarı perşembe gecesi sahura kalkacaz oley fatmayla iyi dnz ledeöle ıphonemle alakadarım dün neslihandaydım minede ordaydı merak etme mıneyle knşmyrm ıkısı naparsa ypsn
smh evde yok pazar gününden beri evdeyim cumartesi gelicek ben çıkıcam dışarı perşembe gecesi sahura kalkacaz oley fatmayla iyi dnz ledeöle ıphonemle alakadarım dün neslihandaydım minede ordaydı merak etme mıneyle knşmyrm ıkısı naparsa ypsn
bugün baya bi eğlendik ya dnz vardı bütün gün snra iftra gttk ysm abla yoktu onu artık getirmiyoruz yanımızda snrda eve geldik evdeki abimin sinirini çektik neys eben mutluyum banane fatmada iyi