Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
burak diye bı çocuk var, her hareketı ofsayt gelıyor. öyle kı, hapşurduğumda çok yaşa demesınden bıle hoşlanmıyorum. nedense arkadaşlığı da ılgısı de hoşuma gıtmıyor..
dün bbş düştü hastanedeydik acile gittik neyseki hiç bişeyi yok 3 dikiş atıldı bende şimdi kendime makarna yapyrm dygula un helvası yaptık çok güzel oldu bugn annş yk nry tyzede kalcak ev bana emanet fatma deniz iyi merak etme
sular kesik evde of inşallah akşama doğru gelir neyse bugün yşm ablaya gitcz ben pilav +fırında tavk cacık ypıcm orda yicez yarında beyaz elbisemi giymeyi düşünüyorum bakalım
Canım hiç ders çalışmak istemiyor,bir başlasam devamı gelecek de hava sıcak ..çizgi film mi izlesem acaba diyorum..bitanem de çok yoğun çalışıyor hiç görüşemiyoruz,günler sıpsıkıcı yaaa puuufff .......