Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
annem elinde bi broşürle yanıma geldi yarın yeni bi mağaza açılcakmış onun tanıtımı heyecanla saç maşasının 3 lira olduğunu söyledi merak ettim baktım cidden 3 lira hem de philips ama sonradan farkettim altında "10 ay taksitle" yazıyomuş o da farketmemiş öyle olduğunu hatun beni boş yere heyecanlandırdı ya
galiba gidiyoruz taşınıyoruz daha karar verilmedi bugün verlcek yeni bi şehir yeni bihayat bence güzel olucak sakin stressiz bi hayat nedenide o pislik kapıdaki şerefsiz
Evin içinde dört dönüyorum.Şurada yemek yemiştik diyorum, şu koltukta uyuyakalmıştık,nasılda yastık savaşı yapmıştık senle... Çok özledim sevgilim. . Sensiz zaman geçmiyor burada.. Leman Sam'ın şarkısındaki gibi 'Sen olmayınca yaşamak içime sinmiyor.':85: