- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- Konu Sahibi Oha diyorum
ay cok guzel oda orduda cok bol varyaparsin hic zor degil yok kuzum hic duymadim;(
mantar tirmit de deniyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay cok guzel oda orduda cok bol varyaparsin hic zor degil yok kuzum hic duymadim;(
bizde tavuk mantari var onu guzelce soganla bulgurla kavurup yrmegini yapiyoruz hayatinda yiyebeiliecegim en guzel yemek diyebioirimay cok guzel oda orduda cok bol var
mantar tirmit de deniyo
tmm ayni şey o isteebizde tavuk mantari var onu guzelce soganla bulgurla kavurup yrmegini yapiyoruz hayatinda yiyebeiliecegim en guzel yemek diyebioirim
anam samak tatlarimiz ayni:)tmm ayni şey o istee
hakikaten yaaanam samak tatlarimiz ayni:)
bakalm sansim var mi jenam sanda bol sanslar tessekur ederim balimEllerine sağlık,yarışmada bol şanslar
Rica ederim canim, seveni çok,şansın olabilir bence :) Ben bu sefer de izleyiciyimbakalm sansim var mi jenam sanda bol sanslar tessekur ederim balim
Rica ederim canim, seveni çok,şansın olabilir bence :) Ben bu sefer de izleyiciyim hadi ya olsunnn canim. ciddi misin sansli miyim bu konuda diyon tatlu jena
sag ol kuzummm benimmMaşAllah kız eline sağlık
sag ol canim benim:)Eline sağlık başarılar
canimmmm murvosuuumm sizi etiketlemezsem olmaz)Ellerine sağlık esmoşum
Ellerine sağlık kuzum. Yarışmada başarılar dilerim.herkese merhaba kk nin tatli ve istahli hanimlaribugun size kendi mutfagimda eksik etmedigim karadenizin vazgecilmez tatlarindan karalaha corbasisinj sizlerle paylasiyorum.
.1 bag pancar(karalahana)
. misir unu(kivami tutana kadar)
.iki yemek kasigi tere yag
.1 yemek kasigi salca
.1 yemek kasigi tuz
. bir kase haslanmis barbunya
.1 kase haslanmis misir
.3 yemek kasigi piric
. kirmizi pulbiber
Eki Görüntüle 2614761
yapilisi
oncekikle 1 lt kaynamiis suyumuza yikadigimiz pirincleri ilave ediyoruz
Eki Görüntüle 2614763
sonra iyice yikadigimiz lahanalari guzelce dogruyoruz burdaki puf nokta cok ince olmasi ve uzamis olmamasi laziEki Görüntüle 2614767
dografigimiz lahanalari tencereye ilave ediyoruzEki Görüntüle 2614769
sonra haslanmis misirimiz barbunyamizi tuzumuzu ekliyoruz iyice birbirleriyle ozlesene kadar kaynatiyoruz ve lahanalar yumusamis yesilimsi rengini yitirmis olacak.Eki Görüntüle 2614770
bir tavaya salcamizi tereyagimizi pulbiberimizi aliyoruz ve sosumuzu hazirliyoruzEki Görüntüle 2614771
ve azar azar misir unumuzu ilave ediyoruz kivamini tuturuna kadr ama cok fazla eklememek lazim cok yogun bir corba oluyorEki Görüntüle 2614773
ve sonra sosumuzu ilave ekleyip bir 15 dakika kaynariyoruz iyice ozlesmis olmasi lazimEki Görüntüle 2614761
Eki Görüntüle 2614775 Eki Görüntüle 2614776
sunum
Eki Görüntüle 2614779 Eki Görüntüle 2614780 Eki Görüntüle 2614781 Eki Görüntüle 2614782
sag ol canim benim bende sana basarilar diliyorumEllerine sağlık kuzum. Yarışmada başarılar dilerim.