- 7 Temmuz 2019
- 2.578
- 4.843
- Konu Sahibi Oha diyorum
aynenn aslin da misir ekmekli fotoda vardi eklemiyi unutmusum saglik olsunOrdu da buna mısır ekmeği dograyarak yerler :)
Ellerine sağlık canim❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynenn aslin da misir ekmekli fotoda vardi eklemiyi unutmusum saglik olsunOrdu da buna mısır ekmeği dograyarak yerler :)
Ellerine sağlık canim❤
aynrnn benim de en sevdigim corba karadenizli degilim ama baya sevdim bu corbayi sanada basarilar dilerimEllerine sağlık canım,en sevdiğim çorbalardan,başarılar dilerim
cok sag ol canim sende yarisiyorsan sanada basarilar dilerim cancazimEllerine sağlık canım. Yarışmada başarılar diliyorum
kara lahana :)Ellerine sağlık ❤
İlk defa yöresel yemekleri takip ediyorum ve hepsinde ayrı ayrı şaşırıyorum.pancar dediğin şey bizde kırmızı turp gibi bişey
Keşke hepsini tadabilme şansım olsa
Başarılar dilerim
o oo elalis ball kadin sanad basarilar yarisrisda canimm benim :)Ellerine sağlık ❤
İlk defa yöresel yemekleri takip ediyorum ve hepsinde ayrı ayrı şaşırıyorum.pancar dediğin şey bizde kırmızı turp gibi bişey
Keşke hepsini tadabilme şansım olsa
Başarılar dilerim
bide pezuk var isirgan sonra pazikara lahana :)
pancari herkes mor renk varya benim arkadaşlarım da pancar çorbası deyince hep omu anliyorlar :)bide pezuk var isirgan sonra pazi
evet canim isirgan bulsaydim kesin onu yapardim oda guzel oluyorpancari herkes mor renk varya benim arkadaşlarım da pancar çorbası deyince hep omu anliyorlar :)
siz isirgan yaglasi da yapiyo musunuz
Malzeme bulabilirsem, insallahcok sag ol canim sende yarisiyorsan sanada basarilar dilerim cancazim
ayy evet bambaska onun tadı daevet canim isirgan bulsaydim kesin onu yapardim oda guzel oluyor
sarimsakli falan canim cektiayy evet bambaska onun tadı da
dogru vallah market pazara bile zor gidiliyor artik:)Malzeme bulabilirsem, insallah
olsada yesek bol tereyağlısarimsakli falan canim cekti
aynen vallah damak tatlarimiz ayninsende katilsana yarisaolsada yesek bol tereyağlı
periiim cok sag ol melek kadinEllerine sağlık canım başarılar dilerim
kirmit sever misinaynen vallah damak tatlarimiz ayninsende katilsana yarisa
yaparsin hic zor degil yok kuzum hic duymadim;(kirmit sever misin
bana cok zor gelitor tek tek resimlemek ugrasmak