-
- Konu Sahibi hissikablelvuku4
Onun fiziği de kusursuz değildir de insan kendi skalasında olan kişinin yanında zaten kendiliğinden mutlu oluyor.durup düşünüp, adamı beğenmiyorum ama ben beğenmeyecek kadar iyi miyim? kısmına katılmıyorum o yüzden.herkes gerek psikososyal, gerek fiziksel seviyesini hissederek o kişiyi beğeniyor ya da beğenmiyor zaten.içgüdüsel bir his. Öyle olmasa bunca bizim hiç beğenmediğimiz insan nasıl ilişki yaşayacaktı.Koyunun Bulunmadığı Yerde Keçiye Abdurrahman Çelebi Derler ; bu mu yani sizin evliliğe bakış açıniz
Adam mükemmel değil bence..
Görücü olaya dahil edilmişse ;çok aktif gezen,tanıyan tanistirilan,çevresi erkeklerle bezeli olan bir hayatınız yok muhtemelen.
Yahut hep kötüleriyle yolunuz kesismis.
Yoksa kimse 3 ay içerisinde,üstelik görücü usulü ile tanıştığı birini bu kadar guzellemez.Adam duysa poposu bulutlara değer.
Evlilik denince ilk etapta ruhsatlı cinsellik geliyor benim aklıma.
İnsanlara garip gelebilir ama cinsellik evlilikte önemli bir yer tutuyor.
Tipini begemediniz,her baktığınızda "bu nedir yahu" dediğiniz,yürürken yanınıza yakistiramadiginiz bir adamla evlenecek misiniz ?
Ayrıca sizin fiziginiz kusursuz mu ?
Bi anlamsiz bi tuhaf bi biseyler yani..
O halde ; adam çok iyi,çok nazik,çok naif,çok zarif ancak fiziğini nefsim çekmiyor diyerek hallenmesi,dertlenmesi ve serzenişte bulunması normal mi ?Onun fiziği de kusursuz değildir de insan kendi skalasında olan kişinin yanında zaten kendiliğinden mutlu oluyor.durup düşünüp, adamı beğenmiyorum ama ben beğenmeyecek kadar iyi miyim? kısmına katılmıyorum o yüzden.herkes gerek psikososyal, gerek fiziksel seviyesini hissederek o kişiyi beğeniyor ya da beğenmiyor zaten.içgüdüsel bir his. Öyle olmasa bunca bizim hiç beğenmediğimiz insan nasıl ilişki yaşayacaktı.
Ee normal değil ayrılması lâzım.O halde ; adam çok iyi,çok nazik,çok naif,çok zarif ancak fiziğini nefsim çekmiyor diyerek hallenmesi,dertlenmesi ve serzenişte bulunması normal mi ?
Dediğini genel olarak katılsamda bu konu için hayır yani.
Sakın evlenmeyin adamın başını yakmayınSelam kizlar. Öyle cikmazin icindeyimki ne yapcagimi bilmiyorum ve mantikli bir yardim bekliyorum. Biri ile görücü usülü tanistik. Ilk gelen resim ile kendisini begenmedim ama yinede canli görim dedim. O görüsmede bir baktim yolladigi resimden cok daha kilolu eski resmini yollamis zayif oldugu dönemden ama ayni zamanda nasil efendi düzgün güzel karakterli oldugunu anladim zaten bana direk güven verdi ilkinden. öyle böyle red edemedim ve bugüne kadar 3 ay oldu görüsüyoruz. Artik aileler söz olsun diye israr ediyor ama ben hala tipini begenmiyorum. Karakteri ama gercekten müthis, adam gibi adam. Bana tekrar öyle adamlarda varmis be dedirtti. Görüslerimiz anlayisimiz süper cok yakin arkadas gibi, cokta tatli ve düsünceli. Ama bugün yine resim yolluyor kendinden, resime bakarken böyle icimden bu neden böyle görünüyor ya diyorum bir heyecan duygusal anlamda bir sey hissedemedim 3 ay icinde. Ve benden beklenen söz icin onay vermem. Iki taraf icimde savas veriyor. Karakteri bana davranisi beni eritiyor ama resmini gördügüm an gidiyor begenmiyorum. Zayiflarmisin dedim kabul etti ama genel olarak asil kriterlerimin tam tersi... ne yapmaliyim
bu kadar şey yazıldı ama iddiaya girerim sen bu adamla evleneceksin. sonra hayat boyu mutsuz olacaksınO 4 ay icinde sevgi hissetmeye basladinizmi? Ve bastan gözünüze hos geldi mi?
tipini beğenmediğiniz adamla nasıl öpüşecek, aynı yatağa gireceksiniz? Yani karakter çok önemli ama tipini beğenmezsen de bir cacık olmaz bu iştenSelam kizlar. Öyle cikmazin icindeyimki ne yapcagimi bilmiyorum ve mantikli bir yardim bekliyorum. Biri ile görücü usülü tanistik. Ilk gelen resim ile kendisini begenmedim ama yinede canli görim dedim. O görüsmede bir baktim yolladigi resimden cok daha kilolu eski resmini yollamis zayif oldugu dönemden ama ayni zamanda nasil efendi düzgün güzel karakterli oldugunu anladim zaten bana direk güven verdi ilkinden. öyle böyle red edemedim ve bugüne kadar 3 ay oldu görüsüyoruz. Artik aileler söz olsun diye israr ediyor ama ben hala tipini begenmiyorum. Karakteri ama gercekten müthis, adam gibi adam. Bana tekrar öyle adamlarda varmis be dedirtti. Görüslerimiz anlayisimiz süper cok yakin arkadas gibi, cokta tatli ve düsünceli. Ama bugün yine resim yolluyor kendinden, resime bakarken böyle icimden bu neden böyle görünüyor ya diyorum bir heyecan duygusal anlamda bir sey hissedemedim 3 ay icinde. Ve benden beklenen söz icin onay vermem. Iki taraf icimde savas veriyor. Karakteri bana davranisi beni eritiyor ama resmini gördügüm an gidiyor begenmiyorum. Zayiflarmisin dedim kabul etti ama genel olarak asil kriterlerimin tam tersi... ne yapmaliyim
Karakter tabi ki önemli ama evlilik sadece mantıkla yapılacak bir şey değil. Bakınca içinizin de kıpır kıpır olması heycan duymanız önemli. Evliliği ayakta tutan şeylerden biri de bu. Hem 3 ay çok uzun bir zaman dilimi değil ailelerin baskısi ile acele bı karar vermeyin.Selam kizlar. Öyle cikmazin icindeyimki ne yapcagimi bilmiyorum ve mantikli bir yardim bekliyorum. Biri ile görücü usülü tanistik. Ilk gelen resim ile kendisini begenmedim ama yinede canli görim dedim. O görüsmede bir baktim yolladigi resimden cok daha kilolu eski resmini yollamis zayif oldugu dönemden ama ayni zamanda nasil efendi düzgün güzel karakterli oldugunu anladim zaten bana direk güven verdi ilkinden. öyle böyle red edemedim ve bugüne kadar 3 ay oldu görüsüyoruz. Artik aileler söz olsun diye israr ediyor ama ben hala tipini begenmiyorum. Karakteri ama gercekten müthis, adam gibi adam. Bana tekrar öyle adamlarda varmis be dedirtti. Görüslerimiz anlayisimiz süper cok yakin arkadas gibi, cokta tatli ve düsünceli. Ama bugün yine resim yolluyor kendinden, resime bakarken böyle icimden bu neden böyle görünüyor ya diyorum bir heyecan duygusal anlamda bir sey hissedemedim 3 ay icinde. Ve benden beklenen söz icin onay vermem. Iki taraf icimde savas veriyor. Karakteri bana davranisi beni eritiyor ama resmini gördügüm an gidiyor begenmiyorum. Zayiflarmisin dedim kabul etti ama genel olarak asil kriterlerimin tam tersi... ne yapmaliyim
Çevren de bir garip ya...daha genceciksin. Ne bu acele, yonlendirme böyle? Zengin mi çocuk?Ailem tam tersi abla, ne güzel temiz yüzlü cocuk zayiflar dis görünüs önemli degil vs diye beni ikna etmeye calisiyorlar hep. Ailedeki herkesin esi su an benim görüstügüm kisiden daha yakisikli ama onlarda eslerinin huylarindan sikayetci. Tipte bir ise yaramiyor diyorlarne zormus ikisi birden bulunmasi arkadas...
Yani size nasıl söyleyeyim anlamanız için yaşamanız lazım .. şimdi bazen olmayınca olmaz ne kadar kusursuz olursa olsum birşey hissedemediğiniz adamla evlenilmez hep bir yanınız eksik kalır .. şöylede bir durum var diyelim başka tipi vs hoşunuza giden biriyle evlendiniz ama onun hissettirdiklerini veremiyor işte ozaman tipin ne kadar önemsiz bir detay olduğunu anlarsınız mumla ararsınız beğenmediğiniz genci .. oturun kendinizle bir konuşun açık açık evlendim harika yakışıklı ama mutlu değilim duygusal olarak boşluktayım ı mı tercih edeceksiniz yoksa size iyi hissettiren ama size yakışıklı gelmeyen biriyle bir ömür geçirmek mi ha şu da olabilir hem yakışıklı hem düzgün ama sana okadar net söyleyeyim tanışma ihtimalin zor .. piyasada karakterli adam bulmak gerçekten zor ama sen bu adamı sevmiyorsun oda belli çünkü sevsen inan onun tüm çirkin yerleri sana sempatik gelirdi gözün bile görmezdi bilemiyorum bu adamla evlenirsen tamamen mantık evliliği yapmış olacaksın belki bir yerin eksik kalacak ama sonunda kazanan sen olacaksın tabi bu taleplerinle de ilgili körü körüne aşk aşk diyip sorgulamadan evlenenlerin birçoğu kucağında çocuk gözyaşı döküyor.. takıntın sadece kilo ise 10 ayda sadece diyet ve spor ile 43 kg vermis biri olarak soyluyorum ki TAKILMA!Selam kizlar. Öyle cikmazin icindeyimki ne yapcagimi bilmiyorum ve mantikli bir yardim bekliyorum. Biri ile görücü usülü tanistik. Ilk gelen resim ile kendisini begenmedim ama yinede canli görim dedim. O görüsmede bir baktim yolladigi resimden cok daha kilolu eski resmini yollamis zayif oldugu dönemden ama ayni zamanda nasil efendi düzgün güzel karakterli oldugunu anladim zaten bana direk güven verdi ilkinden. öyle böyle red edemedim ve bugüne kadar 3 ay oldu görüsüyoruz. Artik aileler söz olsun diye israr ediyor ama ben hala tipini begenmiyorum. Karakteri ama gercekten müthis, adam gibi adam. Bana tekrar öyle adamlarda varmis be dedirtti. Görüslerimiz anlayisimiz süper cok yakin arkadas gibi, cokta tatli ve düsünceli. Ama bugün yine resim yolluyor kendinden, resime bakarken böyle icimden bu neden böyle görünüyor ya diyorum bir heyecan duygusal anlamda bir sey hissedemedim 3 ay icinde. Ve benden beklenen söz icin onay vermem. Iki taraf icimde savas veriyor. Karakteri bana davranisi beni eritiyor ama resmini gördügüm an gidiyor begenmiyorum. Zayiflarmisin dedim kabul etti ama genel olarak asil kriterlerimin tam tersi... ne yapmaliyim
Karakter çok önemli, ahlaklı, vicdanlı, merhametli, dürüst ve çalışkan birisi olmalı ama çekim de önemli, başlıktaki sorunuzda “Karakter mi dış görünüş mü” demişsiniz, dış görünüş aslında çekimle alakalıdır, görüştüğünüzde sizi heyecanlandıran, kalbinizi çarptıran insan sizin için dünyanın en yakışıklı/güzel insanıdır, kilo boy gibi fiziksel özelliklerini gözünüz bile görmez.Karakteri ama gercekten müthis, adam gibi adam. Bana tekrar öyle adamlarda varmis be dedirtti. Görüslerimiz anlayisimiz süper cok yakin arkadas gibi, cokta tatli ve düsünceli. Ama bugün yine resim yolluyor kendinden, resime bakarken böyle icimden bu neden böyle görünüyor ya diyorum bir heyecan duygusal anlamda bir sey hissedemedim 3 ay icinde.
ya hu kimse brad pitt kıvanç tatlıtuğ beklemiyor ama sevişeceğin tek beden olacağın bir adamın sana cazip gelmesi lazım. evlilikte merhamet şehvetin yerini dolduramaz. kardeş kardeş mi yaşayacaklar. böyle bir şey olabilir mi. peki bu insanlar anladığım kadarıyla muhafazakar ve helal dairesinde yaşamak istiyorlar her şeyi.Yani size nasıl söyleyeyim anlamanız için yaşamanız lazım .. şimdi bazen olmayınca olmaz ne kadar kusursuz olursa olsum birşey hissedemediğiniz adamla evlenilmez hep bir yanınız eksik kalır .. şöylede bir durum var diyelim başka tipi vs hoşunuza giden biriyle evlendiniz ama onun hissettirdiklerini veremiyor işte ozaman tipin ne kadar önemsiz bir detay olduğunu anlarsınız mumla ararsınız beğenmediğiniz genci .. oturun kendinizle bir konuşun açık açık evlendim harika yakışıklı ama mutlu değilim duygusal olarak boşluktayım ı mı tercih edeceksiniz yoksa size iyi hissettiren ama size yakışıklı gelmeyen biriyle bir ömür geçirmek mi ha şu da olabilir hem yakışıklı hem düzgün ama sana okadar net söyleyeyim tanışma ihtimalin zor .. piyasada karakterli adam bulmak gerçekten zor ama sen bu adamı sevmiyorsun oda belli çünkü sevsen inan onun tüm çirkin yerleri sana sempatik gelirdi gözün bile görmezdi bilemiyorum bu adamla evlenirsen tamamen mantık evliliği yapmış olacaksın belki bir yerin eksik kalacak ama sonunda kazanan sen olacaksın tabi bu taleplerinle de ilgili körü körüne aşk aşk diyip sorgulamadan evlenenlerin birçoğu kucağında çocuk gözyaşı döküyor.. takıntın sadece kilo ise 10 ayda sadece diyet ve spor ile 43 kg vermis biri olarak soyluyorum ki TAKILMA!
Kendimi tam izah edememisim sanırım yoğunluktan ama en ustte belirtmisim sadece mantik ile evlenilmez hep eksik kalirsin diye ihtimalleri söyledim kendisine... Ama mantik evliligi yapan bircok arkadasm var ve cokda mutlular olan oluyor demekki bukadar keskin yapmayin allah askina diyeceginz birsy soylemedim herkesin yapısı istekleri farklı kimisi sadece mantigina uyan insnlarla dha mutlu heralde tiksinecegi insanla yapmiyorlar bu isi ama aşık olarak evlenmeyen bir dolu tanidigim var bende kör bir sekilde aşk aşk diye evlenenlere karsiyim sıfır mantıkla o gemi yürümez saydiginiz olumsuzluklar aşk da da mantikta da olabilir ama mantik evliliginde daha az yanilirsiniz duygular yogunken uyumsuzlugu goremezsiniz mantikcilar daha az hataya düşer nefsini mefsini ben bilemem okadar igrenme boyutunda hisleri varsa onu konu sahibi bilirya hu kimse brad pitt kıvanç tatlıtuğ beklemiyor ama sevişeceğin tek beden olacağın bir adamın sana cazip gelmesi lazım. evlilikte merhamet şehvetin yerini dolduramaz. kardeş kardeş mi yaşayacaklar. böyle bir şey olabilir mi. peki bu insanlar anladığım kadarıyla muhafazakar ve helal dairesinde yaşamak istiyorlar her şeyi.
nefis taşıyorlar o nolcak. nefsine zulmetmiş olmaz mı
sadece mantıkla evlilik yapılır mı mantıklı bulduğu şey çıkmazsa nolacak
yapmayın rica ediyorum
evlilik bu kadar basit değil