- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.047
-
- Konu Sahibi hissikablelvuku4
Begenmemek derken itici bulmak anlamında mı yoksa daha yakışıklı olsaydı anlamında mı. İtici buluyorsanız yani amiyane tabirle içiniz almıyorsa olmaz o iş.Selam kizlar. Öyle cikmazin icindeyimki ne yapcagimi bilmiyorum ve mantikli bir yardim bekliyorum. Biri ile görücü usülü tanistik. Ilk gelen resim ile kendisini begenmedim ama yinede canli görim dedim. O görüsmede bir baktim yolladigi resimden cok daha kilolu eski resmini yollamis zayif oldugu dönemden ama ayni zamanda nasil efendi düzgün güzel karakterli oldugunu anladim zaten bana direk güven verdi ilkinden. öyle böyle red edemedim ve bugüne kadar 3 ay oldu görüsüyoruz. Artik aileler söz olsun diye israr ediyor ama ben hala tipini begenmiyorum. Karakteri ama gercekten müthis, adam gibi adam. Bana tekrar öyle adamlarda varmis be dedirtti. Görüslerimiz anlayisimiz süper cok yakin arkadas gibi, cokta tatli ve düsünceli. Ama bugün yine resim yolluyor kendinden, resime bakarken böyle icimden bu neden böyle görünüyor ya diyorum bir heyecan duygusal anlamda bir sey hissedemedim 3 ay icinde. Ve benden beklenen söz icin onay vermem. Iki taraf icimde savas veriyor. Karakteri bana davranisi beni eritiyor ama resmini gördügüm an gidiyor begenmiyorum. Zayiflarmisin dedim kabul etti ama genel olarak asil kriterlerimin tam tersi... ne yapmaliyim
Tamam işte. Sana alışveriş teklif edip cimri olduğunu anlamak gayet kolay.Hiçbir sevgilimle market dışında alışveriş yapmadım ya. Tum aktivitelere ok , daga da tırmanır, tren garında da yatarım, mangal da yapar , ormanda çöp de temizlerim. Ama bana alışveriş demesinler, nefret ederim.
Bir de sevgililer AVM'de buluşuyor ya,bana çok ilginç geliyor..insan sevgilisiyle avmye gider mi ya.valla anlamlandıramiyorum
Saçma ama ya, iki sevgilinin yapacağı tonla aktivite varken alışveriş neTamam işte. Sana alışveriş teklif edip cimri olduğunu anlamak gayet kolay.
O kadar çaresizsiniz yani hı ille evleneyim diyorsunuz fazlası etmem ben demek gibi bir şey konu ,pardon derdinize neSelam kizlar. Öyle cikmazin icindeyimki ne yapcagimi bilmiyorum ve mantikli bir yardim bekliyorum. Biri ile görücü usülü tanistik. Ilk gelen resim ile kendisini begenmedim ama yinede canli görim dedim. O görüsmede bir baktim yolladigi resimden cok daha kilolu eski resmini yollamis zayif oldugu dönemden ama ayni zamanda nasil efendi düzgün güzel karakterli oldugunu anladim zaten bana direk güven verdi ilkinden. öyle böyle red edemedim ve bugüne kadar 3 ay oldu görüsüyoruz. Artik aileler söz olsun diye israr ediyor ama ben hala tipini begenmiyorum. Karakteri ama gercekten müthis, adam gibi adam. Bana tekrar öyle adamlarda varmis be dedirtti. Görüslerimiz anlayisimiz süper cok yakin arkadas gibi, cokta tatli ve düsünceli. Ama bugün yine resim yolluyor kendinden, resime bakarken böyle icimden bu neden böyle görünüyor ya diyorum bir heyecan duygusal anlamda bir sey hissedemedim 3 ay icinde. Ve benden beklenen söz icin onay vermem. Iki taraf icimde savas veriyor. Karakteri bana davranisi beni eritiyor ama resmini gördügüm an gidiyor begenmiyorum. Zayiflarmisin dedim kabul etti ama genel olarak asil kriterlerimin tam tersi... ne yapmaliyim
Selam kizlar. Öyle cikmazin icindeyimki ne yapcagimi bilmiyorum ve mantikli bir yardim bekliyorum. Biri ile görücü usülü tanistik. Ilk gelen resim ile kendisini begenmedim ama yinede canli görim dedim. O görüsmede bir baktim yolladigi resimden cok daha kilolu eski resmini yollamis zayif oldugu dönemden ama ayni zamanda nasil efendi düzgün güzel karakterli oldugunu anladim zaten bana direk güven verdi ilkinden. öyle böyle red edemedim ve bugüne kadar 3 ay oldu görüsüyoruz. Artik aileler söz olsun diye israr ediyor ama ben hala tipini begenmiyorum. Karakteri ama gercekten müthis, adam gibi adam. Bana tekrar öyle adamlarda varmis be dedirtti. Görüslerimiz anlayisimiz süper cok yakin arkadas gibi, cokta tatli ve düsünceli. Ama bugün yine resim yolluyor kendinden, resime bakarken böyle icimden bu neden böyle görünüyor ya diyorum bir heyecan duygusal anlamda bir sey hissedemedim 3 ay icinde. Ve benden beklenen söz icin onay vermem. Iki taraf icimde savas veriyor. Karakteri bana davranisi beni eritiyor ama resmini gördügüm an gidiyor begenmiyorum. Zayiflarmisin dedim kabul etti ama genel olarak asil kriterlerimin tam tersi... ne yapmaliyim
Hortlatılmiş konuŞakamısın? İnsanların duygularıyla oynamayı bırak.
Ben yazacaktım kim bu eski konuları hortlatiyor diye sen yazmışsınHortlatılmiş konu
Tamam en avrupalı sensınHiçbir sevgilimle market dışında alışveriş yapmadım ya. Tum aktivitelere ok , daga da tırmanır, tren garında da yatarım, mangal da yapar , ormanda çöp de temizlerim. Ama bana alışveriş demesinler, nefret ederim.
Bir de sevgililer AVM'de buluşuyor ya,bana çok ilginç geliyor..insan sevgilisiyle avmye gider mi ya.valla anlamlandıramiyorum
Bu analiz için 3 ay çok erken değil mi?Karakteri ama gercekten müthis, adam gibi adam.
İyi insan kısmını geç, ne kadar taniyosun da ne biliyorsun iyi olduğunu? Daha 3 ay olmuş, zaten tipi kayık adam sana prenses muamelesi yapıyordur kafalamak için...Ama seninle gerçekleri konuşucam Benim şu yasimdaki aklımla ve halimle bile çirkin bir adamla evlenmemin iki nedeni olabilir : 1- çok para ve sınırsız yasal kontrolSelam kizlar. Öyle cikmazin icindeyimki ne yapcagimi bilmiyorum ve mantikli bir yardim bekliyorum. Biri ile görücü usülü tanistik. Ilk gelen resim ile kendisini begenmedim ama yinede canli görim dedim. O görüsmede bir baktim yolladigi resimden cok daha kilolu eski resmini yollamis zayif oldugu dönemden ama ayni zamanda nasil efendi düzgün güzel karakterli oldugunu anladim zaten bana direk güven verdi ilkinden. öyle böyle red edemedim ve bugüne kadar 3 ay oldu görüsüyoruz. Artik aileler söz olsun diye israr ediyor ama ben hala tipini begenmiyorum. Karakteri ama gercekten müthis, adam gibi adam. Bana tekrar öyle adamlarda varmis be dedirtti. Görüslerimiz anlayisimiz süper cok yakin arkadas gibi, cokta tatli ve düsünceli. Ama bugün yine resim yolluyor kendinden, resime bakarken böyle icimden bu neden böyle görünüyor ya diyorum bir heyecan duygusal anlamda bir sey hissedemedim 3 ay icinde. Ve benden beklenen söz icin onay vermem. Iki taraf icimde savas veriyor. Karakteri bana davranisi beni eritiyor ama resmini gördügüm an gidiyor begenmiyorum. Zayiflarmisin dedim kabul etti ama genel olarak asil kriterlerimin tam tersi... ne yapmaliyim
Katılıyorum. Benimde manit anlamında adayım var. Koku hassasiyetimin olduğunu biliyor. Bi ortamda burası havasız diyip kendime parfüm sıktığımda direkt ter mi kokuyorum diyor :)Adama direkt olarak ''zayıflar mısın'' dediysen adam adına üzüldüm kötü hissetmiştir... Dolaylı yoldan ''ben spora gitmek istiyorum, sen de bana eşlik eder misin? birlikte vakit geçirmiş oluruz'' diyerek motive sağlayabilirsin aslında. Kilo verilebilen bir şey önemli olan karakter. Ben de dış görünüşe bakarım ama çok takılmam yanıma yakışsın yeter kafasındayım.