Karakter mi dis görünüs mü? Kabul etmeliyim begenmesemde...

Begenmemek derken itici bulmak anlamında mı yoksa daha yakışıklı olsaydı anlamında mı. İtici buluyorsanız yani amiyane tabirle içiniz almıyorsa olmaz o iş.

Çok gençsiniz. Muhtemelen pek erkek tanımamışsınız, o yüzden de daha 3 ay tanıdığınız adam size "karakteri çok güzel" gelmiş. (bi de 23 nedir yahu, ben o yaşta sabahlara kadar arkadaşlarımla konserlerde barlardaydım).

"AŞK"ın o fırtınasını, kalbinizi uçurmasını, heyecandan elinizi ayağınıza dolaştırmasını, onu gördüğünüzde ayaklarınızın yerden kesilme hissini yaşamadan (bu kadar güzel bişeyi tecrübe bile edemeden), fotoğrafına dahi bakamadığınız adamla bir ömre imza mı atacaksınız?

Size de yazık, ona da.

Konu bile açtıysanız ciddi bir çıkmazda ve kafa karışıklığı içindesiniz sanırım. Oyüzden asla hemen nişan yapmamanızı öneririm. 3 ay geçmesine rağmen elektriklenme dış görünüş için bile olmadıysa malesef bu ilişki iki taraf içinde zarar olur. Karekteriyle sizi zaten aşık edip dış görünüşü arkaplana itebilirdi. Ama başarılı olmamış. Oyüzden bence zorlamayın hem o üzülmesin hem siz yanlış karar vermeyin. Ama derseniz biraz daha tanıyıp zamana bırakayım o olabilir belki. Birde sizin için kilo vermeyi kabul ediyorsa vay haline çünkü dereyi geçince onuda önemsemez vermez kilo. Birde başlarda herkes iyidir karekterli rolü yapar gerçek karekterini kavga anında kötüyken veya çıkarlar bittiğinde görürsünüz. Şuan oda en iyi hallerini rol ediniyor unutmayın

Tamam işte. Sana alışveriş teklif edip cimri olduğunu anlamak gayet kolay.

Tamam işte. Sana alışveriş teklif edip cimri olduğunu anlamak gayet kolay.
Saçma ama ya, iki sevgilinin yapacağı tonla aktivite varken alışveriş ne
En son ne zaman sevgilimle alışveriş yaptım
Elimizde cok az dinar kalmıştı, para boşa gitmesin diye son dakika bir markete girip ederince su, kraker, meyve falan almıştık , etiketlere baka baka
Ve evet,cimriyim doğru bir tespitmiş

O kadar çaresizsiniz yani hı ille evleneyim diyorsunuz fazlası etmem ben demek gibi bir şey konu ,pardon derdinize ne

Ben de sen yasindayken eşimle tanistirilarak evlenmistik. Ama ben daha bizi birileri tanistirmadan eşimden çok etkilenmiştim. O yaşta begenmesem evlenmezdim sanırım. Aşırı bir dokunma sarılma öpme bilmem ne istekleri vardı içimde zaten apar topar evlenip düğünden önce iş pisirdik hey gidi günler hey.. 11.yili doldurduk. Hala eşimi çok begenirim begenmediysen olmaz bu iş.

Şakamısın? İnsanların duygularıyla oynamayı bırak.

Benim böyle ibretlik bir hikayem var.. Beni deli gibi seven adamı ergenliğin de etkisiyle tipini beğenmeyip reddetmiştim(yazık kafama). Adam cidden beni çok çok çok seviyordu bu yaşıma geldim hala öyle sevilmedim.Tek suçu tipi, maddiyatının eğitiminin yetersiz oluşuydu(o lise mezunuydu). Ama bir lokma ekmeği bırakın yarısını vermeyi, hepsini verirdi.Pişmanlığımı yazmaya sayfalar yetmez.

Çok yakışıklı maddiyatı süper bir eşim oldu, lokantası olsa bir lokma vermezdi..Konularıma bakın bakalım başıma neler gelmiş…

Demem o ki kaçırmayın beyefendiyi. Kilo alınır verilir sorun değil

Tamam en avrupalı sensın

İyi insan kısmını geç, ne kadar taniyosun da ne biliyorsun iyi olduğunu? Daha 3 ay olmuş, zaten tipi kayık adam sana prenses muamelesi yapıyordur kafalamak için...Ama seninle gerçekleri konuşucam Benim şu yasimdaki aklımla ve halimle bile çirkin bir adamla evlenmemin iki nedeni olabilir : 1- çok para ve sınırsız yasal kontrol
2- daha çok para ve daha çok sınırsız yasal kontrol

Bunları verebilecek bır adam İlyas Salman gibi bile olsa peşinde binlerce kadın olur zaten bana sıra gelmez, o yüzden senin tombiğin de ancak maddi durumuna bağlı olarak düşünülebilir olduğunu söyleyebilirim...Bı de çulsuzsa , değmez yani....

Katılıyorum. Benimde manit anlamında adayım var. Koku hassasiyetimin olduğunu biliyor. Bi ortamda burası havasız diyip kendime parfüm sıktığımda direkt ter mi kokuyorum diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…