- 1 Şubat 2021
- 1.051
- 4.839
- Konu Sahibi hissikablelvuku4
Peki mesela kilo verirse ideal kilo düzeyine ulaşırsa o zaman size fiziksel olarak cazip gelebilecek durumda mı ?bence bu çok önemli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir o kadar da iyi karakterli insan var , ben böyle bir şeylere şükretmek için en kötüye bakmak gerektiğini düşünmüyorum sadece aşk meşk olarak değil hani derler ya haline şükret daha kötüleri var , yooo daha iyileri var neden onlara bakıp daha çok çabalamayayım gibi gibi kötü insan çok diye kötünün iyisine razı olmayın hepimizin dengi bizi bir yerde bekliyor ben böyle inanıyorumİkisi de önemli.Ama şuan o kadar kötü karakterli insan varki.
Ben şükürlü paylaşım yapmadım.Diyorum ki güzelliğe önem verip karakteri gozardi etmesin.Bir o kadar da iyi karakterli insan var , ben böyle bir şeylere şükretmek için en kötüye bakmak gerektiğini düşünmüyorum sadece aşk meşk olarak değil hani derler ya haline şükret daha kötüleri var , yooo daha iyileri var neden onlara bakıp daha çok çabalamayayım gibi gibi kötü insan çok diye kötünün iyisine razı olmayın hepimizin dengi bizi bir yerde bekliyor ben böyle inanıyorum
Ben genel bir düşüncemi anlattım sadece sizin görüşünüze saygı duyuyorum ama bende şunu diyorum karakteri önem verim görüntüyü gözardı ederse de pişman olabilir bunun iyi günü kötü günü hastalığı olacak yani elini tutmak için bile gün saymadığın öpmelere doyamadığın biriyle olmak başka baktığında kusur gördüğün biriyle cehennem yaşamak başkaBen şükürlü paylaşım yapmadım.Diyorum ki güzelliğe önem verip karakteri gozardi etmesin.
sirt karakteri duzgun diye degil de hem karakteri duzgun hem cok zengin diye evlenmisti bir ablam. Neredeyse 20 senedir evliler :) para onemli bir kavram, eksikleri dolduruyor.Sırf karakteri düzgün diye biriyle evlenilir mi?
Aynı örneğe bende rastladım nasıl kibar ince düşünceli meğer adam hovardalığın kitabını yazmışBence erkekler çok sinsi bir sürü rol yapıyorlar özellikle ilk aylar nazik sansın diye. Çok nazik düşünceli sandığım aşırı ince düşünceli iyi kalpli biriyle tanışmıştım. Ne kadar iyi adamlar var ya demiştim. Sonra öğrendim ki arkadaşlarından hovardanın tekiymiş. Kız düşürme taktiği bunlar. Yani kesin iyi çocuk demeyin olabilir de olmayabilir de. Bence hoşlantı olmadan olmamalı. Bir de karakteri kötü çıkarsa iyice mutsuz olursunuz.
Fiziksel beğenmediyseniz hiç girmeyin o işe. Kendinize de karşı tarafa da yazık edersiniz. Daha başlarda böyleyse sonradan içiniz almayacak. Doğruysa daha 23 yaşındasınız, karşınıza sevebileceğiniz ve kişiliği de düzgün biri çıkar elbet.Selam kizlar. Öyle cikmazin icindeyimki ne yapcagimi bilmiyorum ve mantikli bir yardim bekliyorum. Biri ile görücü usülü tanistik. Ilk gelen resim ile kendisini begenmedim ama yinede canli görim dedim. O görüsmede bir baktim yolladigi resimden cok daha kilolu eski resmini yollamis zayif oldugu dönemden ama ayni zamanda nasil efendi düzgün güzel karakterli oldugunu anladim zaten bana direk güven verdi ilkinden. öyle böyle red edemedim ve bugüne kadar 3 ay oldu görüsüyoruz. Artik aileler söz olsun diye israr ediyor ama ben hala tipini begenmiyorum. Karakteri ama gercekten müthis, adam gibi adam. Bana tekrar öyle adamlarda varmis be dedirtti. Görüslerimiz anlayisimiz süper cok yakin arkadas gibi, cokta tatli ve düsünceli. Ama bugün yine resim yolluyor kendinden, resime bakarken böyle icimden bu neden böyle görünüyor ya diyorum bir heyecan duygusal anlamda bir sey hissedemedim 3 ay icinde. Ve benden beklenen söz icin onay vermem. Iki taraf icimde savas veriyor. Karakteri bana davranisi beni eritiyor ama resmini gördügüm an gidiyor begenmiyorum. Zayiflarmisin dedim kabul etti ama genel olarak asil kriterlerimin tam tersi... ne yapmaliyim
Kostur kostur evlenme istegi degil hanimefendi, burdaki herkesde insani döver gibi yorum yapiyor alt tarafi fikir sorduk yardim istiyoruz yani. Kendi evlenme düsüncem yokken isteyen oldu, siz konuya odaklanabilirsiniz, kac yasinda kimin evlenecegide birakin kader kalsin
köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyebilir :) çok güvenme bide yanı her sabah o suratı göreceksin ilk kalktığında ne bilim zor yani ben olsam yok yani olmazSelam kizlar. Öyle cikmazin icindeyimki ne yapcagimi bilmiyorum ve mantikli bir yardim bekliyorum. Biri ile görücü usülü tanistik. Ilk gelen resim ile kendisini begenmedim ama yinede canli görim dedim. O görüsmede bir baktim yolladigi resimden cok daha kilolu eski resmini yollamis zayif oldugu dönemden ama ayni zamanda nasil efendi düzgün güzel karakterli oldugunu anladim zaten bana direk güven verdi ilkinden. öyle böyle red edemedim ve bugüne kadar 3 ay oldu görüsüyoruz. Artik aileler söz olsun diye israr ediyor ama ben hala tipini begenmiyorum. Karakteri ama gercekten müthis, adam gibi adam. Bana tekrar öyle adamlarda varmis be dedirtti. Görüslerimiz anlayisimiz süper cok yakin arkadas gibi, cokta tatli ve düsünceli. Ama bugün yine resim yolluyor kendinden, resime bakarken böyle icimden bu neden böyle görünüyor ya diyorum bir heyecan duygusal anlamda bir sey hissedemedim 3 ay icinde. Ve benden beklenen söz icin onay vermem. Iki taraf icimde savas veriyor. Karakteri bana davranisi beni eritiyor ama resmini gördügüm an gidiyor begenmiyorum. Zayiflarmisin dedim kabul etti ama genel olarak asil kriterlerimin tam tersi... ne yapmaliyim
adam bir sene sonra 60 70 kilo verdiğinde ne olacak. Yada şuan garipsediğin kilolara doğum sonrası sen çıktığında ne olacak. Bunları merak ediyorum sadeceSelam kizlar. Öyle cikmazin icindeyimki ne yapcagimi bilmiyorum ve mantikli bir yardim bekliyorum. Biri ile görücü usülü tanistik. Ilk gelen resim ile kendisini begenmedim ama yinede canli görim dedim. O görüsmede bir baktim yolladigi resimden cok daha kilolu eski resmini yollamis zayif oldugu dönemden ama ayni zamanda nasil efendi düzgün güzel karakterli oldugunu anladim zaten bana direk güven verdi ilkinden. öyle böyle red edemedim ve bugüne kadar 3 ay oldu görüsüyoruz. Artik aileler söz olsun diye israr ediyor ama ben hala tipini begenmiyorum. Karakteri ama gercekten müthis, adam gibi adam. Bana tekrar öyle adamlarda varmis be dedirtti. Görüslerimiz anlayisimiz süper cok yakin arkadas gibi, cokta tatli ve düsünceli. Ama bugün yine resim yolluyor kendinden, resime bakarken böyle icimden bu neden böyle görünüyor ya diyorum bir heyecan duygusal anlamda bir sey hissedemedim 3 ay icinde. Ve benden beklenen söz icin onay vermem. Iki taraf icimde savas veriyor. Karakteri bana davranisi beni eritiyor ama resmini gördügüm an gidiyor begenmiyorum. Zayiflarmisin dedim kabul etti ama genel olarak asil kriterlerimin tam tersi... ne yapmaliyim
O 4 ay icinde sevgi hissetmeye basladinizmi? Ve bastan gözünüze hos geldi mi?Ben görücü usulü ile evlendim eşimle. 4 ay nikah olmadan elim eline değmedi. Sadece kafelerde buluştuk. 4 senelik evliyiz şu an ve (maaşallah) Leyla ile mecnundan farkımız yok. Öyle seviyoruz birbirimizi. Sonradan sevdikten, anlaştıktan sonra ne farkeder görücü usulü olması