Karakter mi dis görünüs mü? Kabul etmeliyim begenmesemde...

İkisi de önemli.Ama şuan o kadar kötü karakterli insan varki.
Bir o kadar da iyi karakterli insan var , ben böyle bir şeylere şükretmek için en kötüye bakmak gerektiğini düşünmüyorum sadece aşk meşk olarak değil hani derler ya haline şükret daha kötüleri var , yooo daha iyileri var neden onlara bakıp daha çok çabalamayayım gibi gibi kötü insan çok diye kötünün iyisine razı olmayın hepimizin dengi bizi bir yerde bekliyor ben böyle inanıyorum

Bir o kadar da iyi karakterli insan var , ben böyle bir şeylere şükretmek için en kötüye bakmak gerektiğini düşünmüyorum sadece aşk meşk olarak değil hani derler ya haline şükret daha kötüleri var , yooo daha iyileri var neden onlara bakıp daha çok çabalamayayım gibi gibi kötü insan çok diye kötünün iyisine razı olmayın hepimizin dengi bizi bir yerde bekliyor ben böyle inanıyorum
Ben şükürlü paylaşım yapmadım.Diyorum ki güzelliğe önem verip karakteri gozardi etmesin.

Ben şükürlü paylaşım yapmadım.Diyorum ki güzelliğe önem verip karakteri gozardi etmesin.
Ben genel bir düşüncemi anlattım sadece sizin görüşünüze saygı duyuyorum ama bende şunu diyorum karakteri önem verim görüntüyü gözardı ederse de pişman olabilir bunun iyi günü kötü günü hastalığı olacak yani elini tutmak için bile gün saymadığın öpmelere doyamadığın biriyle olmak başka baktığında kusur gördüğün biriyle cehennem yaşamak başka

Koyunun Bulunmadığı Yerde Keçiye Abdurrahman Çelebi Derler ; bu mu yani sizin evliliğe bakış açıniz🤣
Adam mükemmel değil bence..
Görücü olaya dahil edilmişse ;çok aktif gezen,tanıyan tanistirilan,çevresi erkeklerle bezeli olan bir hayatınız yok muhtemelen.
Yahut hep kötüleriyle yolunuz kesismis.
Yoksa kimse 3 ay içerisinde,üstelik görücü usulü ile tanıştığı birini bu kadar guzellemez.Adam duysa poposu bulutlara değer.
Evlilik denince ilk etapta ruhsatlı cinsellik geliyor benim aklıma.
İnsanlara garip gelebilir ama cinsellik evlilikte önemli bir yer tutuyor.
Tipini begemediniz,her baktığınızda "bu nedir yahu" dediğiniz,yürürken yanınıza yakistiramadiginiz bir adamla evlenecek misiniz ?
Ayrıca sizin fiziginiz kusursuz mu ?
Bi anlamsiz bi tuhaf bi biseyler yani..

Bence erkekler çok sinsi bir sürü rol yapıyorlar özellikle ilk aylar nazik sansın diye. Çok nazik düşünceli sandığım aşırı ince düşünceli iyi kalpli biriyle tanışmıştım. Ne kadar iyi adamlar var ya demiştim. Sonra öğrendim ki arkadaşlarından hovardanın tekiymiş. Kız düşürme taktiği bunlar. Yani kesin iyi çocuk demeyin olabilir de olmayabilir de. Bence hoşlantı olmadan olmamalı. Bir de karakteri kötü çıkarsa iyice mutsuz olursunuz.
Aynı örneğe bende rastladım nasıl kibar ince düşünceli meğer adam hovardalığın kitabını yazmış

Eşimle akrabayiz cok koştu peşimden hep hayir derdim cunki tipini hiç beğenmiyordum karakter olarak duyduklarım vardi ancak aynı ortama hiç girmemistim bilmiyordum her köşe başında hafsa konuşalım diye gorunurdu bana sinir olurdum markette pazarda çarşıda kıyafet alırken bile olur olmaz yerde hep vardı göre goremi alıştım sevgi dolu bakışınami ne dersen de öyle sevdim alıştım evlendik 3 çocuk ve uzun yıllar oldu evleneli hiç bana çirkin ve kriterim bu değildi diye görmüyorum seveceksen evlenmeden seversen evlenin derim

Selam kizlar. Öyle cikmazin icindeyimki ne yapcagimi bilmiyorum ve mantikli bir yardim bekliyorum. Biri ile görücü usülü tanistik. Ilk gelen resim ile kendisini begenmedim ama yinede canli görim dedim. O görüsmede bir baktim yolladigi resimden cok daha kilolu eski resmini yollamis zayif oldugu dönemden ama ayni zamanda nasil efendi düzgün güzel karakterli oldugunu anladim zaten bana direk güven verdi ilkinden. öyle böyle red edemedim ve bugüne kadar 3 ay oldu görüsüyoruz. Artik aileler söz olsun diye israr ediyor ama ben hala tipini begenmiyorum. Karakteri ama gercekten müthis, adam gibi adam. Bana tekrar öyle adamlarda varmis be dedirtti. Görüslerimiz anlayisimiz süper cok yakin arkadas gibi, cokta tatli ve düsünceli. Ama bugün yine resim yolluyor kendinden, resime bakarken böyle icimden bu neden böyle görünüyor ya diyorum bir heyecan duygusal anlamda bir sey hissedemedim 3 ay icinde. Ve benden beklenen söz icin onay vermem. Iki taraf icimde savas veriyor. Karakteri bana davranisi beni eritiyor ama resmini gördügüm an gidiyor begenmiyorum. Zayiflarmisin dedim kabul etti ama genel olarak asil kriterlerimin tam tersi... ne yapmaliyim
Fiziksel beğenmediyseniz hiç girmeyin o işe. Kendinize de karşı tarafa da yazık edersiniz. Daha başlarda böyleyse sonradan içiniz almayacak. Doğruysa daha 23 yaşındasınız, karşınıza sevebileceğiniz ve kişiliği de düzgün biri çıkar elbet.

Merhaba. Büyük bir hatanın esingindesin. Sakin ama sakın daha 23 yaşında peşinden atlılar kovaliyormuscasina, fotoğrafını gördüğünde bile "niye böyle görünüyor bu" dediğin bir adamla ölsen evlenme.

Yarın öbür gün bu adamla aynı eve gireceksiniz ve her şeyine yakından tanık olacaksin.bzerre çekici bulmadigin adama inan aynı evde tahammül edemezsin. Evlenmek için yoğun duygular gerek. Ancak öyle tahammül edebilir insan evliliğe.

3 ayda nasıl anladın mükemmel biri olduğunu?
Dış görünüş yeterli değil ama önemli. Dünya güzeli olması değil mesele, sana çekici gelmesi önemli. İçine sinmiyorsa olmaz bence.

Karekterini bilemezsin değişebilir evlenince .
Köprüyü geçene kadardır belki bu kadar emin olma.
Fiziksel olarak da çekici değilmiş sana göre.
Bu sefer iyi biri diye evlendim dersin mutsuz olursun böyle bir tehlike var .
Ben böyle düşünüyorum

Kostur kostur evlenme istegi degil hanimefendi, burdaki herkesde insani döver gibi yorum yapiyor alt tarafi fikir sorduk yardim istiyoruz yani. Kendi evlenme düsüncem yokken isteyen oldu, siz konuya odaklanabilirsiniz, kac yasinda kimin evlenecegide birakin kader kalsin

Konuya yorum yapıyorum zaten. Konu 23 yaşındaki sizin görücü usulü gelen kişiyle 3.ayda evlilik yoluna girmenizin istenmesi çok iyi bir insan olmasına rağmen tipini beğenmemeniz değil mi? Evlenme düşünceniz yoksa niye isteyene tamam dediniz, koştur koştur evlenmeyecekseniz daha 3.ayda beğenmediğiniz, sevmediğiniz biriyle niye isteme olayları geldi gündeme? Kendinizle çelişiyorsunuz farkında mısınız?

Son düzenleme:
Selam kizlar. Öyle cikmazin icindeyimki ne yapcagimi bilmiyorum ve mantikli bir yardim bekliyorum. Biri ile görücü usülü tanistik. Ilk gelen resim ile kendisini begenmedim ama yinede canli görim dedim. O görüsmede bir baktim yolladigi resimden cok daha kilolu eski resmini yollamis zayif oldugu dönemden ama ayni zamanda nasil efendi düzgün güzel karakterli oldugunu anladim zaten bana direk güven verdi ilkinden. öyle böyle red edemedim ve bugüne kadar 3 ay oldu görüsüyoruz. Artik aileler söz olsun diye israr ediyor ama ben hala tipini begenmiyorum. Karakteri ama gercekten müthis, adam gibi adam. Bana tekrar öyle adamlarda varmis be dedirtti. Görüslerimiz anlayisimiz süper cok yakin arkadas gibi, cokta tatli ve düsünceli. Ama bugün yine resim yolluyor kendinden, resime bakarken böyle icimden bu neden böyle görünüyor ya diyorum bir heyecan duygusal anlamda bir sey hissedemedim 3 ay icinde. Ve benden beklenen söz icin onay vermem. Iki taraf icimde savas veriyor. Karakteri bana davranisi beni eritiyor ama resmini gördügüm an gidiyor begenmiyorum. Zayiflarmisin dedim kabul etti ama genel olarak asil kriterlerimin tam tersi... ne yapmaliyim
köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyebilir :) çok güvenme bide yanı her sabah o suratı göreceksin ilk kalktığında ne bilim zor yani ben olsam yok yani olmaz

adam bir sene sonra 60 70 kilo verdiğinde ne olacak. Yada şuan garipsediğin kilolara doğum sonrası sen çıktığında ne olacak. Bunları merak ediyorum sadece

Görücü usulü okey tamam da 23 yaşında beğenmediğiniz adamla evlenmek için niye zorluyorsunuz kendinizi çünkü aileniz zorluyor.
Büyük ihtimal annen evde kalma evlen yuvan olsun adam da iyi huylu yeter daha ne istiyor evlensin gitsin diye baskılıyor sizi. Annen için dış görünüş önemli değil çünkü bir kadının kocası olması önemli. En kötüü koca kocasızlıktan iyidirr.
Ama 23 yaşındasın yani annenin de senin de bu kadar kopturmasına gerek yok. He sonra kısmetin çıkmazsa ailen başının etini yer niye evlenmedin diye ama salla
Peygamber efendimiz bile dış görünüşünü beğen diyor evleneceğin kişinin.
Adam çirkin olsa sen sevseydin yine gözüne güzel gelirdi ona da okey de adamı hiç beğenmemişsin niye kendini ateşe atıyon evlensen sürekli neden nedenn yaptım demeyecek misin?

3 ay da uzun bir süre bir an önce kararını ver adamı da oyalama kendini de

Ben görücü usulü ile evlendim eşimle. 4 ay nikah olmadan elim eline değmedi. Sadece kafelerde buluştuk. 4 senelik evliyiz şu an ve (maaşallah) Leyla ile mecnundan farkımız yok. Öyle seviyoruz birbirimizi. Sonradan sevdikten, anlaştıktan sonra ne farkeder görücü usulü olması
O 4 ay icinde sevgi hissetmeye basladinizmi? Ve bastan gözünüze hos geldi mi?

X