- 25 Nisan 2022
- 1.491
- 1.772
- Konu Sahibi hissikablelvuku4
Yeni konu hangisi?Baska konudan geldi herhalde herkes. Yeni konuda bahsi geçen kişiyle bu aynı degilmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni konu hangisi?Baska konudan geldi herhalde herkes. Yeni konuda bahsi geçen kişiyle bu aynı degilmiş.
Yeni konu açmış şu an nişanlıymış nişanlısının sevip sevmediğine karar veremiyormuşKonu sahibi bu mesajı görüyorsa cevap verir belki
Nisanlima karsi hislerim karisik? Yeni konusu buKonu sahibi bu mesajı görüyorsa cevap verir belki
Çirkin olduğunu düşünüyorsa madem kilo versin. Ve evet açık açık kilo ver denir. Eşimin göbeği var canım erit bunu diyorum. Ne diyim hiç sevmiyorum. Konu sahibinin sevgilisi kendi için birşeyler yapmaya üşeniyor demek ki evlendikten sonra hepten salacak.Çirkin olduğunu kendi de biliyormuş.bizim naof arkadaşlar da açık açık kilo ver demeseydin falan diyor.koskoca adam çapını bilmiyor sanki ?
Hee hisleri hep karışık biri demek kiYeni konu açmış şu an nişanlıymış nişanlısının sevip sevmediğine karar veremiyormuş
Ne bileyim ablacim girip konu sahibinin son yorumlarina bak.Yeni konu hangisi?
PekiNe bileyim ablacim girip konu sahibinin son yorumlarina bak.
Bana da öyle geldi aradığını bulamıyor. Ama ısrarla evlenmek istiyor.Hee hisleri hep karışık biri demek ki
Aradığını bulur umarımBana da öyle geldi aradığını bulamıyor. Ama ısrarla evlenmek istiyor.
Bence bunun çok yakışıklı çok tipsiz olmakla alakası yok. İç ısınması diye bi şey var. İçiniz ısınmıyorsa bence uzatmayın.Selam kizlar. Öyle cikmazin icindeyimki ne yapcagimi bilmiyorum ve mantikli bir yardim bekliyorum. Biri ile görücü usülü tanistik. Ilk gelen resim ile kendisini begenmedim ama yinede canli görim dedim. O görüsmede bir baktim yolladigi resimden cok daha kilolu eski resmini yollamis zayif oldugu dönemden ama ayni zamanda nasil efendi düzgün güzel karakterli oldugunu anladim zaten bana direk güven verdi ilkinden. öyle böyle red edemedim ve bugüne kadar 3 ay oldu görüsüyoruz. Artik aileler söz olsun diye israr ediyor ama ben hala tipini begenmiyorum. Karakteri ama gercekten müthis, adam gibi adam. Bana tekrar öyle adamlarda varmis be dedirtti. Görüslerimiz anlayisimiz süper cok yakin arkadas gibi, cokta tatli ve düsünceli. Ama bugün yine resim yolluyor kendinden, resime bakarken böyle icimden bu neden böyle görünüyor ya diyorum bir heyecan duygusal anlamda bir sey hissedemedim 3 ay icinde. Ve benden beklenen söz icin onay vermem. Iki taraf icimde savas veriyor. Karakteri bana davranisi beni eritiyor ama resmini gördügüm an gidiyor begenmiyorum. Zayiflarmisin dedim kabul etti ama genel olarak asil kriterlerimin tam tersi... ne yapmaliyim
ay avrupalilikla ne alakasi var.Tamam en avrupalı sensın
Kız kararsızsın ya. Diğer konuda öyle demiştin.vallahi nerden cikti simdi bu konu tekrar
baska birisi ile nisanliyim su an. ve rahat olun ablalarim 24 yasinda da gayet evlenilebilir, ben koca aramiyorum onlar gelip buluyor ayrica
Yani yatak zevkin nasıldır bilemiyorum ama sert sevmiyorsan yatsanda çok güzel bir yatak var denemiştim.ay avrupalilikla ne alakasi var.
bugün yatak secmeye gittik, adam parke ustunde nefesle şişen kamp yatağında yatiyor:) yanyana dort magaza gezdik icim kiyildi beşinciye giremedim, almadık:)
48 bin bir yataga verecek kadar sevmiyorum kendimiYani yatak zevkin nasıldır bilemiyorum ama sert sevmiyorsan yatsanda çok güzel bir yatak var denemiştim.
King Koil Amethyste Tay Tüyü Lateks Hybrid Yatak
E en uygunu böyleyse evlen gitsin sevisince begenirsin belkim aczhaxdbaska türlüsünü kendim istemedim, en uygunu böyle