Karakter mi dis görünüs mü? Kabul etmeliyim begenmesemde...

Bu yaşta görücü usulü beğenmediğiniz adamlarla evleniyorsunuz, evlendikten sonra da macera aramaya başlıyorsunuz ondan etkilendim, bununla görüştüm ama evliyim demelere başlıyorsunuz. Beğenmediğin biriyle yatağa girebilecek misin?

Çirkin olduğunu kendi de biliyormuş.bizim naof arkadaşlar da açık açık kilo ver demeseydin falan diyor.koskoca adam çapını bilmiyor sanki ?
Çirkin olduğunu düşünüyorsa madem kilo versin. Ve evet açık açık kilo ver denir. Eşimin göbeği var canım erit bunu diyorum. Ne diyim hiç sevmiyorum. Konu sahibinin sevgilisi kendi için birşeyler yapmaya üşeniyor demek ki evlendikten sonra hepten salacak.

Selam kizlar. Öyle cikmazin icindeyimki ne yapcagimi bilmiyorum ve mantikli bir yardim bekliyorum. Biri ile görücü usülü tanistik. Ilk gelen resim ile kendisini begenmedim ama yinede canli görim dedim. O görüsmede bir baktim yolladigi resimden cok daha kilolu eski resmini yollamis zayif oldugu dönemden ama ayni zamanda nasil efendi düzgün güzel karakterli oldugunu anladim zaten bana direk güven verdi ilkinden. öyle böyle red edemedim ve bugüne kadar 3 ay oldu görüsüyoruz. Artik aileler söz olsun diye israr ediyor ama ben hala tipini begenmiyorum. Karakteri ama gercekten müthis, adam gibi adam. Bana tekrar öyle adamlarda varmis be dedirtti. Görüslerimiz anlayisimiz süper cok yakin arkadas gibi, cokta tatli ve düsünceli. Ama bugün yine resim yolluyor kendinden, resime bakarken böyle icimden bu neden böyle görünüyor ya diyorum bir heyecan duygusal anlamda bir sey hissedemedim 3 ay icinde. Ve benden beklenen söz icin onay vermem. Iki taraf icimde savas veriyor. Karakteri bana davranisi beni eritiyor ama resmini gördügüm an gidiyor begenmiyorum. Zayiflarmisin dedim kabul etti ama genel olarak asil kriterlerimin tam tersi... ne yapmaliyim
Bence bunun çok yakışıklı çok tipsiz olmakla alakası yok. İç ısınması diye bi şey var. İçiniz ısınmıyorsa bence uzatmayın.

Olmaz bu is. Ki 3 ayda ne adamligini tanidin. Cok kisa bir süre üsteliktte genceciksin kendin bulup sevsen tanissan daha iyi degilmi. Karsindakinede haksizlik sirf huyu güzel diye evlenmek fazla uzin sürmez bu is olmaz

ay avrupalilikla ne alakasi var.
bugün yatak secmeye gittik, adam parke ustunde nefesle şişen kamp yatağında yatiyor:) yanyana dort magaza gezdik icim kiyildi beşinciye giremedim, almadık:)
Yani yatak zevkin nasıldır bilemiyorum ama sert sevmiyorsan yatsanda çok güzel bir yatak var denemiştim.

King Koil Amethyste Tay Tüyü Lateks Hybrid Yatak​

Yani yatak zevkin nasıldır bilemiyorum ama sert sevmiyorsan yatsanda çok güzel bir yatak var denemiştim.

King Koil Amethyste Tay Tüyü Lateks Hybrid Yatak​

48 bin bir yataga verecek kadar sevmiyorum kendimi 😅😅😅

ama teşekkürler :) bugun 3 yer daha gezdik.
en son begendigimiz 3 model yatak kaldi, simdi internette ozelliklerine ve yorumlara bakıyordum ben de. sabah verecegim kararimi ve siparisimizi 😇

X