- 13 Haziran 2023
- 22
- 17
- 25
-
- Konu Sahibi hissikablelvuku4
Selam kizlar. Öyle cikmazin icindeyimki ne yapcagimi bilmiyorum ve mantikli bir yardim bekliyorum. Biri ile görücü usülü tanistik. Ilk gelen resim ile kendisini begenmedim ama yinede canli görim dedim. O görüsmede bir baktim yolladigi resimden cok daha kilolu eski resmini yollamis zayif oldugu dönemden ama ayni zamanda nasil efendi düzgün güzel karakterli oldugunu anladim zaten bana direk güven verdi ilkinden. öyle böyle red edemedim ve bugüne kadar 3 ay oldu görüsüyoruz. Artik aileler söz olsun diye israr ediyor ama ben hala tipini begenmiyorum. Karakteri ama gercekten müthis, adam gibi adam. Bana tekrar öyle adamlarda varmis be dedirtti. Görüslerimiz anlayisimiz süper cok yakin arkadas gibi, cokta tatli ve düsünceli. Ama bugün yine resim yolluyor kendinden, resime bakarken böyle icimden bu neden böyle görünüyor ya diyorum bir heyecan duygusal anlamda bir sey hissedemedim 3 ay icinde. Ve benden beklenen söz icin onay vermem. Iki taraf icimde savas veriyor. Karakteri bana davranisi beni eritiyor ama resmini gördügüm an gidiyor begenmiyorum. Zayiflarmisin dedim kabul etti ama genel olarak asil kriterlerimin tam tersi... ne yapmaliyim
baska türlüsünü kendim istemedim, en uygunu böyle23 yaşındaymışsınız. Niye görücü usulü?
Selam kizlar. Öyle cikmazin icindeyimki ne yapcagimi bilmiyorum ve mantikli bir yardim bekliyorum. Biri ile görücü usülü tanistik. Ilk gelen resim ile kendisini begenmedim ama yinede canli görim dedim. O görüsmede bir baktim yolladigi resimden cok daha kilolu eski resmini yollamis zayif oldugu dönemden ama ayni zamanda nasil efendi düzgün güzel karakterli oldugunu anladim zaten bana direk güven verdi ilkinden. öyle böyle red edemedim ve bugüne kadar 3 ay oldu görüsüyoruz. Artik aileler söz olsun diye israr ediyor ama ben hala tipini begenmiyorum. Karakteri ama gercekten müthis, adam gibi adam. Bana tekrar öyle adamlarda varmis be dedirtti. Görüslerimiz anlayisimiz süper cok yakin arkadas gibi, cokta tatli ve düsünceli. Ama bugün yine resim yolluyor kendinden, resime bakarken böyle icimden bu neden böyle görünüyor ya diyorum bir heyecan duygusal anlamda bir sey hissedemedim 3 ay icinde. Ve benden beklenen söz icin onay vermem. Iki taraf icimde savas veriyor. Karakteri bana davranisi beni eritiyor ama resmini gördügüm an gidiyor begenmiyorum. Zayiflarmisin dedim kabul etti ama genel olarak asil kriterlerimin tam tersi... ne yapmaliyim
Bu kadar kafanız karıştığına göre bu da uygun değilmişbaska türlüsünü kendim istemedim, en uygunu böyle
En uygunu böyle olsa şu an içiniz huzurlu olurdu.baska türlüsünü kendim istemedim, en uygunu böyle
Pastanede buluşmalar 80 lerde kalmadı mıYa üç ayda ne mükemmelliğini anlayacaksın ki, üstelik deneyimin yok erkekleri tanımıyorssun, üstelik görücü usulü, edep cercevesinde görüşmussunuzdur..ne bileyim bir insani ya tatilde ya yolda tanırsın derler, siz onları da yapmamışsiniz. Anca haftada birkaç akşam pastanelerde adamla sohbet ederek kimse tanınmaz.
Emin ol hiç de güzel olmayan bir sürü yani vardır. Genelde insanlar bu yüzünü ilişkinin ilk üç ayında belli etmezler .
Ben yerinde olsam ayrılırım. Yaş daha gencecik. Onunde Cook daha iyisini bulacağın yılların varken neden kötüsünü tamah edesin ki?
Hani yaşın daha geç olsa ve bir an önce çoluk çocuğa karışmak istesen yine evlen bari derim ama yol ver gitsin
Hiçbir sevgilimle market dışında alışveriş yapmadım ya. Tum aktivitelere ok , daga da tırmanır, tren garında da yatarım, mangal da yapar , ormanda çöp de temizlerim. Ama bana alışveriş demesinler, nefret ederim.Pastanede buluşmalar 80 lerde kalmadı mı
Erkekler en iyi alışverişte anlaşılır vallacimriyse kaççç
Mangalı yakmayan adamdan da kaçacaksın adam dediğin mangalı yakarHiçbir sevgilimle market dışında alışveriş yapmadım ya. Tum aktivitelere ok , daga da tırmanır, tren garında da yatarım, mangal da yapar , ormanda çöp de temizlerim. Ama bana alışveriş demesinler, nefret ederim.
Bir de sevgililer AVM'de buluşuyor ya,bana çok ilginç geliyor..insan sevgilisiyle avmye gider mi ya.valla anlamlandıramiyorum