- 5 Ekim 2017
- 737
- 1.823
- 39
-
- Konu Sahibi hissikablelvuku4
Cinsellik bölümünü aç ve oku. Kocası dört dörtlük adam gibi adam ama tensel uyum yok , çekim yok sevgi yok , kadın boşanmak istiyor ve mutsuzum diyor. Ne kendini ne de adamı yak.Selam kizlar. Öyle cikmazin icindeyimki ne yapcagimi bilmiyorum ve mantikli bir yardim bekliyorum. Biri ile görücü usülü tanistik. Ilk gelen resim ile kendisini begenmedim ama yinede canli görim dedim. O görüsmede bir baktim yolladigi resimden cok daha kilolu eski resmini yollamis zayif oldugu dönemden ama ayni zamanda nasil efendi düzgün güzel karakterli oldugunu anladim zaten bana direk güven verdi ilkinden. öyle böyle red edemedim ve bugüne kadar 3 ay oldu görüsüyoruz. Artik aileler söz olsun diye israr ediyor ama ben hala tipini begenmiyorum. Karakteri ama gercekten müthis, adam gibi adam. Bana tekrar öyle adamlarda varmis be dedirtti. Görüslerimiz anlayisimiz süper cok yakin arkadas gibi, cokta tatli ve düsünceli. Ama bugün yine resim yolluyor kendinden, resime bakarken böyle icimden bu neden böyle görünüyor ya diyorum bir heyecan duygusal anlamda bir sey hissedemedim 3 ay icinde. Ve benden beklenen söz icin onay vermem. Iki taraf icimde savas veriyor. Karakteri bana davranisi beni eritiyor ama resmini gördügüm an gidiyor begenmiyorum. Zayiflarmisin dedim kabul etti ama genel olarak asil kriterlerimin tam tersi... ne yapmaliyim
Önemli güzelim. Tip önemli. İçine sinmesi önemli. Seks diye birsey var. Ask ve tutku olmazsa olmaz. Psikolojini etkiler.Ailem tam tersi abla, ne güzel temiz yüzlü cocuk zayiflar dis görünüs önemli degil vs diye beni ikna etmeye calisiyorlar hep. Ailedeki herkesin esi su an benim görüstügüm kisiden daha yakisikli ama onlarda eslerinin huylarindan sikayetci. Tipte bir ise yaramiyor diyorlarne zormus ikisi birden bulunmasi arkadas...
Konu sahibinin derdi görücü usulü olması değil. Gönlü düşmemiş. Adamı beğenmiyor bile.Ben görücü usulü ile evlendim eşimle. 4 ay nikah olmadan elim eline değmedi. Sadece kafelerde buluştuk. 4 senelik evliyiz şu an ve (maaşallah) Leyla ile mecnundan farkımız yok. Öyle seviyoruz birbirimizi. Sonradan sevdikten, anlaştıktan sonra ne farkeder görücü usulü olması
Ne kadar kabasınız, adama zayıflarmısın diye sordunuz mu?Selam kizlar. Öyle cikmazin icindeyimki ne yapcagimi bilmiyorum ve mantikli bir yardim bekliyorum. Biri ile görücü usülü tanistik. Ilk gelen resim ile kendisini begenmedim ama yinede canli görim dedim. O görüsmede bir baktim yolladigi resimden cok daha kilolu eski resmini yollamis zayif oldugu dönemden ama ayni zamanda nasil efendi düzgün güzel karakterli oldugunu anladim zaten bana direk güven verdi ilkinden. öyle böyle red edemedim ve bugüne kadar 3 ay oldu görüsüyoruz. Artik aileler söz olsun diye israr ediyor ama ben hala tipini begenmiyorum. Karakteri ama gercekten müthis, adam gibi adam. Bana tekrar öyle adamlarda varmis be dedirtti. Görüslerimiz anlayisimiz süper cok yakin arkadas gibi, cokta tatli ve düsünceli. Ama bugün yine resim yolluyor kendinden, resime bakarken böyle icimden bu neden böyle görünüyor ya diyorum bir heyecan duygusal anlamda bir sey hissedemedim 3 ay icinde. Ve benden beklenen söz icin onay vermem. Iki taraf icimde savas veriyor. Karakteri bana davranisi beni eritiyor ama resmini gördügüm an gidiyor begenmiyorum. Zayiflarmisin dedim kabul etti ama genel olarak asil kriterlerimin tam tersi... ne yapmaliyim
Hahahahah tarama engelliBir de sevsen güzel gelirdi. Benim erkekte en önem verdiğim şey dalgalı saclardir. Son sevgilim malesef tarama engelliydiüstelik bir kaza geçirmiş, kafatasını açmışlar. Ama öyle bir dikmişler ki sanki alnı kırışık gibi dururdu. Ben yaşından çok genç gösteren biriyim,o yaşından epey yaşlı duran biri.
Ha bir de kilo almış , sonra vermis . Memeleri vardı biraz.
Normalde hayatta dönüp de bakacağım insan değil, ama bana çooook tatlı gelirdi ya, sirinlik muskasi gibi bir şey. Bakınca yaşlı gibi gelmezdi de böyle fıldır fıldır gözleri yaramaz çocuk gibi gelirdi.
Yani bence sevmediğin için kusurlarını görüyorsun. İçinde sevgi olsaydı daha başka gözlerle bakar, ayrıldıktan sonra 'iyyy hiç yakismamis yanıma,kimle gezmişim ben böyle' derdin
İçine sinmediyse zorlama bence hakkında hayırlısı olsun100 kilo üstünde, saclari az biraz ilerde kel olur, yüzü ortalama diyelim... ama tamda sevmedigim kriterler kilo ve sac
toplumda insanlar kadınların canı yokmuş nefsi yokmuş gibi davranıyor.Selam kizlar. Öyle cikmazin icindeyimki ne yapcagimi bilmiyorum ve mantikli bir yardim bekliyorum. Biri ile görücü usülü tanistik. Ilk gelen resim ile kendisini begenmedim ama yinede canli görim dedim. O görüsmede bir baktim yolladigi resimden cok daha kilolu eski resmini yollamis zayif oldugu dönemden ama ayni zamanda nasil efendi düzgün güzel karakterli oldugunu anladim zaten bana direk güven verdi ilkinden. öyle böyle red edemedim ve bugüne kadar 3 ay oldu görüsüyoruz. Artik aileler söz olsun diye israr ediyor ama ben hala tipini begenmiyorum. Karakteri ama gercekten müthis, adam gibi adam. Bana tekrar öyle adamlarda varmis be dedirtti. Görüslerimiz anlayisimiz süper cok yakin arkadas gibi, cokta tatli ve düsünceli. Ama bugün yine resim yolluyor kendinden, resime bakarken böyle icimden bu neden böyle görünüyor ya diyorum bir heyecan duygusal anlamda bir sey hissedemedim 3 ay icinde. Ve benden beklenen söz icin onay vermem. Iki taraf icimde savas veriyor. Karakteri bana davranisi beni eritiyor ama resmini gördügüm an gidiyor begenmiyorum. Zayiflarmisin dedim kabul etti ama genel olarak asil kriterlerimin tam tersi... ne yapmaliyim
O zaman bence bir gelecek kurma huyunun güzelliği evlendikten sonra geçecek emin olabilirsin görünüşünüde beğenmiyorsan ileride hem huyundan hem kendinden daha çok nefret edeceksin (yaşandı) emin olSelam kizlar. Öyle cikmazin icindeyimki ne yapcagimi bilmiyorum ve mantikli bir yardim bekliyorum. Biri ile görücü usülü tanistik. Ilk gelen resim ile kendisini begenmedim ama yinede canli görim dedim. O görüsmede bir baktim yolladigi resimden cok daha kilolu eski resmini yollamis zayif oldugu dönemden ama ayni zamanda nasil efendi düzgün güzel karakterli oldugunu anladim zaten bana direk güven verdi ilkinden. öyle böyle red edemedim ve bugüne kadar 3 ay oldu görüsüyoruz. Artik aileler söz olsun diye israr ediyor ama ben hala tipini begenmiyorum. Karakteri ama gercekten müthis, adam gibi adam. Bana tekrar öyle adamlarda varmis be dedirtti. Görüslerimiz anlayisimiz süper cok yakin arkadas gibi, cokta tatli ve düsünceli. Ama bugün yine resim yolluyor kendinden, resime bakarken böyle icimden bu neden böyle görünüyor ya diyorum bir heyecan duygusal anlamda bir sey hissedemedim 3 ay icinde. Ve benden beklenen söz icin onay vermem. Iki taraf icimde savas veriyor. Karakteri bana davranisi beni eritiyor ama resmini gördügüm an gidiyor begenmiyorum. Zayiflarmisin dedim kabul etti ama genel olarak asil kriterlerimin tam tersi... ne yapmaliyim
Kilo verilebilir, saç da ektirilir. Yüzünde sorun yoksa adam istese bambaşka biri olabilir yani100 kilo üstünde, saclari az biraz ilerde kel olur, yüzü ortalama diyelim... ama tamda sevmedigim kriterler kilo ve sac