Karakter mi dis görünüs mü? Kabul etmeliyim begenmesemde...

O yaşlarda olsaydım bu kişiyle asla evlenmezdim.

Ancak bu olgunluğumla karşıma çıksa; karakteri ve bana olan davranışları beni kendine aşık ederdi ve tipi de bana güzel görünürdü zaten.

Diyeceğim o ki, adamın başını yakma!

Cevrenin dediklerini dinleme. Belki annen sen evden gidince maddi veya manevi olarak rahatlayacak o yuzden istiyor. Digerleri de buna destek oluyor. Ailelerin maalesef kiz cocuklarina verdigi deger bu. Bir insan gercek aski o hormonlarin cosmasini yasamadan olmemeli. Ayrica evliligin %95i cinsellik.

Cinsellik bölümünü aç ve oku. Kocası dört dörtlük adam gibi adam ama tensel uyum yok , çekim yok sevgi yok , kadın boşanmak istiyor ve mutsuzum diyor. Ne kendini ne de adamı yak.

Fiziksel olarak sen uyarmayan biri ile olmaz. Aşkın da evliliğin de temellerinden biri budur.
3 aylık ilişkide ne yaşadınız da cok iyi insan diyorsun. Bir de düşündüğün gibi çıkmazsa çok kötü olursun.

Önemli güzelim. Tip önemli. İçine sinmesi önemli. Seks diye birsey var. Ask ve tutku olmazsa olmaz. Psikolojini etkiler.

Konu sahibinin derdi görücü usulü olması değil. Gönlü düşmemiş. Adamı beğenmiyor bile.

Dış görünüş şu bağlamda önemli; belki görece hoş bir adam değildir ama seni çeken bir seyler vardır ve gözüne hoş gelir. O zaman tamam zaten. Ama seni fotoğrafı bile rahatsız ettiyse bu adamla bir ömür elele, diz dize nasıl gecireceksin?

Ne kadar kabasınız, adama zayıflarmısın diye sordunuz mu?

O zaman o insana niye evet dediniz, bana aşık olan bir beyefendi var o kadar aşık ki ama dış görünüşe (kişisel bakıma) çok önem veriyorum. Bu yüzden kabul etmiyorum onu. Siz neden ettiniz

Hahahahah tarama engelli

Bu konuyu açarak kendinize cevap vermişsiniz bence. Evet karakteri çok iyi olabilir ama bu sizi kendisine çekmesine yetmemiş. Siz karakterini sevmişsiniz, kendisini değil. Böyle bir insanla evlenirseniz ona da yazık etmiş olursunuz. İnsan görüntüsüne tahammül edemeyeceği ve dokunmak istemediği birini eş olarak seçmemeli diye düşünüyorum. Bu arada ben sırf tiple de alakalı olduğunu sanmıyorum. Birini gerçekten severseniz o tip umrunuzda bile olmaz, özellikle kadınlarda bunu çok gördüm. Aksi durumda ise bugün gözünüze kilosu batar yarın kaşı gözü. Sonra etrafınıza sorar, işte böyle konu açarsınız ve doğrusunu bildiğiniz bir şeyden kaçmaya çalışırsınız. 3 aydır sizde oluşmayan bir hissi bekleyip durmayın. Zayıflar mısın gibi dünya hatası bir sözü söylemeden ayrılsaydınız hatta keşke... Bir de daha gençsiniz, neden acele ediyorsunuz.

toplumda insanlar kadınların canı yokmuş nefsi yokmuş gibi davranıyor.
iyi insan , işi gücü düzgün ok neyini beğenmedin moduna giriyorlar .tamamda tipini beğenmediğin adamla nasıl evlenip ,sevişicen öpücen koklayacan ? seninde fiziksel beğenilerin tatmin olmalı yoksa zor .

Karakterde önemli tipte önemli... görünüşüne ısınamadığnz adamla gece yatağa nasıl gireceksiniz? Tipi size hitap edecek iyi insanlarda vardır biraz daha bekleyin... 23 yaş bence çok erken zaten... siz bu adamla dost samimiyeti kurmuşsunuz ama dostluk başka eş olmak başka bişey

O zaman bence bir gelecek kurma huyunun güzelliği evlendikten sonra geçecek emin olabilirsin görünüşünüde beğenmiyorsan ileride hem huyundan hem kendinden daha çok nefret edeceksin (yaşandı) emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…