Karakter mi dis görünüs mü? Kabul etmeliyim begenmesemde...

Yaşadığınız güncel acılarla böyle düşünüyorsunuz. Eğitimi bile yeterli değil denk değil. Böyle düşünmeyin. Denklik önemli.

Yaşadığınız güncel acılarla böyle düşünüyorsunuz. Eğitimi bile yeterli değil denk değil. Böyle düşünmeyin. Denklik önemli.
İnanın bir daha öyle sevileceğimi bilsem umrumda olmaz, el ele verir geçinirdik…Ben ettiğimi buluyorum sanırım.Çok özledim bazı şeyleri

Evlilik için karşıdaki kişinin hem huyunu hem karakterini beğenmelisiniz.Arzu duymadığınız bir adamla nasıl birlikte olacaksınız. Nasıl öpüp cinsellik yaşayacaksınız tiksinirsiniz.
İkinci olarakta hadi evlendiniz yarın karşınıza çok beğendiğiniz birisi çıkabilir. Bu konuda bana kızabilirsin ne diyorsun diyebilirsin ancak insan gerçekten kendini öyle bir durumun içinde buluyorki kendin bile inanamazsın.
Bence yapmayın.

Şimdi karşına gelse yine olmaz.sana öyle geliyor.herşeyin bir nedeni var.
Çekecek çilem varmış nasip değilmiş…Şimdi karşıma gelse bekar olsaydı olurdu, evlendi o mutlu çok şükür Mutluluğu sonuna kadar hak ediyor helallik bile isteyemedim sırf aklına düşmeyim o zamanki nişanlısına haksızlık olmasın diye

Beğenmediğiniz birine bence umut vermeyin aynısını size yapsalar demediiiğimiz kalmazdı. Üstelik zayıflar mısın? Demişsiniz bence çok kırıcı. Siz bu kişiyi beğenmiyorsunuz devam etseniz bile sürekli orasına burasına kusur bulacaksınız. Bence yol yakınken vaz geçin.
Bu arada sorunun cevabına gelirsek benim için önemli olan kişiliktir dürüstlük saygıdır.
(Birde dip not iliştirmek geldi içimden arada eski sevgilimi stolkluyordum meraktan o eskiden manken gibi fiziği güzel yüzü olan çocuk gitmiş yerine çirkin gudubet suratlı at hırsızı kılıklı bi dayı gelmiş vallahi)
Yani demem o ki güzellik geçicidir.

Gorucu usulu esimle tanistim ancak benim esimin dis gorunusu iyi yine de beni bi tik daha iyi buluyorlar bence de kadin bi tik erkekten daha iyi olmali ben esime vuruldum resmen bence siz bu talibinize tamm demeyin cunku bisey hissetmiyorsunuz

Bende evlenip evlenemediğini merak ediyorum. Hayatında başkası varmış anladığım kadarıyla
Nişanlı kendisi. Yeni konu burada.

Onunla kaç gün zaman geçirdin bu çok önmeli bence insanlar kısa vadede çok iyi rol yapabiliyor , en azından rol olup olmamasından emin olup karakterinin gerçekten iyi olduğundan emin olabilirsin eğer tanımak için zamanın olmamışsa bu demek oluyor ki elde sıfır , diğer taraftan tipi ortalamaysa çok da rahatsız etmiyorsa bence tip konusunda takıntılı olmamak gerek , çünkü ne bileyim kaslı yakışıklı erkekler bana hiç güven vermiyor .

benim anlamadığım acelen nedir? niye illa evlenmek istiyorsun 23 yaşında? yani ilk önüne gelenle evlenilmez ki. beğenmediysen hoşuna gitmediyse hiç evlenilmez eziyet olur o evlilik sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…