- 28 Mart 2020
- 21.293
- 64.547
-
- Konu Sahibi hissikablelvuku4
Yaşadığınız güncel acılarla böyle düşünüyorsunuz. Eğitimi bile yeterli değil denk değil. Böyle düşünmeyin. Denklik önemli.Benim böyle ibretlik bir hikayem var.. Beni deli gibi seven adamı ergenliğin de etkisiyle tipini beğenmeyip reddetmiştim(yazık kafama). Adam cidden beni çok çok çok seviyordu bu yaşıma geldim hala öyle sevilmedim.Tek suçu tipi, maddiyatının eğitiminin yetersiz oluşuydu(o lise mezunuydu). Ama bir lokma ekmeği bırakın yarısını vermeyi, hepsini verirdi.Pişmanlığımı yazmaya sayfalar yetmez.
Çok yakışıklı maddiyatı süper bir eşim oldu, lokantası olsa bir lokma vermezdi..Konularıma bakın bakalım başıma neler gelmiş…
Demem o ki kaçırmayın beyefendiyi. Kilo alınır verilir sorun değil
İnanın bir daha öyle sevileceğimi bilsem umrumda olmaz, el ele verir geçinirdik…Ben ettiğimi buluyorum sanırım.Çok özledim bazı şeyleriYaşadığınız güncel acılarla böyle düşünüyorsunuz. Eğitimi bile yeterli değil denk değil. Böyle düşünmeyin. Denklik önemli.
Kalbinize ferahlik diliyorum. Her şey tez vakitte yoluna girsin.İnanın bir daha öyle sevileceğimi bilsem umrumda olmaz, el ele verir geçinirdik…Ben ettiğimi buluyorum sanırım.Çok özledim bazı şeyleri
Evlilik için karşıdaki kişinin hem huyunu hem karakterini beğenmelisiniz.Arzu duymadığınız bir adamla nasıl birlikte olacaksınız. Nasıl öpüp cinsellik yaşayacaksınız tiksinirsiniz.Selam kizlar. Öyle cikmazin icindeyimki ne yapcagimi bilmiyorum ve mantikli bir yardim bekliyorum. Biri ile görücü usülü tanistik. Ilk gelen resim ile kendisini begenmedim ama yinede canli görim dedim. O görüsmede bir baktim yolladigi resimden cok daha kilolu eski resmini yollamis zayif oldugu dönemden ama ayni zamanda nasil efendi düzgün güzel karakterli oldugunu anladim zaten bana direk güven verdi ilkinden. öyle böyle red edemedim ve bugüne kadar 3 ay oldu görüsüyoruz. Artik aileler söz olsun diye israr ediyor ama ben hala tipini begenmiyorum. Karakteri ama gercekten müthis, adam gibi adam. Bana tekrar öyle adamlarda varmis be dedirtti. Görüslerimiz anlayisimiz süper cok yakin arkadas gibi, cokta tatli ve düsünceli. Ama bugün yine resim yolluyor kendinden, resime bakarken böyle icimden bu neden böyle görünüyor ya diyorum bir heyecan duygusal anlamda bir sey hissedemedim 3 ay icinde. Ve benden beklenen söz icin onay vermem. Iki taraf icimde savas veriyor. Karakteri bana davranisi beni eritiyor ama resmini gördügüm an gidiyor begenmiyorum. Zayiflarmisin dedim kabul etti ama genel olarak asil kriterlerimin tam tersi... ne yapmaliyim
Çirkin olduğunu kendi de biliyormuş.bizim naof arkadaşlar da açık açık kilo ver demeseydin falan diyor.koskoca adam çapını bilmiyor sanki ?Adam o kadar iyi olsaydı kaç sene önceki fotosunu yollayıp kandırmazdı. Eski foto göndermek oturmamış karakterin göstergesi bence.
Şimdi karşına gelse yine olmaz.sana öyle geliyor.herşeyin bir nedeni var.İnanın bir daha öyle sevileceğimi bilsem umrumda olmaz, el ele verir geçinirdik…Ben ettiğimi buluyorum sanırım.Çok özledim bazı şeyleri
Aminn dua edin olur muKalbinize ferahlik diliyorum. Her şey tez vakitte yoluna girsin.
Çekecek çilem varmış nasip değilmiş…Şimdi karşıma gelse bekar olsaydı olurdu, evlendi o mutlu çok şükürŞimdi karşına gelse yine olmaz.sana öyle geliyor.herşeyin bir nedeni var.
Evlendin mi kızburda bahsettigim kisi, yeni bahsettigim kisi ile ayni kisi degilburdaki ile yollarimizi ayirdik
Beğenmediğiniz birine bence umut vermeyin aynısını size yapsalar demediiiğimiz kalmazdı. Üstelik zayıflar mısın? Demişsiniz bence çok kırıcı. Siz bu kişiyi beğenmiyorsunuz devam etseniz bile sürekli orasına burasına kusur bulacaksınız. Bence yol yakınken vaz geçin.Selam kizlar. Öyle cikmazin icindeyimki ne yapcagimi bilmiyorum ve mantikli bir yardim bekliyorum. Biri ile görücü usülü tanistik. Ilk gelen resim ile kendisini begenmedim ama yinede canli görim dedim. O görüsmede bir baktim yolladigi resimden cok daha kilolu eski resmini yollamis zayif oldugu dönemden ama ayni zamanda nasil efendi düzgün güzel karakterli oldugunu anladim zaten bana direk güven verdi ilkinden. öyle böyle red edemedim ve bugüne kadar 3 ay oldu görüsüyoruz. Artik aileler söz olsun diye israr ediyor ama ben hala tipini begenmiyorum. Karakteri ama gercekten müthis, adam gibi adam. Bana tekrar öyle adamlarda varmis be dedirtti. Görüslerimiz anlayisimiz süper cok yakin arkadas gibi, cokta tatli ve düsünceli. Ama bugün yine resim yolluyor kendinden, resime bakarken böyle icimden bu neden böyle görünüyor ya diyorum bir heyecan duygusal anlamda bir sey hissedemedim 3 ay icinde. Ve benden beklenen söz icin onay vermem. Iki taraf icimde savas veriyor. Karakteri bana davranisi beni eritiyor ama resmini gördügüm an gidiyor begenmiyorum. Zayiflarmisin dedim kabul etti ama genel olarak asil kriterlerimin tam tersi... ne yapmaliyim
24 olmuştur şimdi. Bende tarihe bakmadan yorum yazıyorum bir saattir23 yaşındaymışsınız. Niye görücü usulü?
Bende evlenip evlenemediğini merak ediyorum. Hayatında başkası varmış anladığım kadarıyla24 olmuştur şimdi. Bende tarihe bakmadan yorum yazıyorum bir saattir
Nişanlı kendisi. Yeni konu burada.Bende evlenip evlenemediğini merak ediyorum. Hayatında başkası varmış anladığım kadarıyla
Onunla kaç gün zaman geçirdin bu çok önmeli bence insanlar kısa vadede çok iyi rol yapabiliyor , en azından rol olup olmamasından emin olup karakterinin gerçekten iyi olduğundan emin olabilirsin eğer tanımak için zamanın olmamışsa bu demek oluyor ki elde sıfır , diğer taraftan tipi ortalamaysa çok da rahatsız etmiyorsa bence tip konusunda takıntılı olmamak gerek , çünkü ne bileyim kaslı yakışıklı erkekler bana hiç güven vermiyor .Selam kizlar. Öyle cikmazin icindeyimki ne yapcagimi bilmiyorum ve mantikli bir yardim bekliyorum. Biri ile görücü usülü tanistik. Ilk gelen resim ile kendisini begenmedim ama yinede canli görim dedim. O görüsmede bir baktim yolladigi resimden cok daha kilolu eski resmini yollamis zayif oldugu dönemden ama ayni zamanda nasil efendi düzgün güzel karakterli oldugunu anladim zaten bana direk güven verdi ilkinden. öyle böyle red edemedim ve bugüne kadar 3 ay oldu görüsüyoruz. Artik aileler söz olsun diye israr ediyor ama ben hala tipini begenmiyorum. Karakteri ama gercekten müthis, adam gibi adam. Bana tekrar öyle adamlarda varmis be dedirtti. Görüslerimiz anlayisimiz süper cok yakin arkadas gibi, cokta tatli ve düsünceli. Ama bugün yine resim yolluyor kendinden, resime bakarken böyle icimden bu neden böyle görünüyor ya diyorum bir heyecan duygusal anlamda bir sey hissedemedim 3 ay icinde. Ve benden beklenen söz icin onay vermem. Iki taraf icimde savas veriyor. Karakteri bana davranisi beni eritiyor ama resmini gördügüm an gidiyor begenmiyorum. Zayiflarmisin dedim kabul etti ama genel olarak asil kriterlerimin tam tersi... ne yapmaliyim
Çok doğruEn uygunu böyle olsa şu an içiniz huzurlu olurdu.
Baska konudan geldi herhalde herkes. Yeni konuda bahsi geçen kişiyle bu aynı degilmiş.24 olmuştur şimdi. Bende tarihe bakmadan yorum yazıyorum bir saattir
Bende evlenip evlenemediğini merak ediyorum. Hayatında başkası varmış anladığım kadarıyla
Konu sahibi bu mesajı görüyorsa cevap verir belkiBende evlenip evlenemediğini merak ediyorum. Hayatında başkası varmış anladığım kadarıyla