- 16 Ağustos 2010
- 292.916
- 602.617
- 43
O zaman yerimde gözün varyemek bolumu komple benım olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman yerimde gözün varyemek bolumu komple benım olsun
once senınkınde sonra munenınkındeO zaman yerimde gözün var
Benim ki kolay ama Mune'nin yeri biraz zorÇok beklersinonce senınkınde sonra munenınkınde
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım bayılırım kusbasılı pideye.
Harika görünüyor lar
Yarışta başarılar
oooo deryalı demek nevoşa destek oluyorsun ha senide yazdım hayINlar listesineEllerine sağlık canım bayılırım kusbasılı pideye.
Harika görünüyor lar
Yarışta başarılar
asıl onunkı kolayBenim ki kolay ama Mune'nin yeri biraz zorÇok beklersin
Deryali zaten hep bana destek oluyoroooo deryalı demek nevoşa destek oluyorsun ha senide yazdım hayINlar listesine
asıl onunkı kolay
bundan sonra olmeyecek yasaklıyorumDeryali zaten hep bana destek oluyor
Hiç sanmıyorum
Neden olmasın,olacakbundan sonra olmeyecek yasaklıyorum
olmeyecekNeden olmasın,olacak
oooo deryalı demek nevoşa destek oluyorsun ha senide yazdım hayINlar listesine
asıl onunkı kolay
tolin ve mutfakPek yanyana olmadıOlum sem bişi yaptin da destek olmadık mi
Sende yap oyum sana
Nevreste memleketimin pidesini yapmış birakta beyenek
ben cok yaptım cok bırınıcı oldum sen yenı uyesın bılmezsın benım ne madalyalarım vardı yeter artık bıraz genclerın onu acılsınOlum sem bişi yaptin da destek olmadık mi
Sende yap oyum sana
Nevreste memleketimin pidesini yapmış birakta beyenek
yapıpta sana yolladıgım pastaları cok cabuk unutmussun nevostolin ve mutfakPek yanyana olmadı
Sağol canımNevreste hep destek tam destek
Ben mi yeni uyeyimben cok yaptım cok bırınıcı oldum sen yenı uyesın bılmezsın benım ne madalyalarım vardı yeter artık bıraz genclerın onu acılsın
Teşekkür ederimHayırlısı olsunEllerine sağlık.Çok güzel görünüyor.Yarışma bayağı çekişmeli geçecek anlaşılan.
Tamam tamam yaptığın pastayı hiçbir zaman unutmayacağımyapıpta sana yolladıgım pastaları cok cabuk unutmussun nevos