karaca kahvaltı takımı

1 ve 2 çon guzel aldıgında tek tek kontrol etmenı onerırım bende karacadan aldım tabaklarda ıgne batmıs gıbı ızler vardı 2 kere degıstıler :) güle güle kullan

alıyım ben bununla uğrasamam diyosan küt olanı al :)) her sene senin zevklerin değişiyomu o onemli olan , değişiyosa eyvah yalnız
canm aslında benm hiç mi hiç çeyiz merakım yok alakam yoktu bu konularla o yüzden ha bire sorup sorup öğreniyorum
6 senelik ilişkim olmasına rağmen hatta ciddi düşünmemize rağmen nişandan 3 ay sonra çeyiz almaya başladım ben bir çöpüm bile yoktu. hani bazı insanlar aday olmasa dahi alır alır bi koca eksik olur ya benm merakım da yoktu ve bundan dolayı bir zevkimde yoktu. şu bu nasıl olur nasıl alınır bilmiyorum.
o yüzden zorlanıyorum ama yemek takımım gerçekten içime sindi
görünce heyecanlandm falan. ondan asla pişman olmam alırsam

canm model önern varsa bekliyorum foto

1 ve 2 çon guzel aldıgında tek tek kontrol etmenı onerırım bende karacadan aldım tabaklarda ıgne batmıs gıbı ızler vardı 2 kere degıstıler :) güle güle kullan
teşhir ürünü mü aldn acaba canm
en son aldığında problem çıkmadı dim,

alıyım ben bununla uğrasamam diyosan küt olanı al :)) her sene senin zevklerin değişiyomu o onemli olan , değişiyosa eyvah yalnız
canm kısırlık yapan şey neydi??
normal teflon tavalarda yapar mı atayım ben mehtabı almıştım
bir de nike mi demiştin anlamadm tam onu
birde canm çelik set yerine döküm almayım dimi
çeliğim dursun döküm granitlere ne diyosun??

teşhir ürünü mü aldn caba canm
en son aldığında problem çıkmadı dim,

Buyuk konusmus gıbı olmıyımda tehsıt alıp ugrasmaktansa almamayı tercıh ederın tabak boyanırken olabılıyormus ben alakı 4 sene oldu pek hatırlamıyorum acıklamayı ben bıde karaca bayısındrn aldım allahtan ceyız dıye bakmadan kaldırmadık ıkıncıde az vardı ama bır kre huylanınca daha dıkkatlı bakıyosun hemen degısıldı sıkıntı yasatmadılar son gelen saglamdı aslında marka ne olursa olsun tek tek bakmak lazım 10 tane cıkmaz bırınde cıkar bıraz şans işi :)

teşhir mi almıştında anlamadm canm ilk cümleni
3. gelen mi sağlam çıktı

evmanya nasıl canm güvenilir mi
hakkaten nerde saklıyorsun onca porseleni ama gerekli işte
ben normal kahvaltı takımı alsamda bi de aşk alıcam

canm nasıl ince mesela bi örnek atabilir misin
aryıldız ın kalitesi iyi mi diyosun çelikte sana onlarıda atıcam canm modelleri görün istiyorum
çok çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…