- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
limoncicegii
Kahvalti takmlarn markasi Karaca canm...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım doğru tahmin etmişim canım gizem4191 Bence daha farklı modellere yönelmelisin fakat illa bunlardan biri olsun dersen 2 diyorum
yalnız başlık karaca kahvaltı takımıymış şu an gördüm. markası ne diye sormam çok ironik olmuş diğer sayfadaki linkten buraya ulaştım başlığa bakmadan. vazgeçmesine sevindim çünkü daha güzel modeller kesinlikle bulabilirBunlardan Vazgecti zaten :))
1 ve 2 çok tatlııııı:)merhaba kızlar
kendime bir çeyiz seti alıyorum. içinde de seçebileceğim 5 kahvaltı modeli var
sizce hangi model güzel
1-)
Eki Görüntüle 1723039
2-)
Eki Görüntüle 1723042
3-)
Eki Görüntüle 1723044
4-)
Eki Görüntüle 1723045
5-)
Eki Görüntüle 1723047
evet ama o teşhirde güzel değil teşhirde koymuştum 3. sayfadaÇoğu kişide bir demiş sanki
karaca canm nedencanım hangi markanın bunlar??
canm aslında benm hiç mi hiç çeyiz merakım yok alakam yoktu bu konularla o yüzden ha bire sorup sorup öğreniyorumalıyım ben bununla uğrasamam diyosan küt olanı al :)) her sene senin zevklerin değişiyomu o onemli olan , değişiyosa eyvah yalnız
canm model önern varsa bekliyorum fotoyalnız başlık karaca kahvaltı takımıymış şu an gördüm. markası ne diye sormam çok ironik olmuş diğer sayfadaki linkten buraya ulaştım başlığa bakmadan. vazgeçmesine sevindim çünkü daha güzel modeller kesinlikle bulabilir
teşhir ürünü mü aldn acaba canm1 ve 2 çon guzel aldıgında tek tek kontrol etmenı onerırım bende karacadan aldım tabaklarda ıgne batmıs gıbı ızler vardı 2 kere degıstıler :) güle güle kullan
canm kısırlık yapan şey neydi??alıyım ben bununla uğrasamam diyosan küt olanı al :)) her sene senin zevklerin değişiyomu o onemli olan , değişiyosa eyvah yalnız
teşhir ürünü mü aldn caba canm
en son aldığında problem çıkmadı dim,
teşhir mi almıştında anlamadm canm ilk cümleniBuyuk konusmus gıbı olmıyımda tehsıt alıp ugrasmaktansa almamayı tercıh ederın tabak boyanırken olabılıyormus ben alakı 4 sene oldu pek hatırlamıyorum acıklamayı ben bıde karaca bayısındrn aldım allahtan ceyız dıye bakmadan kaldırmadık ıkıncıde az vardı ama bır kre huylanınca daha dıkkatlı bakıyosun hemen degısıldı sıkıntı yasatmadılar son gelen saglamdı aslında marka ne olursa olsun tek tek bakmak lazım 10 tane cıkmaz bırınde cıkar bıraz şans işi :)
evmanya nasıl canm güvenilir miEvet butterfly bende cok seviyorum cok kibar bir set... 6 kisilik sanirim o dimi... Bide parcalari az 2 set almak zorunda kalicaksin eger kahvalti seti gibi kullanacaksan... Bilmem bence almisken onu al o güzel bu aralar ben ona fena takldim :))) tabi canim evideada bir sorun yasamassin 2.90 di yanlis hatirlamiyorsam o zaman yada 3.90 oyle bir sey... Evmanyacom baksana kuzum ordada vardi en son 2 gun once...
canm nasıl ince mesela bi örnek atabilir misinküt dicem.. ama sen biraz zorla sor bakalm 200-300 fark ödeyerek daha hoş bişi alabilirsin belki, mesela bıcakları çok ince olmasın elinin içinde dönüyo insanın, bi arkadas evlendi onun takımı karaca Allahım gittik böyle kahvaltıyı zor bıtırdım kıl gibi bıcaklar neymiş ayakta duruyomus yan yatmıyomus :) biraz tok olsun elini doldursun ya rahat rahat ye