• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karaca kahvaltı takımı

canm daha seçmedm tencere araştırmamda bitsinde set alıcam ya aryıldızı araştırıyordum
Bu kadar araştırmanın sonucu eminim iyi seçersin. Ben hiç araştırmadan aldım. Eğer araştırsaydım çeyiz seti değilde ayrı ayrı begendiğim parçaları alırdım.. sen de öyle yap derim her markanın iyi oldugu şeyler farklı cünkü canım

Bombeli olanlar bana klasik geldi düz keskin olanlar daha modern kuzum... Beyaz kulplu olanlar güzel ama ısıya karşi durdukca aşınir rengi atarmi mutfak sonucta yağ filan renkleri giderse bi anda soguyuverirsin diye dusundum ilk gün aldigimiz gibi olmayacaklar sonucta... Siyah kulplu olanlar ve beyaz kulplu olanlar diyorum ben kirmizinin bide rengi cok cafcafli geldi bana baskın bilmiyorumki isinamadim kirmiziya o_O

Bu kadar araştırmanın sonucu eminim iyi seçersin. Ben hiç araştırmadan aldım. Eğer araştırsaydım çeyiz seti değilde ayrı ayrı begendiğim parçaları alırdım.. sen de öyle yap derim her markanın iyi oldugu şeyler farklı cünkü canım

Keske bende arastirmayi akil etseydim zamaninda pat diye alip ciktim herseyi... Simdi arastrarak aliyorum kim neyden memnun diye... Ama artik büyük parcalarin cogu icin gecti o tren :)) neyse artik kismet büyük elektroniklere :))

yok canm araştırcam ama o kadar detayada gerek yok
zaten aryıldıza çelikte iyi diyorlar o zaman çbk takımım ordan çelik tencerelerde ordan. porselen grubu aryıldız zaten kemk tozu en iyisi o yüzden sorun olmaz
kahvaltıda Ucuza kaçabilirim o da karaca ya da aryıldızda hangisini beğenirsem artık. zaten kahvaltılar bile kemk tozu serisi :KK70:
bugün bir kahvaltıcı daha tespit ettm. olmadı çeyiz paketimden kahvaltımı çıkarıp beğendiğimi tek alabilirim uyguna denk getirebilirsem canm

sen kaça almştn 2 400-2600 demştn dimi
senin çelklerde karacanın didim model sanırım canm

Bombeli olanlar bana klasik geldi düz keskin olanlar daha modern kuzum... Beyaz kulplu olanlar güzel ama ısıya karşi durdukca aşınir rengi atarmi mutfak sonucta yağ filan renkleri giderse bi anda soguyuverirsin diye dusundum ilk gün aldigimiz gibi olmayacaklar sonucta... Siyah kulplu olanlar ve beyaz kulplu olanlar diyorum ben kirmizinin bide rengi cok cafcafli geldi bana baskın bilmiyorumki isinamadim kirmiziya o_O
:D:D canm bir de gri var
getirtebilirsem pembe istiyorum yoksa beyaz olmaz senin dediğin gibi çirkin görünecek siyahta yok canm o gördüğün lacivert. onuda uyduramam bir şeye
sonra kırmızıda uymaz gibi çünkü mutfağı mor pembe ağırlıklı düşündüm canm
en kötü gri diyorum ben şu seçenekler arasında bi bakar mısın rengine
gri mi yoksa pembe mi
piramit_plus%20(8).jpg

:KK70::KK70: canm bir de gri var
getirtebilirsem pembe istiyorum yoksa beyaz olmaz senin dediğin gibi çirkin görünecek siyahta yok canm o gördüğün lacivert. onuda uyduramam bir şeye
gri mi yoksa pembe mi
Eki Görüntüle 1725949
Bu set cok tatliymis ya

aynısı canm sadece renk farklı =)
gri mi pembe mi :KK70:
yoksa sen kırmızı demiştin canm o mu??
pembe :)) ki ben öyle pespembe şeyleri çok sevmem yani tüm evi pembe yapıyolar ya country vs güzel ama herkesin evi aynı geliyo bana bu ara :) ama bu tencere pembe olmalı, sap formu belli olmuyordu öbür fotolarda. burda net görünüyor

yok canm araştırcam ama o kadar detayada gerek yok
zaten aryıldıza çelikte iyi diyorlar o zaman çbk takımım ordan çelik tencerelerde ordan. porselen grubu aryıldız zaten kemk tozu en iyisi o yüzden sorun olmaz
kahvaltıda Ucuza kaçabilirim o da karaca ya da aryıldızda hangisini beğenirsem artık. zaten kahvaltılar bile kemk tozu serisi :KK70:
bugün bir kahvaltıcı daha tespit ettm. olmadı çeyiz paketimden kahvaltımı çıkarıp beğendiğimi tek alabilirim uyguna denk getirebilirsem canm

sen kaça almştn 2 400-2600 demştn dimi
senin çelklerde karacanın didim model sanırım canm
İyi düsünmüssün her parçası iyiyse aynı markanın ceyiz setini alabilirsin tabi. Benim setin fiyatını hiç hatırlamıyorum garip ama. 2 sene oldu o yuzden. Evt didim modeli kırmızılı. Herkes kötü diyo ama cahilliğime denk geldi bakalım kullanınca anlicam kalitesini :)tek pişmanlıgım bu tencere seti zaten. Ama olsun napalım:) aryıldızın çeyiz paketi fiyatı ne peki

İyi düsünmüssün her parçası iyiyse aynı markanın ceyiz setini alabilirsin tabi. Benim setin fiyatını hiç hatırlamıyorum garip ama. 2 sene oldu o yuzden. Evt didim modeli kırmızılı. Herkes kötü diyo ama cahilliğime denk geldi bakalım kullanınca anlicam kalitesini :)tek pişmanlıgım bu tencere seti zaten. Ama olsun napalım:) aryıldızın çeyiz paketi fiyatı ne peki
2450 canm ama nakt dedm diye öyle oldu yoksa 3 bin demişti
belki iyi çıkar kuzum üzülme
didim karaca tencere modeli mi kötü diyorlar bende ondan alacaktım

pembe :)) ki ben öyle pespembe şeyleri çok sevmem yani tüm evi pembe yapıyolar ya country vs güzel ama herkesin evi aynı geliyo bana bu ara :) ama bu tencere pembe olmalı, sap formu belli olmuyordu öbür fotolarda. burda net görünüyor
ben pembe severim fakat tüm evin pembe olmasına bende karşıyım
sonuçta eşinizde o evde yaşıyo sen öğrenci evi gibi çiçek böcekle dolduruyorsun pespeme yapıyorsun :D
ama mesela mutfağımı pembe mor düşünüyorum. araç gereçlerimi alırken ona göre alıcam yani.
duvarı komple mora pembeye boyamıcam :D

canm napıosn baktın mı englısh homea

ben pembe severim fakat tüm evin pembe olmasına bende karşıyım
sonuçta eşinizde o evde yaşıyo sen öğrenci evi gibi çiçek böcekle dolduruyorsun pespeme yapıyorsun :KK70:
ama mesela mutfağımı pembe mor düşünüyorum. araç gereçlerimi alırken ona göre alıcam yani.
duvarı komple mora pembeye boyamıcam :KK70:
Dimi ama duvarlar eksik kalsın :D pembeyi bende severim yanlış anlama ama dediğin gibi bi erkek için zor olsa gerek pespembe evde yaşamak :)

Dimi ama duvarlar eksik kalsın :KK70: pembeyi bende severim yanlış anlama ama dediğin gibi bi erkek için zor olsa gerek pespembe evde yaşamak :)
evet bir de çok itici yani çocuk evi gibi.
iki kişi yaşıyo o evde. tepeden tırnağa pembe olmasına gerek yok ağır kalmıyo yani ev.

:KK70::KK70: canm bir de gri var
gri mi yoksa pembe mi
Eki Görüntüle 1725949

Bana pembe deme içim gidiyor :)) pembe cok tatli ben hepsinden cok bunu begendm... Pembesi cok kibar ya...

image.jpg

7.yuvarlak istemiyordum aslında...

image.jpg

6.çok abartı gibi sanki...
image.jpg

5. Normalde gül desenini hiç sevmem. Olsada küçük ve kibar Olmalı. Ama bu ilginç bi şekilde Hoşuma gitti...

image.jpg

4.delikliler çok moda bu sıralar. Ama modası geçip çabuk sıkılır mıyım?
image.jpg

3.
image.jpg

2.
image.jpg
1.komşumun Takım'ı. O aldığı için maalesef buna en az benzeyen bişey olmalı :KK43:
Kahvaltı konusunda çok kararsız kaldım. Sizin fikirleriniz???

Kahvaltı takımı almasaydım 1.yi alırdım harika cünkü. Benim fikrim 1, 3,6.
3. Kibar desenli sıkılacagını sanmam. 6.da çok zarif duruyor ona da bayıldım yaa. 3 ve 6.nın fiyatları nedir?
Eki Görüntüle 1788180
7.yuvarlak istemiyordum aslında...

Eki Görüntüle 1788178
6.çok abartı gibi sanki...Eki Görüntüle 1788177
5. Normalde gül desenini hiç sevmem. Olsada küçük ve kibar Olmalı. Ama bu ilginç bi şekilde Hoşuma gitti...

Eki Görüntüle 1788175
4.delikliler çok moda bu sıralar. Ama modası geçip çabuk sıkılır mıyım?Eki Görüntüle 1788171
3. Eki Görüntüle 1788168
2.Eki Görüntüle 1788166 1.komşumun Takım'ı. O aldığı için maalesef buna en az benzeyen bişey olmalı :KK43:
Kahvaltı konusunda çok kararsız kaldım. Sizin fikirleriniz???

3. Kenarında kırmızı beyaz minik güllerle çevrili olan 350 tl.
6. Takım 799 tl canım

Back