- 5 Temmuz 2014
- 1.321
- 1.026
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım dur atma okadar almışsın kullan onuda pilav filan ısıtırsın ekmek ısıtırsın kullanılır yani :))) çeliklerin içinde nikelde oluyomuş ve ucuz çeliklerde bu nikel yemeklere geciyormuş buda uzun vadede kısırlığa sebep oluyomuş onu anlatmak istemiştim. Ya açıkçası ben çeliğe fix olmalı gözüyle bakıyorum, yoğurtlar artık çok katkılı, biz evde mayalıyoruz o yuzden çokta pratik bi iş aslında, bunun için mesela büyük boy çelik tencere lazım oluyo, yada karnbahar pişirmek için büyük çelik lazım oluyo, granit bunun yanında ekstra olabilir ama ben alırmıydım almazdım çünkü ozaman ev tencere doluyo. tek bir tane tava yada tencere granit alınabilir ama granitler tırtıklı olduğundan yemeklerin proteinlerini tutuyomuş diye okudum o yüzden mesela ben silargan tercih edicem et tenceremi.. çok güzel etin suyunu içinde tutuyo diyolarcanm kısırlık yapan şey neydi??
normal teflon tavalarda yapar mı atayım ben mehtabı almıştım
bir de nike mi demiştin anlamadm tam onu
birde canm çelik set yerine döküm almayım dimi
çeliğim dursun döküm granitlere ne diyosun??
aryıldız güzel canım tencerelerininde altı kalın tok geliyo bana elime alınca. korkmazla aryıldızın kapaklarını cıkar, tencereleri tut bi eline birini bi eline birini al kaldır hangisi daha ağırsa kalınsa toksa o iyidircanm nasıl ince mesela bi örnek atabilir misin
aryıldız ın kalitesi iyi mi diyosun çelikte sana onlarıda atıcam canm modelleri görün istiyorum
çok çok sağolun
çok açıklayıcı tatlım onlar ne oyuncak gibiaryıldız güzel canım tencerelerininde altı kalın tok geliyo bana elime alınca. korkmazla aryıldızın kapaklarını cıkar, tencereleri tut bi eline birini bi eline birini al kaldır hangisi daha ağırsa kalınsa toksa o iyidir
ince ÇKB rahat olmuyor dediğim bunun gibiydi yani elinde dönüp duruyo bunlar
daha eli dolduran takımlardan örnekte bunları verebilirim tatlım :)
canm rengi güzel ama yuvarlak
ikinci benm attığım yeşil işte canm=)karacadan da bu iki modeli beğeniyorum ilkini kendime aldım
Eki Görüntüle 1723547 Eki Görüntüle 1723548
canım şimdi benm alacağım yerde sadece şu model tencereler var bi bak olmazsa başka bi çare bulalımcanım dur atma okadar almışsın kullan onuda pilav filan ısıtırsın ekmek ısıtırsın kullanılır yani :))) çeliklerin içinde nikelde oluyomuş ve ucuz çeliklerde bu nikel yemeklere geciyormuş buda uzun vadede kısırlığa sebep oluyomuş onu anlatmak istemiştim. Ya açıkçası ben çeliğe fix olmalı gözüyle bakıyorum, yoğurtlar artık çok katkılı, biz evde mayalıyoruz o yuzden çokta pratik bi iş aslında, bunun için mesela büyük boy çelik tencere lazım oluyo, yada karnbahar pişirmek için büyük çelik lazım oluyo, granit bunun yanında ekstra olabilir ama ben alırmıydım almazdım çünkü ozaman ev tencere doluyo. tek bir tane tava yada tencere granit alınabilir ama granitler tırtıklı olduğundan yemeklerin proteinlerini tutuyomuş diye okudum o yüzden mesela ben silargan tercih edicem et tenceremi.. çok güzel etin suyunu içinde tutuyo diyolar
canım çelik tencereleri komple çelik seviyorum ben sapları ayrı ayrı hoşuma gitmiyo :/canım şimdi benm alacağım yerde sadece şu model tencereler var bi bak olmazsa başka bi çare bulalım
direk teşhirdeki fotoları atıcam çünkü internettekiler yanıltabiliyor. cicili bicili süslüyorlar
öncelikle karaca didim modeli seçenek olrak gri ve siyah var renk farkı sadece
Eki Görüntüle 1723643
Eki Görüntüle 1723644
aryıldızda aynı seri modelin adını sormadm aynılarının 4 rengi var
lacivert kırmızı gri ve beyaz
bir de sağ ve sol uçlara bakarsan bahsettiğim 2 küçük tencereside var
üst raftakiler aryıldız canm
Eki Görüntüle 1723646
Eki Görüntüle 1723648
evmanya nasıl canm güvenilir mi
hakkaten nerde saklıyorsun onca porseleni ama gerekli işte
ben normal kahvaltı takımı alsamda bi de aşk alıcam
canm sen porselen setlerini emsandan aldın ya bu sitelerden neler aldın meselaEvmanyada güvenilir bir site canm evet.. Su anda hepsi kutusundalar kenarda bekliyorlar sorun olmuyo acip kullanmaya baslayinca sikinti o zaman cikacak :)))
tatlım ben komple çelik terch etmeyeceğim kulpları ısınıyocanım çelik tencereleri komple çelik seviyorum ben sapları ayrı ayrı hoşuma gitmiyo :/
karaca didimi zaten eledim, aryıldızlardada komple çelik yok
nasıl mesela anlayamadm foto atar mısın canmSapları plaastık olan tencere alma kesin yanıyor 5 yıllık evliyim tavsiye
sapları böyle olsunnasıl mesela anlayamadm foto atar mısın canm
tatlım sna özelden attığım flamingoyu beğeniyorum ben ama bu renklileri elime almadım, her markanın seviye seviye iyi ürünleri vardır sende eline alıp karsılastırmalısın. Ama karacamı aryıldızmı diyosan tabiki aryıldıztatlım ben komple çelik terch etmeyeceğim kulpları ısınıyo
ısınmasada renkli seviyorum zaten benm için o problem değil
hangi model ve marka diyorsun sen bunlardan şimdi aryıldızda iyi mi model???
senin önerdiğini atar mısın bakayım
canm sen porselen setlerini emsandan aldın ya bu sitelerden neler aldın mesela