- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
evet canm o yeşilli pembeli olan
çimlerde olan 5 numara
Bence 5 numarada kibar duruyor resimdeki gibi baskin degil soft renkleri var teşhirde begendim 5i ama acik soyliyim hepside öyle aman aman güzel degiller...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canm o yeşilli pembeli olan
çimlerde olan 5 numara
1 kırmızı baya canm
sende hiç bir şeyimi beğenmedin ya ben kötü şeyler mi alıyorum
Gene guzel ama ilki kdar değil sanki :) diğeelerşnlnde teshir resmini atsana
paket evet ama peşin canm:) Haaaayirrr tabikide degil... Birlikte eleyerek seciyoruz iste... Sen bunlari paket olarak taksitlemi aliyorsun???
paket evet ama peşin canm
belki 3 taksit olur neden??
bak bi de şu var sen yuvarlak seviyorsunEki Görüntüle 1723094
1 :)hangisi canm
almadn mı peki canm2 ve 5 güzel kahvalti takimi biraz civil civil güzel oluyor ben set alirken ilk kahvalti takimini begenip almak istemistim
Canm bence en sondaki yuvarlak cok guzel. Olmaz diyorsan yuvarlağın ustundekiEki Görüntüle 1723086
Eki Görüntüle 1723087 Eki Görüntüle 1723088 Eki Görüntüle 1723090 Eki Görüntüle 1723091 Eki Görüntüle 1723092
bu sonuncu yuvarlak takımı tercih etmeyeceğim diye koymadım ama yinede bakın =)
paket evet ama peşin canm
belki 3 taksit olur neden??
bak bi de şu var sen yuvarlak seviyorsunEki Görüntüle 1723094
yani mesela kare yemek takımlarına bulaşık makinasında iyi olmuyor diyorlar ya bu da kelebekli gibi köşelerine zararı olur mu onları araştırsan iyi olur. bide demlikleri tek hani çaydanlık tipi değil o nasıl olur bilemiyorumnasıl yani kullanışlı olur mu derken??
ay canm ben sana onu diyecektimCanim pesin alacaksin birde bunlara takili kalma gez birazcik bence... Farkli markalarinda indirimlerini takip edebilirsin paketlerine bakabilirsin... Yada kahvalti takimin fiyatini düşür paketten tek olarak al kahvalti takimini... Digerleri guzel ama ben kahvalti tkm. Begenemedim pek... Mesela su an bernardoda indirim var butterfly kahvalti tkm indirimde 260 tl olmasi lazm cok ta kibar... Ben bile almayi dusunuyorum ben de sevmiyorum aldigim kahvalti takimimi
genelde demlik oluyor orası önemli değil ben paketin içinde diye seçiyorum mecbur bunlardan biriniyani mesela kare yemek takımlarına bulaşık makinasında iyi olmuyor diyorlar ya bu da kelebekli gibi köşelerine zararı olur mu onları araştırsan iyi olur. bide demlikleri tek hani çaydanlık tipi değil o nasıl olur bilemiyorum
canm sen yemek takımına ve çatal bıçağa okeysin sanırım kahvaltıyı mı boşver diyorsunCanim pesin alacaksin birde bunlara takili kalma gez birazcik bence... Farkli markalarinda indirimlerini takip edebilirsin paketlerine bakabilirsin... Yada kahvalti takimin fiyatini düşür paketten tek olarak al kahvalti takimini... Digerleri guzel ama ben kahvalti tkm. Begenemedim pek... Mesela su an bernardoda indirim var butterfly kahvalti tkm indirimde 260 tl olmasi lazm cok ta kibar hem sen kare de seviyorsun... Ben bile almayi dusunuyorum ben de sevmiyorum aldigim kahvalti takimimi
almadn mı peki canm
birde şu varCanim pesin alacaksin birde bunlara takili kalma gez birazcik bence... Farkli markalarinda indirimlerini takip edebilirsin paketlerine bakabilirsin... Yada kahvalti takimin fiyatini düşür paketten tek olarak al kahvalti takimini... Digerleri guzel ama ben kahvalti tkm. Begenemedim pek... Mesela su an bernardoda indirim var butterfly kahvalti tkm indirimde 260 tl olmasi lazm cok ta kibar hem sen kare de seviyorsun... Ben bile almayi dusunuyorum ben de sevmiyorum aldigim kahvalti takimimi
canım arattım o çıkmadı topiğinde varsa bakayımAldim canim karaca iris modeli diye geçiyor sanirim çiçekli kuşlu kare