• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karaca kahvaltı takımı

Gene guzel ama ilki kdar değil sanki :) diğeelerşnlnde teshir resmini atsana
IMG_6464.JPG

IMG_6465.JPG
IMG_6466.JPG
IMG_6467.JPG
IMG_6468.JPG
IMG_6469.JPG

bu sonuncu yuvarlak takımı tercih etmeyeceğim diye koymadım ama yinede bakın =)

paket evet ama peşin canm
belki 3 taksit olur neden??
bak bi de şu var sen yuvarlak seviyorsunEki Görüntüle 1723094

Canim pesin alacaksin birde bunlara takili kalma gez birazcik bence... Farkli markalarinda indirimlerini takip edebilirsin paketlerine bakabilirsin... Yada kahvalti takimin fiyatini düşür paketten tek olarak al kahvalti takimini... Digerleri guzel ama ben kahvalti tkm. Begenemedim pek... Mesela su an bernardoda indirim var butterfly kahvalti tkm indirimde 260 tl olmasi lazm cok ta kibar hem sen kare de seviyorsun... Ben bile almayi dusunuyorum ben de sevmiyorum aldigim kahvalti takimimi :KK43:

nasıl yani kullanışlı olur mu derken??
yani mesela kare yemek takımlarına bulaşık makinasında iyi olmuyor diyorlar ya bu da kelebekli gibi köşelerine zararı olur mu onları araştırsan iyi olur. bide demlikleri tek hani çaydanlık tipi değil o nasıl olur bilemiyorum

Canim pesin alacaksin birde bunlara takili kalma gez birazcik bence... Farkli markalarinda indirimlerini takip edebilirsin paketlerine bakabilirsin... Yada kahvalti takimin fiyatini düşür paketten tek olarak al kahvalti takimini... Digerleri guzel ama ben kahvalti tkm. Begenemedim pek... Mesela su an bernardoda indirim var butterfly kahvalti tkm indirimde 260 tl olmasi lazm cok ta kibar... Ben bile almayi dusunuyorum ben de sevmiyorum aldigim kahvalti takimimi :KK43:
ay canm ben sana onu diyecektim
her yeri gezdim fakat ben şöyle yaptım
yemek takımından kaçmadm en beğendiğim oldu fakat kahvaltıda diğer modelleri seçersem 100-200 fark var ödemem gereken
e kahvaltı zaten gereksiz bir şey neden ödeyim o kadar
butturflyı diyecektim sana canm o çay seti parçası az yani 24 parça bunlar 42. butturfly kahvaltı indirimde değil yani
senin kahvaltın ne marka ve nasıl atar mısın
kahvaltıyı almazsam 200 tl daha düşebilir evet
o zaman almayım mı??
bir de ben 3000lerden falan düşürdüm canm bunlardan ucuz bulmak imkansız sen kaça almıştın ki çeyiz paketini

yani mesela kare yemek takımlarına bulaşık makinasında iyi olmuyor diyorlar ya bu da kelebekli gibi köşelerine zararı olur mu onları araştırsan iyi olur. bide demlikleri tek hani çaydanlık tipi değil o nasıl olur bilemiyorum
genelde demlik oluyor orası önemli değil ben paketin içinde diye seçiyorum mecbur bunlardan birini
fakat kare konusunda kararlıyım makinaya girmezse elimde yıkarım :KK70: ama illede kare istiyorum ben yuvarlak hiç bakmadım düşünmedm
makineye girmeyecek kadar büyük değiller zaten

Canim pesin alacaksin birde bunlara takili kalma gez birazcik bence... Farkli markalarinda indirimlerini takip edebilirsin paketlerine bakabilirsin... Yada kahvalti takimin fiyatini düşür paketten tek olarak al kahvalti takimini... Digerleri guzel ama ben kahvalti tkm. Begenemedim pek... Mesela su an bernardoda indirim var butterfly kahvalti tkm indirimde 260 tl olmasi lazm cok ta kibar hem sen kare de seviyorsun... Ben bile almayi dusunuyorum ben de sevmiyorum aldigim kahvalti takimimi :KK43:
canm sen yemek takımına ve çatal bıçağa okeysin sanırım kahvaltıyı mı boşver diyorsun

birde şu var
250 tl ye butterfly çay seti 24 parça mı almak mantıklı
yoksa 200 tl ye 42 parça bunlardan almak mı
ya hani küçük reçelliklerini bile her zaman kullanırım diye düşünmüştüm ama cidden bu son yazdığımı düşündüm
ya da en kötü 50-60 tl ye 2 kişilik kahvaltı takımı var aşk falan oluyor ya onlardan da alabilirim canm
baktım senin kahvaltına canm paket içinde mi aldn marka neydi??
bak bir de aşk takımı almışsın doldurmuşsun :D

Back