• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karaca kahvaltı takımı

butterflyı beğeniyorum ben ama sence o fiyata çay seti almak saçma mı olur
evidea ya baktım canm 50 tl kalpli aşk takımı mesela uygun yine bitmiş ama gelir herhalde :KK70:
güvenilir öneriyorsun yani evidea yı kargo ne kadar

Evet butterfly bende cok seviyorum cok kibar bir set... 6 kisilik sanirim o dimi... Bide parcalari az 2 set almak zorunda kalicaksin eger kahvalti seti gibi kullanacaksan... Bilmem bence almisken onu al o güzel bu aralar ben ona fena takldim :))) tabi canim evideada bir sorun yasamassin 2.90 di yanlis hatirlamiyorsam o zaman yada 3.90 oyle bir sey... Evmanyacom baksana kuzum ordada vardi en son 2 gun once...

merhaba canım bence bu modeller arasından en güzeli 1 :) senin yemek takmın karacadanmıydı? o halde tencerelerinide ordan alacaksın, bence bir daha düşün set olarak alma konusunda..
bişi daha söylicem :) bu 49 parça kahvaltı takımları çoook fazla değilmi ıncık cıncık sütlük filan hiç kullanmayacağım parçalar benim. onun yerine tek tek rengarenk tabaklar alıp beyaz sunum tabakları almayı tercih ederim :) paşabahce veya porlandda çok tatlı modeller var
evet cnm gizemcim beni vazgeçirdi
kahvaltı takımı almazsam paketten 200 tl düşecekler inşallah :KK70:
yemek takımım aryıldız canm çatalbıçakta aryıldız
sadece fiyatı uygun olsun diye karaca tencere seti seçtim. adam garanti verdi ama bilemem ya işte
çatalbıçakta karaca önermem ama tencerede bir şey olmaz bu didim modeli vs dedi.
eğer aryıldız tencere seçersem 100-150 tl daha ödicem onu da düşünüyorum daha
ama bu kahvaltı takımları son çıkanlar değil o yüzden paket uyguna geldi.
aryıldızın kahvaltısı 850 tl mesela gereksiz pahalı
yemek takımımı beğenmiştin dimi canm

Evet butterfly bende cok seviyorum cok kibar bir set... 6 kisilik sanirim o dimi... Bide parcalari az 2 set almak zorunda kalicaksin eger kahvalti seti gibi kullanacaksan... Bilmem bence almisken onu al o güzel bu aralar ben ona fena takldim :))) tabi canim evideada bir sorun yasamassin 2.90 di yanlis hatirlamiyorsam o zaman yada 3.90 oyle bir sey... Evmanyacom baksana kuzum ordada vardi en son 2 gun once...
evet canm 6 kişilk bir şeyde yok içinde :D
belki kahvaltısıda indirime girer bernardo dimi

merhaba canım bence bu modeller arasından en güzeli 1 :) senin yemek takmın karacadanmıydı? o halde tencerelerinide ordan alacaksın, bence bir daha düşün set olarak alma konusunda..
bişi daha söylicem :) bu 49 parça kahvaltı takımları çoook fazla değilmi ıncık cıncık sütlük filan hiç kullanmayacağım parçalar benim. onun yerine tek tek rengarenk tabaklar alıp beyaz sunum tabakları almayı tercih ederim :) paşabahce veya porlandda çok tatlı modeller var

Evet ben daha simdiden pismanim kahvalti takimi aldigima daha evlenmeden... 42 parca kahvalti takimi 89 parca yemek takimi 20 küsür parca günlük yemek takimi 2 kisilik kahvalti takimim filan 200 den fazla porselen nereye koycam züccaciye dükkani gibi :KK35:

evet cnm gizemcim beni vazgeçirdi
kahvaltı takımı almazsam paketten 200 tl düşecekler inşallah :KK70:
yemek takımım aryıldız canm çatalbıçakta aryıldız
sadece fiyatı uygun olsun diye karaca tencere seti seçtim. adam garanti verdi ama bilemem ya işte
çatalbıçakta karaca önermem ama tencerede bir şey olmaz bu didim modeli vs dedi.
eğer aryıldız tencere seçersem 100-150 tl daha ödicem onu da düşünüyorum daha
ama bu kahvaltı takımları son çıkanlar değil o yüzden paket uyguna geldi.
aryıldızın kahvaltısı 850 tl mesela gereksiz pahalı
yemek takımımı beğenmiştin dimi canm
yemek takımını begendim canım çok hoş, ÇKB de yine aryıldızın daha hareketli modellerine bak bence o iki model çok düzdü :) tencerelerinide ya korkmaz ya aryıldız diyorum :)))

yemek takımını begendim canım çok hoş, ÇKB de yine aryıldızın daha hareketli modellerine bak bence o iki model çok düzdü :) tencerelerinide ya korkmaz ya aryıldız diyorum :)))
canm bana onları çıkarttı sadece bi sorayım yine
ama sadece o ikisi varsa kötü mü bırakayım mı yani
ya da o ikisinden seçsek hangisi iyi küt mü yuvarlak mı çkb de

Evet ben daha simdiden pismanim kahvalti takimi aldigima daha evlenmeden... 42 parca kahvalti takimi 89 parca yemek takimi 20 küsür parca günlük yemek takimi 2 kisilik kahvalti takimim filan 200 den fazla porselen nereye koycam züccaciye dükkani gibi :KK35:
dimi amaa :)) hem yerin olsa bile 2-3 konsept yapabilirsin farklı tabaklarla , takım aldığın zaman tek model şansın var. Canım sende almıssın pişman olma artık baktın çokmu canını sıkıyo, biraz kullanıp ihtiyacı olan birine verirsin, dünya malı dünyada kalıyo sonucta sağlık olsun

küt dicem.. ama sen biraz zorla sor bakalm 200-300 fark ödeyerek daha hoş bişi alabilirsin belki, mesela bıcakları çok ince olmasın elinin içinde dönüyo insanın, bi arkadas evlendi onun takımı karaca Allahım gittik böyle kahvaltıyı zor bıtırdım kıl gibi bıcaklar neymiş ayakta duruyomus yan yatmıyomus :) biraz tok olsun elini doldursun ya rahat rahat ye :D

Evet degisme sansin muhakkak vardir... Ya tek tek hesaplatsana birde sunu begendim sunu begendim diye bakalim ne cikacak cok ucuz bir rakam diil 2500 tlye tek tek de alirsin bence... Olmadi kataloglarina bak kuzum siparis ver bende magazada begenmedim katalog istedim katalogdan aldim siparis verirkende resimdeki gibi cikmazsa begenmezsem istemem almam söyliyim dedim tamam diyip getirdiler.. Böylede yapabilirsin...

küt dicem.. ama sen biraz zorla sor bakalm 200-300 fark ödeyerek daha hoş bişi alabilirsin belki, mesela bıcakları çok ince olmasın elinin içinde dönüyo insanın, bi arkadas evlendi onun takımı karaca Allahım gittik böyle kahvaltıyı zor bıtırdım kıl gibi bıcaklar neymiş ayakta duruyomus yan yatmıyomus :) biraz tok olsun elini doldursun ya rahat rahat ye :KK70:
ama yuvarlak olanın daha büyük kaşığı falan
hem ne olacak bence çok önemli değil gibi motifli olması
sade bu her şeye gider diye düşünmüştüm canm

Evet degisme sansin muhakkak vardir... Ya tek tek hesaplatsana birde sunu begendim sunu begendim diye bakalim ne cikacak cok ucuz bir rakam diil 2500 tlye tek tek de alirsin bence... Olmadi kataloglarina bak kuzum siparis ver bende magazada begenmedim katalog istedim katalogdan aldim siparis verirkende resimdeki gibi cikmazsa begenmezsem istemem almam söyliyim dedim tamam diyip getirdiler.. Böylede yapabilirsin...
yok canm mümkün değil çok yer gezdim eklettim çıkarttım
tek tek daha pahalı 3binlerde geziyo
hatta nette n11den falan fiyatları hesapladım 2300 çıktı en ucuzuna baktım yani görmeden alma riskine karşılık
bu fiyata çeyiz paketi mümkün değil
kataloğnda benm yemek takımım sadece 1799
tencere 899
çatal bıçak takımı 999
kahvaltıyı eklemedm bile

ama yuvarlak olanın daha büyük kaşığı falan
hem ne olacak bence çok önemli değil gibi motifli olması
sade bu her şeye gider diye düşünmüştüm canm
iyi konustuk gece gece :)))
ya tatlım bunlar misafirlik değilmi, tamam yaldızlı sevmiyosun ama azıcıkta göstersin kendini dimi yeni evli olucaksın sen. ilerde kızların mesela annecım ne kadar zevkliymişsin nerden buldun bunları desin dimi :) ağladım biraz ama :)))

iyi konustuk gece gece :)))
ya tatlım bunlar misafirlik değilmi, tamam yaldızlı sevmiyosun ama azıcıkta göstersin kendini dimi yeni evli olucaksın sen. ilerde kızların mesela annecım ne kadar zevkliymişsin nerden buldun bunları desin dimi :) ağladım biraz ama :)))
ama bu 2 seçeneğim varsa almayım mı hiç aklımda dursun bu sorum çok önemli :D
aman canm sen demedn mi dünya malı diye :KK70: her sene bir şey değişiyo zaten
yemek takımını seçene kadar öldüm bi de bu çıkarsa başıma :KK70:

sen nerden almıştın ki canm bak unuttum yine

ama bu 2 seçeneğim varsa almayım mı hiç aklımda dursun bu sorum çok önemli :D
aman canm sen demedn mi dünya malı diye :KK70: her sene bir şey değişiyo zaten
yemek takımını seçene kadar öldüm bi de bu çıkarsa başıma :KK70:
alıyım ben bununla uğrasamam diyosan küt olanı al :)) her sene senin zevklerin değişiyomu o onemli olan , değişiyosa eyvah yalnız :D

sen nerden almıştın ki canm bak unuttum yine

Benim çeliklerim seramiklerim çkb takimim yemek kahvalti takimim servis gereclerim bu tarz büyük seylerin hepsini Emsan'dan aldim canim...

alıyım ben bununla uğrasamam diyosan küt olanı al :)) her sene senin zevklerin değişiyomu o onemli olan , değişiyosa eyvah yalnız :KK70:

O zevk degisikligi bendede var malesef :( bugun birsey alayim yarin sıkıliyorum hemen... Nisanlimda hep latife yapar yandik seninle 2. Gün benden de sıkılıp bosamazsan iyidir diye :KK70:

Back