İnsanlar,çevre, komşuluklar hala işlektir. İnsanları samimidir, ulaşımı çok kolaydır, tüm il içinde rahatlıkla kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. Gezecek görecek yerleri çoktur. Üniversite ve yoğun öğrenci sayısı sebebiyle geceye kadar açık olan pek çok mekan mevcuttur. Fabrikaya uzak mahallelerınde buna Safranbolu’da dahil havası temizdir. Seçeceğiniz mahallede önemlidir. Üniversiteye yakın mahalleler daha kalabalık uzak olanlar daha sakindir. Yalnız iş olanakları mesleğinize göre değişir. Tabiki büyük bir şehir kadar iş olanağı olmayabir. Hakkınızda hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar, ben ve eşim doğma büyüme İstanbul'dayız. Son zamanlarda artık bu kasvetten, kalabalıktan, trafik, deprem korkusu falan derken başka şehre taşınmaya karar verdik. Ve hem ikimizinde en sevdiği şehir hemde eşimin aslen memleketi olduğu için Safranboluya karar verdik. Ama şimdi nasıl olur sonuçta İstanbul gibi çok büyük ve gelişmiş bir şehirden daha mütevazi bir şehir de yaşamak, bilmiyorum sıkılır mıyım? İnsanları nasıl çevresi nasıl? Evet gezmek için çok güzel bir yer ama dediğim gibi yaşamak da öyle güzel mi? İş olanakları nasıl?
Güzel bir şehir..Merhaba arkadaşlar, ben ve eşim doğma büyüme İstanbul'dayız. Son zamanlarda artık bu kasvetten, kalabalıktan, trafik, deprem korkusu falan derken başka şehre taşınmaya karar verdik. Ve hem ikimizinde en sevdiği şehir hemde eşimin aslen memleketi olduğu için Safranboluya karar verdik. Ama şimdi nasıl olur sonuçta İstanbul gibi çok büyük ve gelişmiş bir şehirden daha mütevazi bir şehir de yaşamak, bilmiyorum sıkılır mıyım? İnsanları nasıl çevresi nasıl? Evet gezmek için çok güzel bir yer ama dediğim gibi yaşamak da öyle güzel mi? İş olanakları nasıl?
Eşim askerliğini orada yapmıştı biz sevmiştik küçük ama gezilecek yerleri çok insanları samimi cafeleri mekanları da var hava alınacak sohbet edilecek yerleri çok üniversitelilerin yoğunluğu fazla alışveriş merkezi yoktu pek ufak vardı onu hatırlıyorum. Geçen yaz gezmeye yine gittik turistlik bayağı kalabalık bir şehir aslında 6-7 kere gittim rahat ben severim yeri bizde ayrıdır Safranbolunun ama yerleşmek için düşünmezdim herhalde İstanbuldan kaçsam kaçsam Çanakkaleye ya da İzmire kaçardım Muğla da olabilir hem iş imkanları daha iyidir sankiMerhaba arkadaşlar, ben ve eşim doğma büyüme İstanbul'dayız. Son zamanlarda artık bu kasvetten, kalabalıktan, trafik, deprem korkusu falan derken başka şehre taşınmaya karar verdik. Ve hem ikimizinde en sevdiği şehir hemde eşimin aslen memleketi olduğu için Safranboluya karar verdik. Ama şimdi nasıl olur sonuçta İstanbul gibi çok büyük ve gelişmiş bir şehirden daha mütevazi bir şehir de yaşamak, bilmiyorum sıkılır mıyım? İnsanları nasıl çevresi nasıl? Evet gezmek için çok güzel bir yer ama dediğim gibi yaşamak da öyle güzel mi? İş olanakları nasıl?
Amin teşekkür ederim güzel yorumunuz içinİnsanlar,çevre, komşuluklar hala işlektir. İnsanları samimidir, ulaşımı çok kolaydır, tüm il içinde rahatlıkla kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. Gezecek görecek yerleri çoktur. Üniversite ve yoğun öğrenci sayısı sebebiyle geceye kadar açık olan pek çok mekan mevcuttur. Fabrikaya uzak mahallelerınde buna Safranbolu’da dahil havası temizdir. Seçeceğiniz mahallede önemlidir. Üniversiteye yakın mahalleler daha kalabalık uzak olanlar daha sakindir. Yalnız iş olanakları mesleğinize göre değişir. Tabiki büyük bir şehir kadar iş olanağı olmayabir. Hakkınızda hayırlısı olsun
Siz hangi alanda çalışmak istiyorsunuz?Merhaba arkadaşlar, ben ve eşim doğma büyüme İstanbul'dayız. Son zamanlarda artık bu kasvetten, kalabalıktan, trafik, deprem korkusu falan derken başka şehre taşınmaya karar verdik. Ve hem ikimizinde en sevdiği şehir hemde eşimin aslen memleketi olduğu için Safranboluya karar verdik. Ama şimdi nasıl olur sonuçta İstanbul gibi çok büyük ve gelişmiş bir şehirden daha mütevazi bir şehir de yaşamak, bilmiyorum sıkılır mıyım? İnsanları nasıl çevresi nasıl? Evet gezmek için çok güzel bir yer ama dediğim gibi yaşamak da öyle güzel mi? İş olanakları nasıl?
Kayın aile orda mıMerhaba arkadaşlar, ben ve eşim doğma büyüme İstanbul'dayız. Son zamanlarda artık bu kasvetten, kalabalıktan, trafik, deprem korkusu falan derken başka şehre taşınmaya karar verdik. Ve hem ikimizinde en sevdiği şehir hemde eşimin aslen memleketi olduğu için Safranboluya karar verdik. Ama şimdi nasıl olur sonuçta İstanbul gibi çok büyük ve gelişmiş bir şehirden daha mütevazi bir şehir de yaşamak, bilmiyorum sıkılır mıyım? İnsanları nasıl çevresi nasıl? Evet gezmek için çok güzel bir yer ama dediğim gibi yaşamak da öyle güzel mi? İş olanakları nasıl?
Şöyle ki eşim aşçı yardımcılığı, tezgahtarlık gibi işleri yapar deneyimli. Bana gelince ben liseden mezun oldum daha sonrasında giyim mağazasında ve kırtasiye de çalıştım. Çok deneyimim yok ama her türlü işi yaparım. Öğrenirim hemen. Ama insanlar deneyime baktığı için bir türlü iş bulamıyorum.Siz hangi alanda çalışmak istiyorsunuz?
Benim kaynanamlarda burda aynı mahallede yaşıyoruz. Çok şükür bir sorunumuz yok. Oraya gidince onlar olmayacaklar. Bazı akrabalarımız olacak orda ama sorun değil benim içinKayın aile orda mıben de gitmek istiyorum memlekete ama kayın aile korkusundan gidemiyorum çünkü biliyorum gidersem her iş için arayacaklar huzur kalmayacak
Çok teşekkür ederim bilgiler için. Yani iş konusu bizim için şuan önemli, eşim için de benim içinde iş bulmamız lazım. Ev çok var baktığım kadarıyla, ama iş sınırlı.Her şeyi iyidir hoştur ama büyük şehir aşığı biriyseniz yapamazsınız baştan söyleyeyim. Ama ben küçük bir şehirde kafamı dinleyerek, oldukça sakin bir hayat sürmek istiyorum diyorsanız buyrun gelin. Safranbolu, Karabük merkezin içinde sayılır. En fazla 20 dakikada ulaşırsınız yani, bu yüzden il ve ilçeyi ayrı olarak düşünmeyin. İki tane büyük AVM var merkezde. Onun haricinde çarşısı geniş, her yer cafe restoran. Ama gelgelelim açık alan aktivite alanımız pek yok, ki corona sürecinde beni en çok zorlayan şey oldu bu. Doğma büyüme buralıyım. Daha ayrıntılı sorularınız varsa özelden yanıtlayabilirim.
Hangi sektördesiniz?Çok teşekkür ederim bilgiler için. Yani iş konusu bizim için şuan önemli, eşim için de benim içinde iş bulmamız lazım. Ev çok var baktığım kadarıyla, ama iş sınırlı.
İş bulmadan gitmeyin derim o zaman önce işinizi ayarlayın hatta önce eşiniz işini hazırlasın gitsin bir ortama baksın.Çok teşekkür ederim bilgiler için. Yani iş konusu bizim için şuan önemli, eşim için de benim içinde iş bulmamız lazım. Ev çok var baktığım kadarıyla, ama iş sınırlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?