Adı ezberlenmis, yabanci yerli turistin doluştugu, pahaliligin tavan yaptigi yerler insanlarin neden bu kadar ilgisini cekiyor hic anlamiyorum. Illa buralar daha havali o yuzden ille de mugla diyorsaniz siz bilirsiniz. Ama ben de bir tatil beldesinde yasiyorum, boyle bir yerde yasamak o kadar guzel ki sonuna kadar tavsiye ederim. Ama bir yandan da geldigimden beri tecrube ettigim sy, bizimkisi cok daha gozlerden uzak bir tatil beldesi olmasina ragmen normal bir şehre, ilceye gore pahalilik burda bile var. Muglayi vs hayal bile edemiyorum. O populer tatil beldelerine tayinimiz ciksa fiyatlari ve kalabaligi dusununce oturur aglarim heralde. Dedigim gibi cok daha az tercih edilen bir yer olmasina ragmen mesela bu bayram tatilinde yaşadığımiz yerde bir anda normal donemdeki huzurumuz kalmadi. Trafik kalabalik, bakin ciddi anlamda ekmek bulamadik firinlarda. Her sey sorun. Kalabalik igrenc. O yuzden ozetle tayil beldesi, deniz kenari yasamini yuzde yuz tabsiye ederim, ama mugla antalya kovalamak yerine daha sakin yerleri degerlendirmenizi oneririm. Ben silifke taşucunda yasiyorum. Harika bir yer