sahsima_munhasir canımcm sana bişi sorabilir miyim? fıstkm ya sen ilk ne zaman bi büyüme hissettin. ben daha 3 gündr fln kullanıom da ama merak da ediom işte acaba ne zaman bi değişme olck die:uhm: konunun uzmanı olaraktan bi sana soriim dedimyerimseniben
canım ben yapacağım herşeye başladım ve nası diyeyim öyle habire ölçerek büyüdümü büyümedimi, işe yarıyomu yaramıyomu falan diye kendimi kasmadım, rahat olun canlarım, olursa olur olmazsa olmaz, kendinizi üzmeden, yormadan,,, neyse çenem açıldı, ne diyodum, bi hafta hiç bakmadım, sanki onlar için değil de sağlık için yapıyomuşum gibi, bir hafta sonra ölçtüm gözle görülür değişiklik yoktu, ama ölçünce 2-3 cm gelişme gördüm, sonra yine bi hafta sonra baktım, sonra okadar hızlı gelişme olmadı, sonraki hafta 1 cm falandı, bu hafta belki daha da az olmuştur, olmasa bile ben mutluyum :)))
kızlar bişey sorucam bu k.ü.ç. ün bi zararı olmadığını yazmış herkes aksine sağlık için de faydalı diye okudum ama biz bunu sürekli kullandığımızdamı etki gösteriyo yani ömür boyu kullanıcakmıyız:)) belli bi zaman sonra bıraktığımızda etkisi gidiyomu acaba yani saçma oldu biraz ama herşeyi merak ediyo insan:))
hatta öbür dünyada da yemek lazımmış canım yaa :))) tabiki bi ömür yemicez, ama yararlı bişey olduğu için bu taraklarda bezim olmasa bile arada alırım ben şahsen.
selam kızlar bende 10 gündür kullanıyorum küç ama bi deişiklik fakedemiyorum:sm_confused: masaj yapmıyorum pek abcaba ondan mı?etkisini gören arkadaşlar ne diyosunuz ?nasıl oldu sizde kacgünde etki etti,agrı mı oluyo? off:bbo:
canım sen moralini bozma, denemeye devam et, sonunda bişey olmasa bile üzülmeyeceğine söz ver kendi kendine, sonrada masajı falanda yap bence, niye yapmıyosun bakim, otur 30 !!!
2 ay kullandım bi degişiklik olmadı ya herkeze yarayan şeyy banmı yaramıyo anlamdımki yok ya büyümüycek bu memişler sıkıldım artık
herkese yarayan değilki canım, sana yarar bana yaramaz, herkesin vücudu bir değilki, sana karpuz kilo yapmaz bana yapar gibi :)) allahın işine karışılmaz, siz elinizden geleni yapında sonrasını allaha bırakın... bence yinede bırakma zor bişey değilki ama büyük büyük umutlar beslemeyi bırakın, kendinizi strese sokmayın yaww !!!
arkadaşlar bu öyle 3 günde 2 haftada olcak şey değil
kullananların hepsi 1.5-2 ay en az kullanmak gerektiğini söylüyolar
tabi canım, hele bi deneyin görün, sabırsızlarrr :))