Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

kızlar selam herkese ben yeni girdim aranıza ve küç mucizesini okudukça sevinçten kafayı yedim:) biran önce alıp başlıcam herkese teşekkürler paylaşımlarınız için. çok mutluyum yaa:))

hoşgeldin cnm....=))

kızlar selam herkese ben yeni girdim aranıza ve küç mucizesini okudukça sevinçten kafayı yedim:) biran önce alıp başlıcam herkese teşekkürler paylaşımlarınız için. çok mutluyum yaa:))

canım hoşgeldin hep mutlu ol canım güzel sonuç alırsın inşa.s.

inşallah canım, hadi bakalım devamı gelsin inşallah !!!

sahsima_munhasir canımcm sana bişi sorabilir miyim? fıstkm ya sen ilk ne zaman bi büyüme hissettin. ben daha 3 gündr fln kullanıom da ama merak da ediom işte acaba ne zaman bi değişme olck die:uhm: konunun uzmanı olaraktan bi sana soriim dedimyerimseniben

kızlar bişey sorucam bu k.ü.ç. ün bi zararı olmadığını yazmış herkes aksine sağlık için de faydalı diye okudum ama biz bunu sürekli kullandığımızdamı etki gösteriyo yani ömür boyu kullanıcakmıyız:)) belli bi zaman sonra bıraktığımızda etkisi gidiyomu acaba yani saçma oldu biraz ama herşeyi merak ediyo insan:))

selam kızlar bende 10 gündür kullanıyorum küç ama bi deişiklik fakedemiyorum:sm_confused: masaj yapmıyorum pek abcaba ondan mı?etkisini gören arkadaşlar ne diyosunuz ?nasıl oldu sizde kacgünde etki etti,agrı mı oluyo? off:bbo:

2 ay kullandım bi degişiklik olmadı ya herkeze yarayan şeyy banmı yaramıyo anlamdımki yok ya büyümüycek bu memişler sıkıldım artık

arkadaşlar bu öyle 3 günde 2 haftada olcak şey değil
kullananların hepsi 1.5-2 ay en az kullanmak gerektiğini söylüyolar

kızlar bence de, hemen 2 günde olmaz sanmıyorum.. benim de bugün 3.günüm ama olsa da anlamam zaten ; çünkü regli dönemim yaklaştı.. 2 ay zaman verdim ben de kendime bakalım; umarım hepimize yarar...umutsuzluk yok, bol şanssss........

canım ben yapacağım herşeye başladım ve nası diyeyim öyle habire ölçerek büyüdümü büyümedimi, işe yarıyomu yaramıyomu falan diye kendimi kasmadım, rahat olun canlarım, olursa olur olmazsa olmaz, kendinizi üzmeden, yormadan,,, neyse çenem açıldı, ne diyodum, bi hafta hiç bakmadım, sanki onlar için değil de sağlık için yapıyomuşum gibi, bir hafta sonra ölçtüm gözle görülür değişiklik yoktu, ama ölçünce 2-3 cm gelişme gördüm, sonra yine bi hafta sonra baktım, sonra okadar hızlı gelişme olmadı, sonraki hafta 1 cm falandı, bu hafta belki daha da az olmuştur, olmasa bile ben mutluyum :)))

hatta öbür dünyada da yemek lazımmış canım yaa :))) tabiki bi ömür yemicez, ama yararlı bişey olduğu için bu taraklarda bezim olmasa bile arada alırım ben şahsen.

canım sen moralini bozma, denemeye devam et, sonunda bişey olmasa bile üzülmeyeceğine söz ver kendi kendine, sonrada masajı falanda yap bence, niye yapmıyosun bakim, otur 30 !!!

2 ay kullandım bi degişiklik olmadı ya herkeze yarayan şeyy banmı yaramıyo anlamdımki yok ya büyümüycek bu memişler sıkıldım artık

herkese yarayan değilki canım, sana yarar bana yaramaz, herkesin vücudu bir değilki, sana karpuz kilo yapmaz bana yapar gibi :)) allahın işine karışılmaz, siz elinizden geleni yapında sonrasını allaha bırakın... bence yinede bırakma zor bişey değilki ama büyük büyük umutlar beslemeyi bırakın, kendinizi strese sokmayın yaww !!!

arkadaşlar bu öyle 3 günde 2 haftada olcak şey değil
kullananların hepsi 1.5-2 ay en az kullanmak gerektiğini söylüyolar

tabi canım, hele bi deneyin görün, sabırsızlarrr :))

kızlar ben 4-5 ay küç we nar kullandım 3-4 cm büyüme oldu sonra küçülmedi ilk başta ağrı oldu sonra olmadı düzenli kullandım masaj yaptım pozitif düşündüm ikidebir de ölçmedim şimdi yeniden başladım dolapta wardı bozulmasın onuda kullanayım dedim öyle başladım şimdi 2 ay falan içmeyi düşünüyorum sizde 3-4 ay kullandıysanız biraz bırakın wucudunuz dinlensin sonra tekrar başlayın bide öyle deneyin isterseniz hoşş kalınna.s.

kızlar küç ü 5 aydır kullanıyorum.gelişme yavaş oldu ama şu an göğüslerim çok güzel hihoyyyt artık dolgulu sütyen kullanmıyorum...sütyensiz bile dik ve dolgun duruyorlar her gece masaj yapıyorum ve duştan çıkarken soğuk su tutuyorum...

sen kaç beden kullanıyodun şimdi kaç beden kullanıyosun?

kızlar ne güzel ikiniziçinde çok sevindim darısı bizim başımıza hihoyyyt

canımcım çok teşekkür ederm datlum cvbın içinkaydirigubbakcemile5 ben kasmaktan diilde habire ölçmek istemedğmden acaba etki edio mu fln die düşünmek yerine sana bi soriim dedim...:1rolleyes: meraklıymdır da birascık napiim naniknanik delikafadulden zati heç bişi olmasa bile kansızlığıma ii gelir belkim:uhm:

bende başladım küç kullanmaya offf ya böle haberler duymak süperrr

o zaman hoşgeldin sen de cnmcım.. güzel haberleri senden de duymak dileği ile!=)))

Bende de aynısı oldu arkadaşlar.Ki ben bilmeden kara üzüm yemiştim 2-3 ay sonra agrım oldu epey şiş olduklarını fazlasıyla hissediyordum.
o zaman kullanmadan önce en fazla 83 cıkardı.Sonrasında 85 oldular.
4-5 ay boyunca hiçbirşey kullanmadım ve eski haline dönmediler.
Şuan rezene çayı içip, keten tohumu tüketiyorum.
85 cm den 86 oldular.
Dünde aktardan küç aldım bakalım daha büyüyecekler mi?
delikafadulden

arkadaşlar küç ten kilo alan warmı? mazallah bizimkileri büyütelim derken sonra başka tarafları küçültmeye çalışmayalım :)

ni demek datlum, bende onu kastettim zaten, habire ölçüp kafayı çizmeyelim :))) haftada 1 veya sonraları ayda 1 olabilir, zaten her hafta gelişme olacaksa bu süper bi yöntem demektir :))) 10 haftada hepimiz nadide bacı olurduk :))) 4-5 hatta 6 ayda 1 beden büyüsek bu da bişey bence !!!

arkadaşlar küç ten kilo alan warmı? mazallah bizimkileri büyütelim derken sonra başka tarafları küçültmeye çalışmayalım :)

pokocum ben 3 haftadır kullanıyorum kilo almadım, ama ben çok kolay alıp vermem zaten, sen yinede dikkatli kullan hayatım, iştahın açılıyosa herşeye saldırma :)))

15 gün oldu benimde kullanalı ama hala ağrı devam edior gerilior falan..masajda yapıorum ama gerilmeler devam edior:1rolleyes: büyümeye devam edecek anlamına geliordur umarım..çünkü şimdiye kadar gözle görülür bi gelişme var ama henüz ölçmedim..
ölçsem takıntı yapcam..ama merakta ediou ölçsem mi acabaCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…