Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

15 gün olmuş bi ölç bence, ben olsam ölçerdim :1rolleyes: hatta bende bi ölçim bakim sonhaftanın raporunu veriyim :))

selam kızlar bende 10 gündür kullanıyorum küç ama bi deişiklik fakedemiyorum:sm_confused: masaj yapmıyorum pek abcaba ondan mı?etkisini gören arkadaşlar ne diyosunuz ?nasıl oldu sizde kacgünde etki etti,agrı mı oluyo? off:bbo:

2 ay kullandım bi degişiklik olmadı ya herkeze yarayan şeyy banmı yaramıyo anlamdımki yok ya büyümüycek bu memişler sıkıldım artık

canlarım sizi çok iyi anlıyorum, çünkü ben de aynısını yaşıyorum, elimizden geleni yaptığımız halde büyümüyor işte.. Olsun hiç olmazsa sağlık için yiyelim, c vitamininden 20 kat daha güçlüymüş, kanseri önlüyor yaşlanmayı geciktiriyor falan.. napalım herkeste işe yarayacak diye bir şey yok bizde de yaramadı yani boşverin sağlık için yemeye devam edelimsüprizzzzz

kara üzüm çekirdeği özleriyle yapılmış tonikler cilde çok iyi geliyor..
uzun süre küç kullanıp cildinde bi güzelleşme olan yada bunu fark eden var mı acaba...

masaj konusunda düşüncelerimi belirtmek istiyorum kızlar:
benim çok kafama takılıyor aslında bu masaj konusu. cinsellik bölümü gibi olacak ama göğüsler ellenince büyür bu bilinen bişey. çünkü cinsel ilişki sinyali olarak alır bu masajı göğüsler. o yüzden anlık olarak büyüyor oraya kan gidiyor göğüs uçları sertleşiyor falan. bir saat sonra eskiye dönüyor. küc bazı insanlarda işe yarıyor ama masajın anlık etkisi dışında uzun vadede bi etkisi yok bence. hatta sarkmaya neden olabileceğini bile düşünüyorum. çünkü göğüslerde kas yok..

:roflol::roflol: ayy bu saflar bişeymi oluyo sanıyo yani :roflol:

ilginç bi tespit, bilemeycemki bize yap dediler, yapıyoz bacım sırnaşık şey
ama şöyle, kendimden örnek vericek olursam, ben hiçbişey yapmazken göğsümde bi kitlemsi bişey var sanarak doktora gitmiştim, doktor süt bezleri sert dedi, masaj tavsiye etti, bende onu uygulamak için banyodan banyoya vücut kremiyle masaj yaparken bi dolgunluk hissettim hayırdır dedim, sonra bunları okuyunca jeton düştü, bilmiyorumki, benim hikayem de böyle :)) ama çok güldürdün beni akşam akşam :))a.s.

:dance::dance::dance:sırnaşık şeycanım benim aynen öyle yani:) o salacıklar da bişey oluyo sanıp tepki veriyorlar:jeyyar: sen dolgunluk görüyorsan yapmaya devam et canım, bizim bi arkadaş erkek arkadaşıyla aşırı bi sıkı fıkı oldu da sonunda göğüsleri sarktı, bizim masaj da o hesap olmasın diye yapmadım ben de.. yerimseniben benimkiler zaten aşırı yumuşak bi de ben ellersem hepten salarlar kendilerini diye korkuyorumkaydirigubbakcemile3

yani küç büyüme yapmıyomu??? masaj yapmadan büyüyen yokmu arkadaşlar

:dance::dance::dance:sırnaşık şeycanım benim aynen öyle yani:) o salacıklar da bişey oluyo sanıp tepki veriyorlar:jeyyar: sen dolgunluk görüyorsan yapmaya devam et canım, bizim bi arkadaş erkek arkadaşıyla aşırı bi sıkı fıkı oldu da sonunda göğüsleri sarktı, bizim masaj da o hesap olmasın diye yapmadım ben de.. yerimseniben benimkiler zaten aşırı yumuşak bi de ben ellersem hepten salarlar kendilerini diye korkuyorumkaydirigubbakcemile3

yazık bari zannetsin salacıklar, ben elleşmeye devam valla, benden kurtuluşları yok sırnaşık şey

bu üçünci günüm kullanmaya devam kızlarr:KK70::KK70:

devam devam canım benim, biz öyle aramızda şakalaşıyoruz :))

ooohhhhdelikafaduldendelikafadulden

bendede şimdi biraz sızılar ypğunlaşıyo sanki :teytey::teytey:allahım büyüyeceklermi ney anaaammmmmmmmmhihoyyythihoyyyt

allahım inşalalh inşallah şöyle dolu dolu olurlar inşallaaaaaaaahhhhhsırnaşık şeysırnaşık şey

tontişlerrr ben de masaj yapamıyorum yaa, hiç sevmedim şu masaj işini... büyümezse yapmaya başlarım 2.plan olarak tutmaya karar verdim şimdilik...=))

bende her zaman yapamıyorum duştan sonra yapabiliyorum ancak artık ne olursa ama fırsat buldummu ellerim memişlerimde oluyokaydirigubbakcemile3

benim cildim sivilcelidir ben küçü kullandıgımda bişey farketmedim yine aynı yani bence cildimi yaramadı küç ama memişlerime süper yaradı önemli olan memişşş hihoyyytsewgilerr

yaradı mııı, aman allahım hemen masaja başlamalıyımmm...ahahahhhah
şaka maka çok sevindim, sivilecelerin için kil maskesi,yumurta akı maskesi, ya da yaş maya maskesi yap şekerimm....=)) cok alakasız oldu memiş yerine yazmak ama faydalı olsun dıe yazmak ıstedım=))
kızlar güzel haberlere devam etmek dileğiyleeeeeeee.......=))

kızlarr 15 gün oldu küç kullanalı.. önce ilk günler ağrılarım baya şiddetliydi memişlerimde, hala ağrılar devam ama bi gerilmede var..gözle görülür bi toparlanma farketmiştim ama ölçmemiştim..
dün ölçtüm 1 cm e yakın bi büyüme var kızlar:lepi: yani yarım cm i geçior 1 cm e yakın..
kullanabildiğim kadar kullancam bakalım daha ne kadar büyüyecekler=)
gelişmelerle tekrar döncem canlarım öptüm hepinize koca meme dilekleria.s.

cnm benim de ağrım war, ama regli olunca ağrır ya hani, ona benzıyo...olucam mı acaba dedım ama olmadım, galıba küç'ün etkisiymiş... dün nara da basladım ; büyük bir azimle gidiyorum; kendıme sasıyorum... ilaçlarımı aksatırım mutlaka, bunu atlamıyorum walla, konu memişler olunca iş değişiyo tabiiii=)))))

kızlarr 15 gün oldu küç kullanalı.. önce ilk günler ağrılarım baya şiddetliydi memişlerimde, hala ağrılar devam ama bi gerilmede var..gözle görülür bi toparlanma farketmiştim ama ölçmemiştim..
dün ölçtüm 1 cm e yakın bi büyüme var kızlar:lepi: yani yarım cm i geçior 1 cm e yakın..
kullanabildiğim kadar kullancam bakalım daha ne kadar büyüyecekler=)
gelişmelerle tekrar döncem canlarım öptüm hepinize koca meme dilekleria.s.

canım çok güzel, çok sevindim, işe yarıyo demek kaydirigubbakcemile5

cnm benim de ağrım war, ama regli olunca ağrır ya hani, ona benzıyo...olucam mı acaba dedım ama olmadım, galıba küç'ün etkisiymiş... dün nara da basladım ; büyük bir azimle gidiyorum; kendıme sasıyorum... ilaçlarımı aksatırım mutlaka, bunu atlamıyorum walla, konu memişler olunca iş değişiyo tabiiii=)))))

bravo canım, aksatma, bende hiç aksatmıyorum :)) kaydirigubbakcemile5

X