bencede pokocum, öyle moral bozmaya gerek yok canlarım, herkes etkilerinin nasıl olacağını kendisinde hissedecek, kimsedeki etki kimseyi bağlamazki,
birinde etki etmesi herkeste etki edeceğini de göstermez, birinde etki etmemesi herkeste etki etmeyeceğini de, ayy tekerleme gibi oldu :))) gerekirse 3 ay 4 ay belki daha fazla uğraşıcaz, sonuçta el kol bağlı oturmaktan iyidir demi kızlar !!!
moralinizi yüksek tutun, olumsuz laflara aldırmayın...
evet yani mesela bende yaramadı. Bende işe yaramamış olması kimseyi bağlamaz tabii,
ben de buraya kendimdeki etkiyi yazıyorum. siz gene moralinizi bozmayın yüksek tutun şahsıma münhasır ın söylediği gibi. Ben zaten sayfayı şu anda meraktan okuyorum, etkisini gören olucak mi diye. şu sıra bi gaza gelme durumu var bu küc konusunda, tabi küc çok yararlı bişey, ben göremedim ama inşallah göğüs konusunda da etkisini görürsünüz ne diyim.. en azından hap gibi yan etkisi yok. herkese kolay gelsin, her şey herkesin istediği gibi olsun..:)
canım sen üstüne falan alınmadın demi, tabiki olumlu da olumsuz da eleştiriler olsun, bizde gerçekçi bi istatistik çıkarmış oluruz, belki de bilimsel bi araştırmanın denekleriyiz yerimseniben benim demek istediğim hep aynı, herkes kimseye göre hareket etmesin ama sonucunu da söylesin, kimse bize gül bahçesi vadetmedi, kendimiz istedik kendimiz deniyoruz, olumlu-olumsuz ne olursa olsun önemli olan katılmaktı bence :hooray:
sağol canım benim..:) ben 19 ekimde başlamıştım. Düzgün kullandım ama göğüs konusunda bi sonuç alamadım. Ama yine de içmeye devam ediyorum hani bi umut belki olur diye, bi de ben zaten aşırı kansız ve çok zayıf bi insan olduğumdan birazcık kan yapsın, cildimi canlandırsın falan diye içiyorum. Aynı zamanda kanseri riskini de azaltıyormuş, antioksidan falan ya..:) Çok sağlıklıymış yani. C vitamininden 20 kat, E vitamininden 50 kat daha güçlüymüş. Kavanozunda yazıyor. Bu yüzden ocakta 4 ay oldu devam ediyorum içmeye:) Bi ara göğüs açısından işe yaramıyor dediğim için çok kızdı bazı arkadaşlar ama yine de yazıyorum arada benim gibi sonuç alamayan varsa yalnız hissetmesin uzaylı değiliz gibisinden:)[/QUOTan
anladım cnm doğru diyosun walla, belki daa sonra etkisini göstermeye başlar sonuçta her bünye farklıdır, ben de çok zayıf bir insanım üstelik yazları bile çorapla yatıcak kadar kansıza.s bakalım işe yarar umarım, sözlüm ewlenince slikon yaptırırız dıe takılıyodu; 2 aydır askerde, 3 ay sonra geldığınde şişirttim derim inşallahhhhhhhhhhh.....sırnaşık şey
inşallah canım benim :)))
aa aynı benben de yazları çorapla yatıyorum oley ama uzun zamandır daha bi kanlı canlı hissediyorum belki de küc etkisini göstermeye başlamıştır:)
kıslaaaaaaar nasılsınızzz... busepeher başladın mı canım küç e...
eet başladım hayatımm şans dileee=)))
kusuuum şansın bol olsun... yarasın küçlerrr cokacimcoook ben bi de narçiçeği yapıp içiorm gerçi sende biliosndr okumuşundur burdamoral ver kendine olacak die de olsun inş.. dolsun memişlerimis hihoyyyt canım gene gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi. destek olalım olar mıı????????
bu arada bu msjı şu anda 6. yollayışm olck inş giderdelikafadulden