Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

bencede pokocum, öyle moral bozmaya gerek yok canlarım, herkes etkilerinin nasıl olacağını kendisinde hissedecek, kimsedeki etki kimseyi bağlamazki,

birinde etki etmesi herkeste etki edeceğini de göstermez, birinde etki etmemesi herkeste etki etmeyeceğini de, ayy tekerleme gibi oldu :))) gerekirse 3 ay 4 ay belki daha fazla uğraşıcaz, sonuçta el kol bağlı oturmaktan iyidir demi kızlar !!!

moralinizi yüksek tutun, olumsuz laflara aldırmayın...

evet yani mesela bende yaramadı. Bende işe yaramamış olması kimseyi bağlamaz tabii,
ben de buraya kendimdeki etkiyi yazıyorum. siz gene moralinizi bozmayın yüksek tutun şahsıma münhasır ın söylediği gibi. Ben zaten sayfayı şu anda meraktan okuyorum, etkisini gören olucak mi diye. şu sıra bi gaza gelme durumu var bu küc konusunda, tabi küc çok yararlı bişey, ben göremedim ama inşallah göğüs konusunda da etkisini görürsünüz ne diyim.. en azından hap gibi yan etkisi yok. herkese kolay gelsin, her şey herkesin istediği gibi olsun..:)

yaaaa cnm sen ne kadar ne kullanmıştın? devam etmiyor musun artık?bizi yanlız bırakmaaaa....

evet yani mesela bende yaramadı. Bende işe yaramamış olması kimseyi bağlamaz tabii,
ben de buraya kendimdeki etkiyi yazıyorum. siz gene moralinizi bozmayın yüksek tutun şahsıma münhasır ın söylediği gibi. Ben zaten sayfayı şu anda meraktan okuyorum, etkisini gören olucak mi diye. şu sıra bi gaza gelme durumu var bu küc konusunda, tabi küc çok yararlı bişey, ben göremedim ama inşallah göğüs konusunda da etkisini görürsünüz ne diyim.. en azından hap gibi yan etkisi yok. herkese kolay gelsin, her şey herkesin istediği gibi olsun..:)

canım sen üstüne falan alınmadın demi, tabiki olumlu da olumsuz da eleştiriler olsun, bizde gerçekçi bi istatistik çıkarmış oluruz, belki de bilimsel bi araştırmanın denekleriyiz yerimseniben benim demek istediğim hep aynı, herkes kimseye göre hareket etmesin ama sonucunu da söylesin, kimse bize gül bahçesi vadetmedi, kendimiz istedik kendimiz deniyoruz, olumlu-olumsuz ne olursa olsun önemli olan katılmaktı bence :hooray:

sağol canım benim..:) ben 19 ekimde başlamıştım. Düzgün kullandım ama göğüs konusunda bi sonuç alamadım. Ama yine de içmeye devam ediyorum hani bi umut belki olur diye, bi de ben zaten aşırı kansız ve çok zayıf bi insan olduğumdan birazcık kan yapsın, cildimi canlandırsın falan diye içiyorum. Aynı zamanda kanseri riskini de azaltıyormuş, antioksidan falan ya..:) Çok sağlıklıymış yani. C vitamininden 20 kat, E vitamininden 50 kat daha güçlüymüş. Kavanozunda yazıyor. Bu yüzden ocakta 4 ay oldu devam ediyorum içmeye:) Bi ara göğüs açısından işe yaramıyor dediğim için çok kızdı bazı arkadaşlar ama yine de yazıyorum arada benim gibi sonuç alamayan varsa yalnız hissetmesin uzaylı değiliz gibisinden:)

canım sen üstüne falan alınmadın demi, tabiki olumlu da olumsuz da eleştiriler olsun, bizde gerçekçi bi istatistik çıkarmış oluruz, belki de bilimsel bi araştırmanın denekleriyiz yerimseniben benim demek istediğim hep aynı, herkes kimseye göre hareket etmesin ama sonucunu da söylesin, kimse bize gül bahçesi vadetmedi, kendimiz istedik kendimiz deniyoruz, olumlu-olumsuz ne olursa olsun önemli olan katılmaktı bence :hooray:

yok canım niye alınayım :eek: bi ara bana kızanlar olmuştu da o yüzden hafif çekine çekine yazıyorum işe yaramadığını..:çok üzgünüm: zaten ben de içmeye devam ediyorum, göğüsümde işe yaramasa bile çok çok sağlıklı, c vitamininden 20 kat güçlüymüş okuyunca şok oldum:1shok:

lolacım ya aynen, yazın, bunları okuyan bisürü insan var, topluma faydamız olsun icabında yerimseniben biz de etkilenmeyelim, niye etkileniyoruzki, mesela bi bant vardı ondan alıcaktım topiklerine baktım, ordan bi yüzde çıkardım, nerdeyse yüzde 0, o yüzden kullanmadım, böylece hem o kadar masraftan kurtuldum, hem boş yere ümit etmekten, orda işe yaramadığını söyleyen arkadaşlara da teşekkür ediyorum yani,

ama küç dediğin gibi oldukça yararlı bişey, hiçbişey kaybetmeyiz, aksine verdiği enerji bile yeter !!! sende iyiki devam ediyosun canım bırakmamışsın, ama artık uğraşmak istemiyorum diyosan bilemem de bence masjı falan da bi dene ayol !!! bişey olmasa bile göğüsteki süt bezleri sertleşiyo, kitle gibi oluyo ya, ona yararı var, ben bu amaçla başlamıştım zaten, doktor söylemişti, göğsümde kitle var diye şüpheleniyodum, meğer süt bezleri öyle sertleşip öyle zannettiriyomuş, masajla yumuşar dedi doktor, bende başladım, öyle böyle ararştırırken falanda bugünlere geldik :icecream: ay açıldı çenem

ben nasıl başlamıştım acaba ya:) sanırım burdan etkilenmiştim:) zaten hayatım bu siteye göre şekillenmeye başladı :) burda okuduğum doktora gidiyorum burda yazanları yapıyorum falan:KK70: ama çoğunluk olumlu sonuçlar aldım çok faydalı bir site burası yahu:)

sağol canım benim..:) ben 19 ekimde başlamıştım. Düzgün kullandım ama göğüs konusunda bi sonuç alamadım. Ama yine de içmeye devam ediyorum hani bi umut belki olur diye, bi de ben zaten aşırı kansız ve çok zayıf bi insan olduğumdan birazcık kan yapsın, cildimi canlandırsın falan diye içiyorum. Aynı zamanda kanseri riskini de azaltıyormuş, antioksidan falan ya..:) Çok sağlıklıymış yani. C vitamininden 20 kat, E vitamininden 50 kat daha güçlüymüş. Kavanozunda yazıyor. Bu yüzden ocakta 4 ay oldu devam ediyorum içmeye:) Bi ara göğüs açısından işe yaramıyor dediğim için çok kızdı bazı arkadaşlar ama yine de yazıyorum arada benim gibi sonuç alamayan varsa yalnız hissetmesin uzaylı değiliz gibisinden:)[/QUOTan

anladım cnm doğru diyosun walla, belki daa sonra etkisini göstermeye başlar sonuçta her bünye farklıdır, ben de çok zayıf bir insanım üstelik yazları bile çorapla yatıcak kadar kansıza.s bakalım işe yarar umarım, sözlüm ewlenince slikon yaptırırız dıe takılıyodu; 2 aydır askerde, 3 ay sonra geldığınde şişirttim derim inşallahhhhhhhhhhh.....sırnaşık şey

aa aynı ben:KK70: ben de yazları çorapla yatıyorum oley:KK70: ama uzun zamandır daha bi kanlı canlı hissediyorum belki de küc etkisini göstermeye başlamıştır:)

aa aynı ben:KK70: ben de yazları çorapla yatıyorum oley:KK70: ama uzun zamandır daha bi kanlı canlı hissediyorum belki de küc etkisini göstermeye başlamıştır:)

baakk gördün müüü, kansızlığına iyi gelmiş senin ; demek ki göğüslerine de iyi gelicek ,parayla deil sırayla =))))

kıslaaaaaaar nasılsınızzz... busepeher başladın mı canım küç e...

eet başladım hayatımm şans dileee=)))

kusuuum şansın bol olsun... yarasın küçlerrr cokacimcoook ben bi de narçiçeği yapıp içiorm gerçi sende biliosndr okumuşundur burda:eek: moral ver kendine olacak die de olsun inş.. dolsun memişlerimis hihoyyyt canım gene gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi. destek olalım olar mıı????????

bu arada bu msjı şu anda 6. yollayışm olck inş giderdelikafadulden

kusuuum şansın bol olsun... yarasın küçlerrr cokacimcoook ben bi de narçiçeği yapıp içiorm gerçi sende biliosndr okumuşundur burda:eek: moral ver kendine olacak die de olsun inş.. dolsun memişlerimis hihoyyyt canım gene gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi. destek olalım olar mıı????????

bu arada bu msjı şu anda 6. yollayışm olck inş giderdelikafadulden

ay canımcım cewap yazmak için o kadar kastın yanı teşekkür ederimmm..tabiki moral verıcez cicim birbirimize ne demekkk, olmasa da sizinle bişiyler paylaşmak güzel, o bile yeter....bu arada nar olayını yapmıyorum su an, ona yarın baslıycam,saol cnm...

kızlarrkaydirigubbakcemile5kızlarkaydirigubbakcemile5kızlaaar 1cm büyüme olmuşş benim memişlerdedelikafadulden yeni ölçtüm anlamıştım zaten sütyenimden 7 gün oldu başlayalı bukadar cabuk sonuç wericeni zannetmiyodum inş herkezde olurrrrr

canım gözün aydınnnnnnn, umarım devamı gelir ; daha da büyüdü haberlerini alırız...tabi ki wermeyi de dileriz=)))

saol canımm inş sizinkilerde büyürde bizde güzel haber alırız herkezden güzel haber bekliyoruma.s.

kızlar selam herkese ben yeni girdim aranıza ve küç mucizesini okudukça sevinçten kafayı yedim:) biran önce alıp başlıcam herkese teşekkürler paylaşımlarınız için. çok mutluyum yaa:))

X