Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar tabi kilo alırsınız şimdilik almadıysanız bile zamanla alma ihtimaliniz yüksek neden mi?
Küç kilo aldırmaz ama iştah açar ve siz daha cok yemek yemek istersiniz.O sebeple kontrollü yemek yerseniz sorun olmaz.
Ama ben şaştım kaldım hurma yiyorsunuz hem de fazlasıyla bu sayfaları tek tek okudum ben sabırla
kimisi 10 tane hurma yiyor kimisi en az 5 diye yazmış.
Hurma kilo aldıran fazlasıyla şekerli bir şeydir.Bu kadar abartılır mı?İşte o zaman kilo alınır popo da büyür gögüs te büyür.Ama bizim gibi minik gögüslülerin, genelde kilo almayla gögüsleri büyümez benim öyledir mesela hemen karnım çıkar memeler gene aynı kalır.
Lütfen aşırı abartmayın derim özelllikle hurmadan bahsediyorum.
Yoksa için çayınızı yiyin narı keten tohumunu yapın sporunuzu ama hurmayı fazla yemeyin...
Suna dumankaya nın bir tarifi vardı orda günde 2 tane hurma diyordu mesela.
Ben ne mi yapıyorum.Rezene çayı içiyorum 1 haftadır keten tohumu yiyorum 1 tatlı kaşıgı günde...
Hurma yemiyorum cünkü devamlı yersem kilo alıcam ne gerek var.Sonra küçe başlıcam daha almadım böyle devam edicek.
Gögüs ölcüm 85 idi.Şuna hastalıgım yeni bitmesine karşın gögüslerim şiş ve ölcüm 86
1 hafta için 1 cm lik büyüme harika degil mi?
netten araştırdım ve hepsinde de küçün besin degerlerinin cok yüksek oldugunu gördüm.

Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeki Kara, ‘Bir kilogram üzüm, içerdiği besin değerleri açısından, 1.2 litre süt, 390 gram et ya da 1.2 kilogram patatese eşdeğerdedir.

Son düzenleme:

inşallah cnm, herkes istediği bedenlere ulaşır umarım..Herşeyin çaresini buldular şu derde ameliyatsız bir çözüm bulamadılar yaaaÇok üzgünüm çoook hadı bakalım, iyi haberler okumak ümidiyle....

Arkadaşlar ben aktarım.. Bir süre küç kullandım.. 1 hafta da göğüslerde toparlanma ve acıma hissetmeye başladım.. Fakat aynı süreçte, acayip bir iştah açılması söz konusu oldu..

Küç aynı zamanda kansızlıkda da kullanılıyor.. Kan hapları da iştah açar ve kilo artışına sebep olur.. Ben şimdi göğüs büyütmeden çok kilo almak isteyen müşterilere veriyorum üzüm çekirdeğini.. Ve sonuç alıyorlar..

Masaj, spor, nar çekirdeğine devam diyorum.. Nar çekirdeğinin sıkılaştırıcı özelliği var.. Cildi de güzelleştiriyor..

Kolay gelsin..

Sevgiler!!..

ay canımm cok sevındım, walla ben de aynı dertten müzdarip arkadaslarıma sölemıstım, alın bugun baslayalım dıe, senı bulmam ıyı oldu=))))
[/QU

artık gelişmeleri birbirimizden de takip edebiliriz arkadaşım. inşallah istediğimiz ölçülere ulaşalım... aminnnnnnnnn..........

ay canımm cok sevındım, walla ben de aynı dertten müzdarip arkadaslarıma sölemıstım, alın bugun baslayalım dıe, senı bulmam ıyı oldu=))))

artık gelişmeleri birbirimizden de takip edebiliriz arkadaşım.kaydirigubbakcemile5 inşallah istediğimiz ölçülere ulaşalım... aminnnnnnnnn..........:Saruboceq:

ayy zaten benim küçü aldığm aktar erkekti sanırım bunu kansızlık için alıosunuz dedi ben de ewet ewet dedim.bilse adam ne için aldığımı sırnaşık şeysırnaşık şey zaten bende kansızlık da var bi taşla iki kuş vurcm yani inşallah :lepi:

canım benim, bende aynı şeyi yaptım aktar erkekti, ve bende de kansızlık oldugu ıcın öle dedım... ama kansızlık ıcın kullanılacaksa ıcmeden 1 saat önce we 1 saat sonra, çay,süt,sigara içmemek gerekiyomus bilgin olsun cnm....

ben aktarı yıllardır tanıdığım için ve yaşlı olduğu için söylemiştim utana sıkıla. orda göğüs büyütmek için bi sprey vardı çok etkiliymiş vs vs. 50 milyon demişlerdi ama almadım pahalı geldi.

canım göğüs büyütücü krem ve hapları kullanan birsürü arkadaşım war ve hıc memnun kalmadılar, sakın sprey falan kullanma bence... o tarz seyler, sısırse bıle kullanmayı bırakınca ınıyo ustune sarkıyo... eldekınden de olmayalım yanı=))) küç göğüs büyütmese bile, wücut için faydalı...boswer hem paran hem sağlığın elinde kalsın bu yolla,iyi ki almamıssın....

valla canım ben de öyle düşündüm..seninle aynı fikirdeyim. bırakınca iniyodur diye:) bi de yazık günah 50 milyon garantisi yok bir şeyi yok..haklısın küçün hiç olmazsa cilde ve sağlığa yararı var..

iyi oldu aramızda bi aktarın olması bizim mahallenin aktarıda erkek olduğu için doğru düzgün bişey soramıyoruz kafamçokkarıştı
bendede evet biraz iştah açılma oldu ama kan hapıda alıyorum ya yanısıra ondandıra ma yemiyorum nefsime yemek konosununda hakim olabilkiyorum çok şükür o yüzdende forumdayız kaydirigubbakcemile2

bu arada benim memiklerde şişme yada sertleşme yok bugün tam bi hafta oldu ama sadece ara sıra çok hafif belli belirsiz çok ince sızı oluyo uçlarda o kadar inşallah işe yarar

şahsıma münhasır buz süremiyorum canım boğazlarım şişti benim ama mersin yağıyla masaja devam nar suyu ve iki hurmayada....narsuyumu ben hazırlıyorum bir çay bardağı kadar çıkıyo bi nardan yeterlimidir hanımlar sizce...o tanelerin posasınıda yiyorum işte...cokacimcoook

ayyyy valla bazen öyle heycanlanıyorumki yine eskisi gibi olacaklar diye ama işte bi an önce ağrıyıp sızlasınlar da büyüsünler artık istiyorum sabırsızlanıyorum bazen ama tabi sabırla

kızlar birbirimizi motive edelim umutsuzluğa düşenler nolur karamsarlığınızı bize yansıtmayın yasakkelime

hadi bakalım yarasın hepimize koca koca memilerim olsun bakalım inşallah:hooray::hooray:

bencede pokocum, öyle moral bozmaya gerek yok canlarım, herkes etkilerinin nasıl olacağını kendisinde hissedecek, kimsedeki etki kimseyi bağlamazki,

birinde etki etmesi herkeste etki edeceğini de göstermez, birinde etki etmemesi herkeste etki etmeyeceğini de, ayy tekerleme gibi oldu :))) gerekirse 3 ay 4 ay belki daha fazla uğraşıcaz, sonuçta el kol bağlı oturmaktan iyidir demi kızlar !!!

moralinizi yüksek tutun, olumsuz laflara aldırmayın...

kızlar birşey sorucam; bu mersin yağını kullanıcak mıyız ya? mersin yağı ile ilgili:
# Hemoroit tedavisinde ve şeker hastalığına karşı etkilidir.
# Mikrop öldürücü ve yatıştırıcı etkileri nedeniyle verem, bronşit ve bel soğukluğunda kullanılmaktadır.
# Mide ağrılarını giderir.
# Gerginlik ve uykusuzluğu gidermede yardımcı olur.

yazıyor da anlamadım ben....=(

işTen qeç çıkTıqım ve yoLumun üzerinde akTar oLmadıqın için kuzenime söyLedim 'bana küç alır mısın 'diye o da biras merakLıdır 'napcan' dedi. bende 'pc başında uzun süRe kaLdıqım için qözLere iii qeLiyomus' dedim. İnandı :))

iLk dün kuLLandım Tadı çokk köTü midem buLandı akşam yemeqini biLe yiyemedim((

ama Faydası için kaTLanacaz arTık (

canım nette adele kuvvetlendirici yazıyodu, ama çilek yağı da olur bence, hatta bi arkadaşın dediği gibi bebe yağı bile olabilir :)))

bende kan yapıcı, cilde de iyi geliyo, enerji veriyo diyorum, herkes yiyo :))) ama tadı kötü değil ayol markadan markaya mı değişiyoki :sm_confused:

biLiyorum ondan oLabiLir. BeLki de ben aç karnıma yuTTum ondan da oLabiLir.

İnşaLLah faydası oLur

anladım canımcımmm birinden birini alıyım bari yarın.....çok saolllll=)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…