Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

e zahmetsiz bişeymiş yani
teşekkür ettim kızlar bende deneyeceğima.s.

buseheper canım maya maskesini nasıl yapıyosun yazarsan sewinirim zor işlerle ugraşamıyorum yaa kolaysa yaparım saol canıma.s.

aaa narı diyicektim bende nar çekirdeği tozunu yiyyorum zor oluyo ama karıştırmadım küç le günde 1 defa yiyorum onu sabah akşam küç öglende weya akşam üzeri nar bakalım ne olucak hayırlısı

aaa narı diyicektim bende nar çekirdeği tozunu yiyyorum zor oluyo ama karıştırmadım küç le günde 1 defa yiyorum onu sabah akşam küç öglende weya akşam üzeri nar bakalım ne olucak hayırlısı

evet canımcım ,onu ben de okudum, ama birde onunla ugrasmak ıstemedıım ıcın, ben nar yıyorum walla, napıyımmm... inşallah işe yarar:Saruboceq: bu arada özelden atıyorum, maske tarıfını=)))))))

evet canımcım ,onu ben de okudum, ama birde onunla ugrasmak ıstemedıım ıcın, ben nar yıyorum walla, napıyımmm... inşallah işe yarar:Saruboceq: bu arada özelden atıyorum, maske tarıfını=)))))))

saol canımmm nar çekirdeklerini yerken kırarark ye canım yutma daha etkili olur heralde

Şu ölçme işini benmi beceremiyorum acaba, nasıl ölçülüyor kızlar? mezurayla göğüsün üstünden desek her seferinde başka bişey çıkıyor.

canım mezuro ile ölçüorum ben..böööle bi güzel etrafımdan sarıp ölçüom memişleri..gerçi sık sık ölçmüorum..bi ilk kullanmaya başladığımda ölçmüştüm, bi de küç.ü kullanmaya başladıktan 15 gün sonra..
sık sık ölçersen kafan karışır canım tabi tutmaz birbirini.
15 günde bir yada ayda bir falan ölç

kızlaaaaaarrrr nerelerdesiniz yauuuu....
sesiniz kesildi kaç gündürr, huuuuuuuu=))

off bende şu küçü bi düzenli yemeyi becersem.
geçen pzt başlıcam dedim başladım ama düzenli yiyemedim. ya midem almadı yada unuttum. bi gün yedim bi gün yemedim. ama artık düzenli yemek istiyorum belki bendede faydası olur. düzenli yiycem düzenli düzenli !!!!

kızlaaaaaarrrr nerelerdesiniz yauuuu....
sesiniz kesildi kaç gündürr, huuuuuuuu=))

burdayız kuşumm, beklemedeyiz, gelişmeler olsunda anlatalım diyoruz, soru da gelmeyince, bişey yok konuşacak ama takipteyim hep, her yazılana bakıyorum ben, biyere gitmedik merak etme :))kaydirigubbakcemile5

evet şekerim düzenli kullan düzenlikaydirigubbakcemile3

burdayız kuşumm, beklemedeyiz, gelişmeler olsunda anlatalım diyoruz, soru da gelmeyince, bişey yok konuşacak ama takipteyim hep, her yazılana bakıyorum ben, biyere gitmedik merak etme :))kaydirigubbakcemile5

Bende burdayım arkadaşlar.:lepi:
Küçe başlayalı 4 gün oldu ayrıca rezene çayı içerek 1cm lik büyüme de var
rezeneyi için öyle abartmaya gerek yük günde 1 bardak bile etkili oluyor.İçine biraz limon sıkın o kötü tadını alıp rahatlıkla içebilirsiniz.Arkadaşlar bitki çaylarına şeker koymayın derim daha etkili olsun.Hem kilo da almazsınız.Kilo sorunu olanlara ben günde 2 den fazla hurma da önermiyorum.Doktorum ya sanki konusuyorum işte:jeyyar:

Ölçme olayına gelince bende sizler gibi her dk ölcmemeye karar verdim ama dayanamıyorum illa ölçmek istiyorumsırnaşık şey

Görmemişlik böyle birşey olsa gerek:sm_cool:

yeniden slm kızlar cok düşündm we tekrar küçe başlamaya karar werdm yazılanlardan da biraz etkilendm işallah olumlu gelişmeler kaydederz.. küçü balla yiyorum tadı da cok güsel bundan önce kullandıgım küç biraz daha iri çekilmşti bu iyice öğütlms.. bu sıralar masaj yapmayı bıraktım we cok küçüldüler moralim bozuldu yaf iice

masajı bırakıncada mı küçülüyo, ömür baoyu maajmı yapıcaz böyle yauv. kafamçokkarıştı

masajı bırakıncada mı küçülüyo, ömür baoyu maajmı yapıcaz böyle yauv. kafamçokkarıştı
bana öle geldi foss söndüler şimdi ya canım cok sıkıldı masaj diriltio ve dolgunlk sağlıyo işe yaradıgını bırakınca anladm bu yönden iyi olduhihoyyyt

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
kıslar bişe sorcam konu dışı ama benim özel mesaj kutumdaki tüm mesajlar kendiliğinden silinmiş sizdede varmı böle bi durum?

benimde silinmiş canım arada siliniyodu diyecektim sana bi baktım anaaaa benimkilerde silinmiş kk den olsa gerek canımmm hoş kalll

kıslar bişe sorcam konu dışı ama benim özel mesaj kutumdaki tüm mesajlar kendiliğinden silinmiş sizdede varmı böle bi durum?

evt canım var benimde dün öle olduu.yönetime sorcaktım bendee.demekkii herkesinkini temizlddilerr nolupoo die şaşırdım bende.neden sildilerki.bilen var mı?,
:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…