selam kızlar bende 10 gündür kullanıyorum küç ama bi deişiklik fakedemiyorum:sm_confused: masaj yapmıyorum pek abcaba ondan mı?etkisini gören arkadaşlar ne diyosunuz ?nasıl oldu sizde kacgünde etki etti,agrı mı oluyo? off:bbo:
2 ay kullandım bi degişiklik olmadı ya herkeze yarayan şeyy banmı yaramıyo anlamdımki yok ya büyümüycek bu memişler sıkıldım artık
:dance::dance::dance:sırnaşık şeycanım benim aynen öyle yani:) o salacıklar da bişey oluyo sanıp tepki veriyorlar:jeyyar: sen dolgunluk görüyorsan yapmaya devam et canım, bizim bi arkadaş erkek arkadaşıyla aşırı bi sıkı fıkı oldu da sonunda göğüsleri sarktı, bizim masaj da o hesap olmasın diye yapmadım ben de.. yerimseniben benimkiler zaten aşırı yumuşak bi de ben ellersem hepten salarlar kendilerini diye korkuyorumkaydirigubbakcemile3
bu üçünci günüm kullanmaya devam kızlarr
kızlarr 15 gün oldu küç kullanalı.. önce ilk günler ağrılarım baya şiddetliydi memişlerimde, hala ağrılar devam ama bi gerilmede var..gözle görülür bi toparlanma farketmiştim ama ölçmemiştim..
dün ölçtüm 1 cm e yakın bi büyüme var kızlar:lepi: yani yarım cm i geçior 1 cm e yakın..
kullanabildiğim kadar kullancam bakalım daha ne kadar büyüyecekler=)
gelişmelerle tekrar döncem canlarım öptüm hepinize koca meme dilekleria.s.
cnm benim de ağrım war, ama regli olunca ağrır ya hani, ona benzıyo...olucam mı acaba dedım ama olmadım, galıba küç'ün etkisiymiş... dün nara da basladım ; büyük bir azimle gidiyorum; kendıme sasıyorum... ilaçlarımı aksatırım mutlaka, bunu atlamıyorum walla, konu memişler olunca iş değişiyo tabiiii=)))))
kızlar nar'ı nasıl kullanıosunuz?