Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide göğüs altını ölç bence. bölece büyümenin göğüs kafesinde mi yoksa göğüsün kendisinde mi olduunu daha ii anlarsın. bndn tavsiye
ya arkadaslar ben demin yiyecektim, az biraz parmagimla tadina baktim, cok igrenc birsey ya yiyemedim, nasil yapiyorsunuz ya (((((((((((((((((((
yoğurtla karıştırmayı dene o kadar iğrenç değil :)
arkdşlar benimkiler şuanda iyiye doğru gidiyor. ama bu hafta kullanmadım... size ısrarla tawsiye ediyorum.. nar çekirdeği tozuyla kuyllanın daha öncede yazmıştık.. :lepi:daha çabuk ve kalıcı sonuç alıcaksınız.. :teytey: artık hissetmeyi bırakın gözle görürlür değişiklik war kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5 :sm_cool::sm_cool:
göğüslere böyle bi etkisini olduğunu hiç bilmiyordum
bende eskiden yemeye çalışıyorum kanserden korunmak için
ben balla karıştırıp yiyordum.bide çörekotu ile balı karıştırıp yedim bi süre
bu yanını bilmem ii oldu:roflol:
peki etkileşimleri nasıl oldu yani 1,5 ay sonramı yoksa 2 hafta sonramı farkına vardın canım bende 2 haftadır kullanıorum ama degişilk yok yanında başka şeylerde kullanıomusunyerimsenibenjansmin'scim benyaklaşık 1,5 aydır çok düzenli bi şekilde kullanıorum.sabah akşam mutlaka aloyorum.1 tatlı kaşığı dolusu küç.tozunu önce ağzıma alıyorum arkasındam yarım bardak suyla hap yutar gibi içiyorum.böylesi daha pratik oluyo.yoğurtla yiyemedim ben..bi de ben AKSU VİTALin kini kullanıyorum.o çok iyi öğütülmüş.un gibi oluyor.aktarlardaki açık satılanlar iyi çekilmemiş kıtır kıtır oluyo.onu sevmedim.bu kutunun içinde satılıyor.ha bi de kutunun ağzını açık bırakmamalısın.toz havayla temas etmemeliymiş.inan bana şu an göğüslerin süper güzel oldu.dirileşti,büyüdü ve dolgunlaştı.slikon taktırmış gibiyim..gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.sen de sonucu yazki bakıyım sende benim gibi olumlu sonuç alacak mısın...olar mı canım..:1yes2: