Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kutlarım canımcımmmm :teselli: en cok da senden olumlu haber aldigima sevindim nedense :teytey: sanirim ayni anlarda basladik diye yerimseniben
aman diger arkadaslar kizmasin :tomato:
herkesin ki buyusuuun a.s.
ben 2sini birden yoğurda karıştırıp yiyorum.10 günde baya büyüme oldu.geçen sene yalnız küç kullanmıştım 1,5 ayda etkisini görmeyince bırakmıştım.bu sefer narla birlikte başlayınca 5. günden itibaren etkisini görmeye baaşladım.bide badem yağıyla masajda yapıorum belkide ondandır.günbegün büyüyolar. hihoyyyt :Saruboceq:
hayır canım yok öle bişi en asından şimdilik kaydirigubbakcemile3
yha ben saten onu ewde buldum yağ yağdır dedim ölee yani.hangi yağı kullanayım peki özellikle göğüs büyütücü etkisi olan bi yağ varmı? bide uçucu yağlar var ama geçen gün biyerlerde okudum cilde doğrudan sürmeyin dio.bendede biberiye uçucu yağı var tam onu sürecektim sonna vazgeçtim. bide sinüzit damlası var içinde menekşe fındık okaliptüs biberiye ısırgan yağları var.faydası olurmu acaba böle bi karışımın deneyen oldumu acep?
canım bence biberiye kulanma sakın çünkü onu seslülite karşı ya da saçlardaki yağlanmaya karşı fln kullanıolar bildiğim kadarıyla yani gerçekten yağlara karşı etkiliyse göğüsleri küçültüp sıkılaştırabilir die düşünüorum
lavanta yağı, rezene yağı gibi yağlar işe yararr heralde ama ben keramet masajda die bildiğin bebe yağıyla yapıorum ara sıra
cok pis sunun tadi ya kullanmiyorum artik cünkü coook igrenc tadi yaa sanki kum agzimda var offf ya biktim su memislerimden yahu!!! ama biraz rahatladim cünkü bana göre dünyanin en güzellerinden biri olan tuba büyükstününde bizimki kadar resime bakin
hadi ya Takmicam artik biktim ya...özgecim sendin dimi nar cekirdegi kullanan?peki nasil kullaniyosun tozmu cekirdegi yoksa normal cekirdekmi? suylami yutuyorsun cevap lütfenyerimseniben
amanin bunlarin hic yok ya aaaa kizlar bencede fazla takmiyalim yahu :enbuyukkk:keira knightley bu zayıflık ve bu göğüslerle bu elbiseleri nasıl giyio annamadım.bis fasla takıorus kafaya. :1closedeyes: