sert ya da yumuşak olmasıyla ne alaka. bunun mantıklı bi açıklaması varsa ben de çok uğraşmayayımsenağlama
yumuşak sayılmazlar ama sert de değillersenağlama
Bir şey soracaım arkadaşlar,
bu k.ü.ç'ü sabahları kahvaltıdan önce mi sonra mı kullancağız aynı şey akşam yemeği için de geçerli ??
kullananlar cevaplarsa sevinirim.
Faydasını görenler adına çok sevindim. Darısı başımıza ..
bende kullanmaya başladım yorumları okuyunca
kıslar az once bende aldım su kara uzum cekırdegınden...ama:
1--esımın gorevı geregı sırnaktayız ve burda malesef attar (onada attar denırse) sadece 1 tane var..ve bıldıgınız sıradan bı posette (uzerınde yazı veya herhangı bı bılgıde yok) kara uzum cekırdegı tozu bu,dedı 10ytl ye aldım..
2--bıldıgımız kıremıt tozu yada nasıl desem kahve tozu gıbı bısey ıste..sızlerın kullandıklarınızda oylemı?yanlıs bısey kullanmayayım bos yere..
3--ılkını az once suyla ıctım (baslangıcın ramazan ayına denk gelmesı bı sanssızlık,zıra sabahları degılde artık sahurdan ıcecem:) )
4--tum mesajlara baktım..ısın acıgı atıyorum 100 kısı kullanmıssa ıse yarayan sanırım 3-5 kısıyı gecmıyor..bu yuzden hıc umudum yok aslında ama ılerde kafamı takıp,keske deneseydım dememek ıcın kullanacagım napalım..buraya aldıgım k.u.ç un resmını ekleyecegım..sızlerde ekleyınde aynı seyımı kullanıyoruz bı gorelım olmazmı kıslaar..
Merhaba herkese, ben bilmeden küç kullanıyordum anti oksidan diye.
Göğüslerim oldukça küşük, a beden kullanıyordum o derece( ancak hiç kompleks yapmamıştım), bi üç ay oldu kullanalı sanırsam, sütyenlerim iğrenç durmaya başladı, bugun yeni sütyen almaya gittim, denedim olmadı bi acayip durdu, sonra mağazadaki kadına dedim ya bu çok garip oluyor, o da yardımcı oldu c beden sütyen aldım, tam oturdu! hatta ortada bir birleşme meydana geldi!!!
hep bi büyüme farkediyordum ama ya adettendir dedim, adetim de bitti, olması gereken en küçük zamanında böyle, şaşkınım.
Galiba sebebi anti oksidan diye kaşık kaşık yediğim küç.
bi koca bardak suyla yiyorum koca bir çorba kaşıgını , tadı hoşuma gidiyor :)
canım ilk başta senin adına çok sevindim..bir taşla baya bi kuş vurmuşsunyerimsenibenpeki ne kadar süre kullandıktan sonra bu kadar büyüdü?darısı başımızasırnaşık şey
Ya zannedersem bi iki ay oldu, şimdi ölçtüm göğüslerimi alt kısım 70 üst kısım 88: )
zaman tutmadım çünkü işte ben kansızlık üzerine tavsiye edildiği için kullandım.
destekli kullanıyordum o sebepten(sevgilim de yoktu) kompleks yapmamıştım. bugun alırken daha askıyı takmadan ordan burdan çıktı göğsüm B bedenden, ince çok şık desteksiz bi C beden aldım.
O eski destekliler kadar havalı durmuyor elbette ama en azından yumuşak, gerçek:)
güzelim ya bi soru da benden kaç cm lik bi büyümeden bahsediyosun acaba ? kullanmadan önce ölçmüşmüydün ??fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?