- 2 Ağustos 2007
- 826
- 6
ya yanlış olmasın ama 70e 82-83 olması lazım.
Şimdi 70 alt, 88 üst
çok sağol canım ya çok iyi bi büyüme olmuş bence bende de o kadar olsa başka bişey istmem walla...benim alt 72 üst 80 düşün ne wahim bi görüntü...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya yanlış olmasın ama 70e 82-83 olması lazım.
Şimdi 70 alt, 88 üst
çok sağol canım ya çok iyi bi büyüme olmuş bence bende de o kadar olsa başka bişey istmem walla...benim alt 72 üst 80 düşün ne wahim bi görüntü...
valla vahim mi bilmiyorum, bazen diyorum çok önemli bişey değil, kiminin poposu küçük, kiminin büyük, ağzımız büyük veya küçük...
Yani bu da küçük, öyle yaratmış bizi Allah.
Ne kadar önemli bilemiyorum yani, seksi olabiliriz herşeye rağmen ki seksiyiz bence yerimseniben
Bir de bilmiyorum şöyle bişey var, poposu güzel olan kadınların göğüsleri küçük olurmuş( ör: shakira, kate hudson, jennifer lopez)
Ve eski çağlarda gerçek seksi kadın geniş kalçalı küçük göğüslü olurmuş:)))
Aklıma gelen başka bizim gibi kadınlar:
Eva Longoria(ki desperate houswives daki en seksi kadın)
Natalie Portman( iri göğüslü scarlett johansson'la other boleyn girlde oynadı, kral bu kadına aşıktıjeyyar)
Cameron Diaz
ya çok var aslında, ama yine de acaba seksi miyim diye düşünüyorum, hele arkadaşlarımda göğüs çatalı görünce.
Bir de bazen çirkin diyebileceğimiz kızlarda iri göğüs görünce erkek olsam benim yerime böyle bi kız mı tercih ederdim diyorum.
Saçmalıyoruz bence zaman zaman...
bugün nihayetküç aldım ve az önce içtim biraz zorlancam sanırım.. suyla denedim ben içmeyi gerii gelmekte ısrar ediyo ama ben daha inatçıyımnaniknanik
bakalım aylar sonra neler olacak...benim öle cok sorunum yok aslında.. cildi güzelleştıriyo falan diye de yazılmış hepsi bir olsun dedim:icecream:
yoğurtla karıştırmayı dene... benim hoşuma gidiyor... suyla becerememiştim... yapışmıştı boğazıma filan ...
eğer etkisi geçmiyorsa, ben sütlaçla karıştırıp yiyordum hep, tadı çok güzel oluyordu tarçınlı sütlaç gibi:)
bir de pudingle karıştırmayı deneyeceğim
bir de hint yağı saç uzatmaya falan yarıyor bildiğim kadarıyla bence onu göğüs için kullanma kıllanma fln yapabilir. forumlarda başka başlıklarda da yazıyordu çilek yağı, badem yağı (badem yağı da tüylendirir mi emin değilim ama), susam yağı, rezene yağı kullananlar vardı göğüs masajı için.
mrb benim aldığım küç ün üzerinde kullanım şeklinde sabah öğle akşam 1 tatlı kaşığı alıcaksınız diyo. fakat sizin yazılarınızda sadece sabah akşam olmak üzere günde 2 kez alınması gerektiğini söylüyosunuz. acaba kutunun üzerinde yazdığı gibi alsam sabah öğle akşam zararlı olurmu ki??