ya kızlar ben masaj falan yapmıyorum göğüslerime üşeniyorum aslında, masaj yapmadan küç yesem bi faydası oolmazmıki illa masaj yapmakmı gerekir sizce? bide masajda sanırım yağdır adaçayıdır gibi şeyler kullanıyosunuz tam bilmiyorum onları kullanmadan yapsam yapcaksamda yine bi fayda görürmüyüm?
buarada benim 3 gün falan oldu yiyeli daha çoooook az benneyaptımki
haber vericem değişiklikler hakkında. kib
ya kızlar ben masaj falan yapmıyorum göğüslerime üşeniyorum aslında, masaj yapmadan küç yesem bi faydası oolmazmıki illa masaj yapmakmı gerekir sizce? bide masajda sanırım yağdır adaçayıdır gibi şeyler kullanıyosunuz tam bilmiyorum onları kullanmadan yapsam yapcaksamda yine bi fayda görürmüyüm?
buarada benim 3 gün falan oldu yiyeli daha çoooook az benneyaptımki
haber vericem değişiklikler hakkında. kib
canım bence en çok masajın faydası oluyor.yap bence üşenmeden.şiddete tavsiye edreim yani.dolaşımı hızlandırıyomuş
canım benimde 4 gün oldu baslayalı üşenme yap walla masajla daha cok büyür ben de mersin yagıyla masaj yapıyorum piskolojik sanırımm ama azcık dolgunluk hissettimtatlicadiarzu
milletcim bu küç benim damarlarımı fazla açtı galiba boynumdan göğüslere giden damarlarım belli olmaya başlamış bugün aynada bakınca fark ettim. (ki benim damarlarım yüzeye pek yakın değildir,belli olmazlar) Ya da masaj olayını abarttım bilemicem ama böyle damarları çıkaracağını tahmin etmiştim ama hiç öyle bi yorum okumayınca göz ardı etmiş olmalıyım..
bilginize..
kızlr ben 3 gündür kullanıyorum o d pek düzenli diil masaj da yapmadım zaten asıl amacım dolaşım bozukluuuydu...ama hakkaten damarlarımın basıncı düştü boyun aağrılarım azaldı bir de varisler gitse...yarından itibaren düzenli olarak devam edeceğim....gögüslerimi ölçtürdüm(kıyafetsiz) bir modaevinde 91-92 dedi kadın sanırım bn ölçerken çok sıkıştırıyorum daha az çıkmıştı ...çok sevindim ama vermem gereken 10 kilo var doktora danıştım hemen her 10 kilo da ortalama 3 cm azalır dsedi...o da kesin değilmiş hiç bişi olmaya da bilirmiş...umarım olmaz yaa=) hepinizi öptüm
canım bende onu merak ediyorum nasıl ölçtü göğüs bedenini eline metreyi alıp göğsünün etrafından dolayıp mı ölçtü..bi arkadaş omuzlarından ölçeceksin göğüs ölçün o oluyo dedi..omuzlar göğüsler ne alaka anlamadım..yani doğru olan resimdeki gibi değilmi..ama sıktırmadan dik durup ölçmek lazım değilmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?