slm kaynarcalı senin adına çok sevindim... bende nerdeyse 6 aydır küç kullanıyorum az bi dolgunlaşma oldu ama hala bi büyüme yok..ama kararlıyım büyütene kadar uğraşıcam:))....küçün yanında bide rezene içiyorum... ama masaj yapmıyorum( masajın faydası oluyo mu ??? sen çilek yağıyla mı yapıyorsun??? çilek yağıyla yapıyorsan onu daha sora yıkıyor musun???
slm ebru valla ebru ben 2 ocakta başladım bırakalıda 4 - 5 gün oluyo 2,5 hafta falan kullandım sadece bırakmamın sebebide hiç ağrı ve sızı hissetmemem ağrımadan büyüceğini bilsem devam ederim ama ağrımadan büyürmüki bunuda bilmiyorum büyümedi diyede bıraktımgüldencim sen ne kadar kullandın ben 20 gündür falan kullanıyorum ama şimdilik sadece dolgunluk var hiçmi gelişme olmadı
kızlar bu yolla göğsü büyüyenlerden biri de benim ve ben sabah akşam yemedim sadece gece uyumadan önce yedim.bir buçuk aydan sonra baya da faydasını gördüm.hem düşünsenize kara üzüm çekirdeği zaten çok faydalı bişi vücut için cildim tazelendi diebilirim.ha bir de hiç yoğurt yemezdim normalde ama bu sayede her akşam küçük bir kase yoğurt yemiş oluyorum bu bile benim için çok güzel bişi.herşeyden önemlisi de sabrettim ve sonunda büyttüm eskisine göre,, biraz daha devam edicem :))
selam ben yeniyimde kafama takılan bişe var özellikle evli bayanlara soruyorum siz bu küçü eşinizin beğenmemesinden dolayımı yiyiorsunuz yoksa güzel görünmek içinmi ya kusura bakmayın sırf bu yüzden evlilikten çekiniyorumda
Kızlarr ben de 6 Ocakta kullanmaya başladım ilk günlerde çok az bir ağrı oldu sonra kesildi şu son 3 gündür feci bir ağrı var ve dolgunlaştıklarını hissediyorum. Hepimize ele avuca gelen sağlıklı gögüsler versin Allah.
senin adına çok sevindim bende 7 ocakta başladım ilk zamanlar sızı bende de olmuştu ama şimdi yok hatta sanırım artık dolgunlukta yok sen neyle yiyorsun
Merhaba kızlar:1hug:
"küç"ü uzun süre kullananlara sorabilirmiyim lütfen
cildinize yararı oldumuCADIARZU
ne gibi değişiklikler oldu renginde ya da sivilce leke gibi unsurlarda
aydınlatırsanız çok mutlu olacağım:asigim:
teşekkürler..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?