- 9 Mart 2009
- 308
- 1
benimkiler 2 ay öncesine kadar bundan ufaktı, ama şu an nerdeyse bu resimle aynı durumdalar. ama sol göğsüm böyle, sağ yine biraz ufak
evet 70 i dolduruyor, ben bunu baştan beri söylüyorum zaten. 75 i tam olarak doldurmasını istiyorum. şu an ancak 75A dır diyorum, o da 2 aydır yaptığım şeylerden dolayı o hale geldi. ayrıca 75-80 bedenden çok cup ölçüsü konuşmak gerek. ben hiç bir zaman 80 beden takamam mesela çünkü göğüs altım 72 cm.
arkadaşlar küç kullanıp olumlu sonuç alan varsa yazsın lütfen bende başlamak istiyorum da
ben 1 ay kadar düzenli kullanmıştım canım... o zaman farketmişti... hiç ölçmedim ama dolgunluk oldu... ben 80 dolgulu kullanıyorum ama doldurmuyor..
şimdi tekrar başladım 1 hafta oldu... farketmeye başladı... ben işe yaradığını düşünüyorum ama düzenli kullanamıyorum sadece... fisfisfis
bence deneyebilirsin... bünyeden bünyeye farkediyor ama denemekten birşey kaybetmezsin...
acaba bu küç hergün aynı saatte yense daha mı faydalı olur?
olabılır duzenlı olmus olur belkıde cnm sabah bellı saatte aksam bellı saatde ama tadı kotu ben 15 gun zor ıcdım yanı sonra bırakdım caylara basladım caylar daha ıyı valla en azından sıvı yanı katı ve tadı kotu seylerı hıc sevmem:1no2:
teşekkür ederim cevap için. suyla yutuveriyorum ben alıştım :)
acaba bu küç hergün aynı saatte yense daha mı faydalı olur?
Cnm benim bildigim sadece antibiyotikler aynı saatte alınmalı.
Bitkiler için böyle bir zorunluluk olacagını sanmam.
Ama etkisini görebilmek için düzenli kullanmak gerekir aksatmadan.
Ben saatine önem vermiyorum.
teşekkür ederim cevap için. suyla yutuveriyorum ben alıştım :)
ben hep yoğurtla yiyordum ama dün suyla deneyeyim dedim hiç hoşuma gitmedi...
1 bardaktan az suya 1 tatlı kaşığı küç ekledim karıştırdım... sanki kahve gibi oldu...
ama içimi pek hoşuma gitmedi... yanlış mı yaptım acaba ?