Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

benimkiler 2 ay öncesine kadar bundan ufaktı, ama şu an nerdeyse bu resimle aynı durumdalar. ama sol göğsüm böyle, sağ yine biraz ufak

arkadaşlar sizden özür dileyerek son birşey eklemek istiyorum. cadalozza benim o resme ilk yorumum buydu. bak altıntıda oldugu gibi su an nerdeyse böyle görünüyorlar demişim. 75A olan beden nerdeyse 75B dir zaten, birkaç cm sonra cup B olacağım inşallah. Bunda öyle büyütelecek birşey yoktu, yazdıklarım tutarlı konuştuğumun göstergesidir.

canım ya senın yandan gogusunu olcunce kac gelıo benım tam koltuk altı hızasından tutunca 8cm gelıo gogusden baslayarak ama resımdekı de baya bı kucuk duruyo yaa yandan ayrıca bu konuda kucuk gogusler paylasım alanına yazalım daha ıyı bencede haklısın cnm

Arkadaşlar kendi konumuza dönelim tmm kızlar sewiyorum siziii:1hug:a.s.

bu nedir böyle yaa.. ne saçma bir şey. kaçsa kaç. yeterli değil ki büyütmeye çalışıyoruz. oof yaa !!

Ya cadalozza seni anlayamıyorum.ınsanlara iftira atma bence.
Netten 75 beden sütyen diye araştırdıgım sütyenleri oraya koydum.
Ayrıca dikkat ederseniz benim koydugum 75 ve 80 bedenle senin koydugun bu bedenler aynı büyüklükte sorun ne?Senin gözlerin mi bozuk?
Benim koydugum beden kom'un yeni incinin modelleri.Özellikle bunları seçmemin nedeni bilinen ve cogumuzun kullandıgı büyüklükte olmasından dolayı.
Yoksa ben 75 beden diye bilinmyene bir markanın cok daha büyük ya da cok daha küçük bir sütyenini koyabilirdim.Ama öyle yapmadım ben seni niye kandırmaya çalışayım ayrıca.Benim gibi düşünen arkadaşlarım var sag olsunlar.Senin sabit fikrini degiştirme niyetinde degilim böyle bir zorunlulugumda yok.
ınsanların gögüslerinin ölçüsü hele benimki sana mı kalmış haddini aşma sınırını bil.
Hem senin bedenin 85 miş bir mesajında okudum sana ne küçten gögüs büyütmeden sana ne benim gögsümden?Sana mı kalmış laf etmek...

Son düzenleme:
arkadaşlar başlığın içeriğini kişisel tartışmaya çevirmeyelim, lütfen özel mesajı kullanın

Başlığa ve içeriğe uygun devam ettiğinizi umuyorum.

iyi paylaşımlar....

arkadaşlar küç kullanıp olumlu sonuç alan varsa yazsın lütfen bende başlamak istiyorum da

arkadaşlar küç kullanıp olumlu sonuç alan varsa yazsın lütfen bende başlamak istiyorum da

ben 1 ay kadar düzenli kullanmıştım canım... o zaman farketmişti... hiç ölçmedim ama dolgunluk oldu... ben 80 dolgulu kullanıyorum ama doldurmuyor..

şimdi tekrar başladım 1 hafta oldu... farketmeye başladı... ben işe yaradığını düşünüyorum ama düzenli kullanamıyorum sadece... fisfisfis

bence deneyebilirsin... bünyeden bünyeye farkediyor ama denemekten birşey kaybetmezsin...

benim breast gainle 1 beden büyüdü küçlede büyür inş cnm :1rolleyes:a.s.

acaba bu küç hergün aynı saatte yense daha mı faydalı olur?

olabılır duzenlı olmus olur belkıde cnm sabah bellı saatte aksam bellı saatde ama tadı kotu ben 15 gun zor ıcdım yanı sonra bırakdım caylara basladım caylar daha ıyı valla en azından sıvı yanı katı ve tadı kotu seylerı hıc sevmem:1no2:

teşekkür ederim cevap için. suyla yutuveriyorum ben alıştım :)

en guzelı suyla canım yaa en etkılı suyla oluyomus ne mutlu sana alısıp bıde suyla yıyıosun yaa valla ben onu beceremedım yaa bırak suyu sut ve ayranla bıle zorlandım bende normal kuru uzum yıyorum hergun cekırdeklı ne yapayımsırnaşık şeysırnaşık şey

Cnm benim bildigim sadece antibiyotikler aynı saatte alınmalı.
Bitkiler için böyle bir zorunluluk olacagını sanmam.
Ama etkisini görebilmek için düzenli kullanmak gerekir aksatmadan.
Ben saatine önem vermiyorum.

20 gündür küç ve rezene kullanıyorum.. şu bir kaç gündürde lavanta yağıyla masaj yapıyorum.şu ana kadar 2 kezde civan perçemi içebildim .. bi kaç kez de adaçayı.. bu ikisini düzenli yapmıyorum anlicağınız .. sağ göğsüm sola göre daha fazladır benim.. şimdi masaj yaparken fark ediyorum özellikle sağ göğsüm baya elime geliyo sanki :CüvCüv:
ha unutmadan 1 haftadırda 2 günde bir tatlı kaşığı keten tohumunu yutuyorum suyla =)
o kadar çok şey yaptım ki ben bile unuttum ne yiyip içtiğimi gamyoncuiremsu
bence bu lavanta yağında ve küç te baya iş var

ya şimdi gittim aynada tekrar baktım annemde fark etti benim göğüslerimde baya yuvarlaklaşma başlamış ya kaydirigubbakcemile2

Cnm benim bildigim sadece antibiyotikler aynı saatte alınmalı.
Bitkiler için böyle bir zorunluluk olacagını sanmam.
Ama etkisini görebilmek için düzenli kullanmak gerekir aksatmadan.
Ben saatine önem vermiyorum.

teşekkürler cevap için canım:)

ben hep yoğurtla yiyordum ama dün suyla deneyeyim dedim hiç hoşuma gitmedi...
1 bardaktan az suya 1 tatlı kaşığı küç ekledim karıştırdım... sanki kahve gibi oldu...
ama içimi pek hoşuma gitmedi... yanlış mı yaptım acaba ?

cnm ben nasıl yaptığımı söyleyeyim, 1 tatlı kaşığı küçü ağzıma atıyorum, arkasından suyu içip yutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…