Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

teşekkürler canım bunları daalıp deneyeceğim ama bir şey sorucam hepsini ayrı ayrımı kullanıyosun yoksa karıştırıpmıa.s.

bunun kı 80 B varsa o zaman bende 80 A olurum bu durumda gercekten sacma catalı bıle yok yanı en en en fazla 75C falan var yanı bu resım dekı gogus :jeyyar:

çatalının olup olmaması büyüklükle ilgisi yokturçyana doğru göğüsler kategorisine girer bu

bunun kı 80 B varsa o zaman bende 80 A olurum bu durumda gercekten sacma catalı bıle yok yanı en en en fazla 75C falan var yanı bu resım dekı gogus :jeyyar:

yana doğru giden göğüs olduğu belli umuzları genş biri olduğuda açık ölçüsü en az 80 dir

maskara hangi akla hizmetle o 85-90 beden resimlerini oraya koydun şekerim?? başka resimmi bulamadın yoksa aklınca onlara 75 diyip işte benimkiler de neredeyse bu kadarmı demek istiyosun yerimseniben:roflol: bak kimse inanmamış onların 75-80 olduğuna

alem kızsın valla neyse ben koyumda görmeyenler görsün

70 beden

75 beden

80 beden

bu da 75aaa namı diğer 75i doldurmayan yani sizin bedeniniz

bunlar da 75a

evet bence de doğru ölçüler bunlar

tabi bunlar geleneksel ölçülere göre şuan piyasada bunlardan çok daha küçük kalıplı 75 ve 80 bedenler var onları bile dolduramayanlar kalkıp ta nicole kidmandan büyük diyolar ya komik duruma düşüyolar gerçekten delikafadulden:roflol::roflol::roflol: kaydirigubbakcemile3

cadalozza sen nicole kidman için 80 beden demiştin ya şimdi bakıyorum senin koyduğun 80 beden resimlerine. eğer nicole un göğsü buradaki gibi diyorsan kesin benim gözümde bir sorun var, başka da birşey demiyorum.

ben artık size hiçbirşey demiyorum neyin ne olduğu meydanda evir kıvır çevir yavrum hadi size güle güle sizi kendi derdinizle başbaşa bırakıyorum adiyos bide sadri alışık selamı çaktım byeeee

hadi kıyamadım gene veriyim bari soruna cevap nicolün o göğüsleri sütyensiz ona 80 beden sütyen giydirsen öle durur sütyenli resimleri de var zaten nette hadi bilemedin enaz 75 olsun
sen nicolü bırak şimdide şuna cevap ver bakalım seninkiler o resimlerdeki 70i dolduruyomu?? doldurmuyosa bida çıkıpta nicole kadar deme

ya arkadaşlar bırakın şu muhabbeti nicole un memişleri niye qerdi sizi anlamadım yani biz kendi derdimize bakalım :dilcikar:

çatalının olup olmaması büyüklükle ilgisi yokturçyana doğru göğüsler kategorisine girer bu

alakası olmaz olurmu hıc gogusler buyudukce ortaya dogru dolgunluk oluyo tmm belkı gogusden goguse degısır ama ne kadarda yana dogru bıle olsa sutyenle catalı olur en ayrık gogusun bıle tabı 80 se

kızım o resimlerin hangisinde sütyen giymiş kadın??? bulun bi sütyenli resminide görün nasıl duruyomuş
evet yalnızlığım cevabını bekliyorum yukardaki soruma

evet 70 i dolduruyor, ben bunu baştan beri söylüyorum zaten. 75 i tam olarak doldurmasını istiyorum. şu an ancak 75A dır diyorum, o da 2 aydır yaptığım şeylerden dolayı o hale geldi. ayrıca 75-80 bedenden çok cup ölçüsü konuşmak gerek. ben hiç bir zaman 80 beden takamam mesela çünkü göğüs altım 72 cm.

siz anca yandan bakınca anlıyonuz yandan resimlerini koyumda bari görün iyice

nan bununkiler hakkaten ufakmış 75 anca ama 75i doldurmuyo diyemez kimse ayrıca hiçbirinizin bu kadar bile olduğunu sanmıyorum maskara dahil delikafadulden

cadalozaa canım üşenmedim nette araştırdım, bizim ünlülerin sütyen ölçülerini. kate moss 70, nicole 75 ve charlize 80 giyiyor. Ben charlize kadar olsa canıma minnet demiştim, haklıymışım. bak sen de nicole un öyle büyük olmadığına karar verdin sonunda.

hala konuyu saptırıyosun sen nicolünkiler 75i doldurmaz diyodun onu niye sölemiyon bak onunkiler dolduruyomuş işte seninkiler dolduramadığına göre nicolün yanından geçmemiş ayrıca charlizinkiler nicolden küçük nette yazana bakarsan nicolün 34b anna kurnikovanın 32b hangisi daha büyük her okuduğuna aldanma

seninkiler yandan böle duruyomu hayatımmm :)))))))))))))))))))))

sen benimkilerin nasıl göründüğünü boşver. ben diyeceğimi fazlasıyla dedim. birçok arkadaşın bu gereksiz polemiği okuyor olamsından da rahatsız oldum, kendi adıma özür diliyorum onlardan boş yere sana cevap vermeye kalktığım için. burası kara üzüm çekirdeğinin göğüs büyütmeye fadyasının tartışıldığı bir konu. eğer hala içine sinmeyen şeyler varsa bir konu aç bedenler hakkında ve tüm resimlerini, yorumlarını da oraya yaz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…