Ewet canım biz masaj yapıyoruz destek oluyo bitkisel yağlarla yapıyorum tawsiye ederim
(Lavanta,Çilek,Mersin,Cemen,Buğday,Badem) dahada fazlaıs war yağların hangisini istersen kullan büyütmeyede yarıyor bu yağlar kullan derim canım hoş kalla.s.
bunun kı 80 B varsa o zaman bende 80 A olurum bu durumda gercekten sacma catalı bıle yok yanı en en en fazla 75C falan var yanı bu resım dekı gogus :jeyyar:
bunun kı 80 B varsa o zaman bende 80 A olurum bu durumda gercekten sacma catalı bıle yok yanı en en en fazla 75C falan var yanı bu resım dekı gogus :jeyyar:
şimdi bunlar 75 bedenmi 80 bedenmi?
75 ise benimkiler 65 falan :)))
maskara hangi akla hizmetle o 85-90 beden resimlerini oraya koydun şekerim?? başka resimmi bulamadın yoksa aklınca onlara 75 diyip işte benimkiler de neredeyse bu kadarmı demek istiyosun yerimseniben:roflol: bak kimse inanmamış onların 75-80 olduğuna
alem kızsın valla neyse ben koyumda görmeyenler görsün
70 beden
75 beden
80 beden
bu da 75aaa namı diğer 75i doldurmayan yani sizin bedeniniz
bunlar da 75a
çatalının olup olmaması büyüklükle ilgisi yokturçyana doğru göğüsler kategorisine girer bu
hadi kıyamadım gene veriyim bari soruna cevap nicolün o göğüsleri sütyensiz ona 80 beden sütyen giydirsen öle durur sütyenli resimleri de var zaten nette hadi bilemedin enaz 75 olsun
sen nicolü bırak şimdide şuna cevap ver bakalım seninkiler o resimlerdeki 70i dolduruyomu?? doldurmuyosa bida çıkıpta nicole kadar deme
seninkiler yandan böle duruyomu hayatımmm :)))))))))))))))))))))