Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

selam kızlar benimde memişler çok küçük benden küçüğü yoktur yani o kadar küçük neler yapmalıyım büyümeleri için şimdiden teşekkürler

canım yaklasık uc ay hergun masaj yaptım ama boyle bı belırtı olmadı bence masajdan degıl kucden dır:1no2:

benm göğs altı 73 gğs üstü 81 varmı daha küçüğü senağlama

benim daha kçktr emin ol üstteki resm kadar alttaki gibi olsa keşke doğal ürünlerle

benim daha kçktr emin ol üstteki resm kadar alttaki gibi olsa keşke doğal ürünlerle

alttakı cok ıyıymıs yanı yok benımkı usttekı kadar degıl daha ıyı yanı seklı de buyuklugude az daha dolgun ondan yanı ole duz durmuyo

üstteki resmin alttaki gibi olması için ameliyat şart bence. ama üstteki resimdeki biri buradaki yöntemleri denerse kesinlikle daha belirgin hale getirir. bir de sanki altta kio da almış o kişi. vücuttaki yağ oranıyla da alakalı göğsün büyüklüğü

ben 2 aydr takp ediyorum forumu hergün dznli başlangıçta hiç yokken alttaki kdr olduğunu söyleyen çok kişi var maskara var resim koynuştu hani kocaman bi 75 bedn senind ebaya büykmüş nikole kidman kadar felan diyodn han,i bana gelince nie amelyt dionuski senağlamasenağlamasenağlama korkrm amlyttan ben olmam hayatta

tamam da canım hıc bırımızınkı oyle olmaz kı ama yanı alttakı cok buyuk yanı olsa olsa 80 en fazla oda yanı capı o kadar yoktur kı bellı zaten ortada hersey buyur ama o kadar olmaz sadece sana degılkı bızımde oyle yanı kendı cabamızla o kadar olması zor yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…