Canlarım ben şuan küç kullanmıyorum kullandığım zaman benim damarlarımdada belirginleşme oldu küçden kaynaklanıyodu sanırım ama şimdi küç kullanmıyorum sadec masaj yapıyorum masajdanda kaynaklanıyo olabilir masaj yaparken dikkatimi çekti baya bi belirgin dikkat edin bakalım masaj yağparkenmi belirginleşiyo yoksa dewamlı belirginmi damarlar benim göğüs we boyuna doğru damarlar belirgin sizin :uhm:
benm göğs altı 73 gğs üstü 81 varmı daha küçüğü senağlama
senn bndn byktr benden kçk yktr
benim daha kçktr emin ol üstteki resm kadar alttaki gibi olsa keşke doğal ürünlerle
ben 2 aydr takp ediyorum forumu hergün dznli başlangıçta hiç yokken alttaki kdr olduğunu söyleyen çok kişi var maskara var resim koynuştu hani kocaman bi 75 bedn senind ebaya büykmüş nikole kidman kadar felan diyodn han,i bana gelince nie amelyt dionuski senağlamasenağlamasenağlama korkrm amlyttan ben olmam hayatta
alttakı cok ıyıymıs yanı yok benımkı usttekı kadar degıl daha ıyı yanı seklı de buyuklugude az daha dolgun ondan yanı ole duz durmuyo
3 ay önce o kadrmıydı cnm seninde kaydirigubbakcemile5
Üst resim 75 B beden
Alt resim söylememe gerek yok ondan büyük oldugu belli zaten 80 beden yani...
Bunların nesi yanlış bunların nesi büyük anlayamadım.
Sizlerin bedeni 70 veya 75 a ise 75 b size tabiki büyük gelecek bu cok normal.
Ama siz diger resimler için bunlar dogru bedenler derseniz bende size o zaman benim koydugum modellerin nesi yanlış derim.
Bedenler için niye yalan söyleyeceksem anlamadım.
Ben 75 b giyiyorum.İlk sütyen gibi rahatlıkla takabiliyorum.Onun kadar iyi taşıyabiliyorum bu bedeni hatta küçle heralde biraz daha büyüdü.Daha dolgun oluyor 75 b bedenler.
Ben yeni sütyen almadıgım için eskiler oluyor biraz daha sıkıyor daha cok frikik veriyor üstten ama rahatlıkla kullanabiliyorum.
Hatta içinde dolgusları olan cıkarılabilen sütyenim var 80 görünümünde bir 75 beden onu bile desteklerini cıkartıp artık diyorum rahatlıkla kullanabiliyorum.
Herkese dilerim ne diyeyim.Herkes diledigi ölcülere kavussun en kısa zamanda ama kırıldım gercekten...
bu göğsler ondan bile byk maskaryı takp ediyorum hep okudum msjlarını dümdüzmüş önceden şimdi bu kadrmş sizin ne kadrki bence çok büyük deil alttaki resimdekilr olmazmı diosunuz ne kadar olur peki sizce senağlamasenağlamasenağlama
hayır benım duzdu cnm dumduz yanı yok hıccccdı yanı :1no2: sadece hafıf cok az bı cıkıntı bıde ucu var dı okadar
bu göğsler ondan bile byk maskaryı takp ediyorum hep okudum msjlarını dümdüzmüş önceden şimdi bu kadrmş sizin ne kadrki bence çok büyük deil alttaki resimdekilr olmazmı diosunuz ne kadar olur peki sizce senağlamasenağlamasenağlama
bu resımler yıne daha kucuk sankı ama senın koydugun cıpklak baya buyuk oyle olması zor sanırım yanı:1shok:
bundan daanı düzdü senağlamasenağlamasenağlama
benim daha kçktr emin ol üstteki resm kadar alttaki gibi olsa keşke doğal ürünlerle
alttaki resim ztn btn 1 prtakal kadrki Miracle2 nni bu kdr varmış nez senn yarm portkl dediğin bunn yarısımı
ah be kızlar, silikonsuz böyle mümkün değil sanırım, çok fark var baksanıza