Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

Kara Üzüm Çekirdeği Göğsü Sıkılaştırır mı, Büyütür Mü?

Forumda kara üzüm çekirdeği tozunun vücudu sıkılaştırdığını okumuştum(özellikle göğsü); bugün gittim aldım. Nasıl kullanacağıma bakmak için tekrar arattığımda bunu göğüs büyütmek için kullandıklarını okudum. Zaten çok büyük göğüslerim var allah korusun daha da büyütürmü? Bir milim daha büyümesine tahammülüm yok.

Kulananlar yardım edebilir mi? Geç olmadan geri vereyim olmazsa.

Kara Üzüm Çekirdeği Göğsü Sıkılaştırır mı, Büyütür Mü?

Forumda kara üzüm çekirdeği tozunun vücudu sıkılaştırdığını okumuştum(özellikle göğsü); bugün gittim aldım. Nasıl kullanacağıma bakmak için tekrar arattığımda bunu göğüs büyütmek için kullandıklarını okudum. Zaten çok büyük göğüslerim var allah korusun daha da büyütürmü? Bir milim daha büyümesine tahammülüm yok.

Kulananlar yardım edebilir mi? Geç olmadan geri vereyim olmazsa.

valla canım bıldıgım kadarıyla buyumeye de yardım edıyomus dolgunluk verıyomus ben bıraz kullandım tadından dolayı bırakdım ama kuc sayesınde goguslerının dolgunlastıgını soyleyenler de var hıc bı etkısı olmadı dıyenlerde var sırnaşık şey

valla canım bıldıgım kadarıyla buyumeye de yardım edıyomus dolgunluk verıyomus ben bıraz kullandım tadından dolayı bırakdım ama kuc sayesınde goguslerının dolgunlastıgını soyleyenler de var hıc bı etkısı olmadı dıyenlerde var sırnaşık şey

Çok sağol canım ya. kaydirigubbakcemile5Bende baya okudum emin olamadım tavsiyeleri alıyım bari dedim.

Bende bu göğüs bu kadar büyüdüyse üzüm çekirdeği de kesin büyütme etkisi yapar eminim.sırnaşık şey Aman kenarda dursun yemiyorum.:nazar:

Çok sağol canım ya. kaydirigubbakcemile5Bende baya okudum emin olamadım tavsiyeleri alıyım bari dedim.

Bende bu göğüs bu kadar büyüdüyse üzüm çekirdeği de kesin büyütme etkisi yapar eminim.sırnaşık şey Aman kenarda dursun yemiyorum.:nazar:

bencede canım sen arastır sıkılastırıcı baska seylere bak derım ben ne guzel valla bızımde bı buyuse delikafadulden

maskara hangi akla hizmetle o 85-90 beden resimlerini oraya koydun şekerim?? başka resimmi bulamadın yoksa aklınca onlara 75 diyip işte benimkiler de neredeyse bu kadarmı demek istiyosun yerimseniben:roflol: bak kimse inanmamış onların 75-80 olduğuna

alem kızsın valla neyse ben koyumda görmeyenler görsün

70 beden

:eek:

75 beden

80 beden

bu da 75aaa namı diğer 75i doldurmayan yani sizin bedeniniz

bunlar da 75a

ui3mgb8e3ctqjsu56t6.jpg
zw10jpu1k99dur5kyhuu.jpg

evet kılar bunlar doğru ölçüler. ben 70 bedenim bunlara göre :KK43:

şimdi bunlar 75 bedenmi 80 bedenmi?
75 ise benimkiler 65 falan :)))

Evet arkadaşım ilk sütyen 75B
ikinci olan 80 beden cupunu bilmiyorum.

Bende oraya diger arkadaş gibi (hani tüm küçük gögüslülerle dalga gecen kişi gibi) 70 beden A ,70 bedenB, cup diye kategoriye ayırmadıgım için mi onun koyduklarına bunlar dogru ölcüler diyorsunuz.
Benim koydugum 75 ile 80 bedenle onun koydugu bu bedenlerin büyüklügü aynı.
Siz ne yapmak istiyorsunuz anlayamadım.O süslü püslü dantelli fotolar koymuş ben daha belirgin olsun anlaşılsın bizim cokça kullandıgımız destekli düz modelleri koydum.
Ben sadece bu iki bedenin fotosunu koymamdaki neden malum kişinin nicoleün gögsü 80 den aşagı degil demesiydi benimde en fazla 75 dememdi.
İkisini karşılaştırmak için bu iki bedeni koydum buraya.
Ne demek bu bedenler dogru demek benimki mi yanlış ben mi yalancıyım.
Herkes konuşmalarına dikkat etsin.:tomato:

Üst resim 75 B beden
Alt resim söylememe gerek yok ondan büyük oldugu belli zaten 80 beden yani...
Bunların nesi yanlış bunların nesi büyük anlayamadım.
Sizlerin bedeni 70 veya 75 a ise 75 b size tabiki büyük gelecek bu cok normal.
Ama siz diger resimler için bunlar dogru bedenler derseniz bende size o zaman benim koydugum modellerin nesi yanlış derim.
Bedenler için niye yalan söyleyeceksem anlamadım.
Ben 75 b giyiyorum.İlk sütyen gibi rahatlıkla takabiliyorum.Onun kadar iyi taşıyabiliyorum bu bedeni hatta küçle heralde biraz daha büyüdü.Daha dolgun oluyor 75 b bedenler.
Ben yeni sütyen almadıgım için eskiler oluyor biraz daha sıkıyor daha cok frikik veriyor üstten ama rahatlıkla kullanabiliyorum.
Hatta içinde dolgusları olan cıkarılabilen sütyenim var 80 görünümünde bir 75 beden onu bile desteklerini cıkartıp artık diyorum rahatlıkla kullanabiliyorum.
Herkese dilerim ne diyeyim.Herkes diledigi ölcülere kavussun en kısa zamanda ama kırıldım gercekten...

şu beyaz çamaşırlı kız var ya oda dümdüz galiba bnm gibi bide o haliyle kalkmış poz vermiş helal olsun =)

Evet arkadaşım ilk sütyen 75B
ikinci olan 80 beden cupunu bilmiyorum.

Bende oraya diger arkadaş gibi (hani tüm küçük gögüslülerle dalga gecen kişi gibi) 70 beden A ,70 bedenB, cup diye kategoriye ayırmadıgım için mi onun koyduklarına bunlar dogru ölcüler diyorsunuz.
Benim koydugum 75 ile 80 bedenle onun koydugu bu bedenlerin büyüklügü aynı.
Siz ne yapmak istiyorsunuz anlayamadım.O süslü püslü dantelli fotolar koymuş ben daha belirgin olsun anlaşılsın bizim cokça kullandıgımız destekli düz modelleri koydum.
Ben sadece bu iki bedenin fotosunu koymamdaki neden malum kişinin nicoleün gögsü 80 den aşagı degil demesiydi benimde en fazla 75 dememdi.
İkisini karşılaştırmak için bu iki bedeni koydum buraya.
Ne demek bu bedenler dogru demek benimki mi yanlış ben mi yalancıyım.
Herkes konuşmalarına dikkat etsin.:tomato:

şeker kız, senin bu resimdeki gibiyse göğüslerin artık hiç uğraşma derim. keşke benimde öyle olsa...:çok üzgünüm:

arkadaşlar küç ve çilek yağı kullanmaya başladım 2 gün oldu dolgunlaşma hissediyorum inanın acaba işe yarayacak mı yaa :sm_cool::sm_cool:

ya benim ellerimdeki kollarımdaki damarlar çok belirgenleşti ya :KK43: ellerimi filan yıkarken dahada belli oluyo off :KK43: küçten sanırım ..

ya benim ellerimdeki kollarımdaki damarlar çok belirgenleşti ya :KK43: ellerimi filan yıkarken dahada belli oluyo off :KK43: küçten sanırım ..

olabılır cnm bazı arkadaslar da dedı ya zaten gozle gorulur sekılde aynaya bakınca bıle bellı olacak kadar damarları belırgınlestırıoymus ne kadar zaman oldu senın kucu yıyelıdelikafadulden

kan akımını hızlandırıyomuş kızlar oyüzden damarlar belirginleşio, bnm saten çok belirginler inş daha beter olmas benneyaptımki

22 gün oluyo canım küçü kullanalı.. şimdide civan perçemimi demliyorum birazdan içcem.. içmesi bi eziyet ama oda çok etkili deneyin derim :KK66:

kötü bişey mi ki peki bu belirginleşme ?
valla özellikle soğuk suyla elimi yıkayınca daha bi blli oluyo ellerimdekiler.. kan görünce bayılan biri olarak bana çok kötü gelio bu durum ama sağlık açısından soruyosan onu bilemicem yoktur heralde sağlık açısından kötü bi tarafı ya benneyaptımki

Canlarım ben şuan küç kullanmıyorum kullandığım zaman benim damarlarımdada belirginleşme oldu küçden kaynaklanıyodu sanırım ama şimdi küç kullanmıyorum sadec masaj yapıyorum masajdanda kaynaklanıyo olabilir masaj yaparken dikkatimi çekti baya bi belirgin dikkat edin bakalım masaj yağparkenmi belirginleşiyo yoksa dewamlı belirginmi damarlar benim göğüs we boyuna doğru damarlar belirgin sizin :uhm:

X