Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

kaç kiloydunkı cnm sen??

Resimlerde görüldügü gibi nicole kidman'ın gögüsleri tartışmasız cok küçük.Özellikle bu resimleri seçtim içinde hiçbir destek olmadıgı belli.
Şimdi bu gögüslere 80B diyenin ya gözleri bozuktur ya da konuyu saptırma derdindedir cünkü herkes küçük derken desteksiz atıp büyükler demek akıl karı degil...

Son düzenleme:
maskaracım bu göğüsler de kesinlikle 75 bedenden küçük değil hatta 80 beden var zaten 75 80 hemen hemen aynıdır.ben zaten nicolün göğüsleri büyük demiyorum ama sizin anlayışınıza göre büyük diyebilirim . bana sorarsanız 75 ve 80 beden küçük göğüstür 85 ve 90 normal 95 ve yukarsı ise büyük göğüstür.genel kanı da budur zaten.ama sizler 75 ideal dediğinize göre nicolünküler büyük olur.ayrıca 2. resimdeki elbiseyi sen sütyensiz giysen nasıl durur çok merak ediyorum hiç boşuna heveslenmeyin bu hatunların hiç birinin göğüsleri öyle sizin sandığınız kadar küçük değil
ayrıca herkes küçük derken diyosun ama sütyenle işi olmayan kişileri kastediyosun normal boyda göğüsleri olan biri dese neyse hayatında sütyen kullanmamış kişiler kalkıpta sütyen bedenleri hakkında sayfalarca atıp tutuyo ya hayret ediyorum

mrb cnm yenı üyeyim bende..sen neler kullanıyosun bende cabalıyorum kendımce ama pek olmuyo gibisenağlama

canım ben 2 ayda 2 beden büyük göğüsler konusundaki tavsiyelere uyuyorum. hiç aksatmadan 2 aydır yapıyorum ve gelişme kaydettim. yanına spor da eklersen sen de gelişme gösterirsin inan buna. sormak istediklerin olursa özelden de yazabilirsin, burada birkaç defa anlattığım için tekrara düşmeyeyim

nerden bılıyosun sutyen kullanmadıgımızı kullanmayanlar varsa dahı hıcmı 80 beden göğüs görmedık sanıyosun hem bu unlulerın avukatı kesıldın basımıza yanı hayret bısey yaa ayrıca 75 le 80 aynı sey de degıl cok da fark var arada asıl bılgısı olmayan sensın sutyen takıoysun ama malesef hıc bısey bılmıyosun burdakı herkes senın sandıgından cok daha bılgılı bu konuda sen hıc merak etme

bunun kı 80 B varsa o zaman bende 80 A olurum bu durumda gercekten sacma catalı bıle yok yanı en en en fazla 75C falan var yanı bu resım dekı gogus :jeyyar:

nez yavrucum ben kimsenin avukatı falan değilim ayrıca niyetim kimseyi kırmak veya rencide etmek te değil ama bak sen bu mesajınla ne güzel anlatmışsın sorununun tam olarak ne olduğunu gayet açık net anlaşılır biçimde ne zamandır zaten seni bu cesaretin ve dürüstlüğünden ötürü kutlamak istiyordum anca kısmet oldu aferin hep böyle devam et :hooray:
ama malesef herkes senin kadar yürekli olamıyor ve 75i doldurmuyor ama nicolden büyük gibi çelişkili ifadelerle insanların kafasını karıştırıyorlar
hayır ben kimsenin göğüs bedenini merak etmiyorum ayrıca kimse göğüs bedenini söylemek zorunda da değil dileyen söyler dileyen saklar dileyen atar herkesin özelidir bu herkes serbesttir söyleyip söylememkte ama lütfen çelişkili yalan yanlış şeyler söyleyip insanların kafasını karıştırmayın
hepinizin 75i doldurmadığına göre hepinizin hemen hemen aynı boyutta siz derseniz benim 75 bile değil ama nicole kadar kate moss kadar sizinle aynı boyda olan bi başka arkadaş benim o kadar diil benden küçüğü yok diyip üzülür zaten küçük göğüslüler hep en küçükler kendilerinde zanneder
ama üzülerek söylüyorum sütyenler hakkında bi bilgin olmadığı açık :teselli: 75 c sırtı ince ama göğüsleri büyük birinde olur bu kadının sırtı baya geniş olsa olsa 85 a olur yerimseniben ama 80den küçük değil kesinlikle
hadi senin hatırın için 75 bile olsa 75 i doldurmuyo diyemez kimse çok gülerim delikafadulden ayrıca tekrar söylüyorum nicolün 75i doldurmuyo diyenler bi 75 beden resmi koysun görelim de bu konu da kapansın

gercekten coook uzadı bu sacma konu yanı yaa benım demek ıstedıgım 75ın en ust sevıyesı yanı c yada d bılemem orasını ben a yım mesela ama 80 gıbı de durmuyo gercekden 80 gogsu cıplak halde gozumle gordum cunku gercekden boyle degıl yaa:1no2:

yavrucum giydiği elbise bastırıyo ondan öyle duruyo çıplakken böyle durmaz bi resme aldanmayın hemen bu kadının filmlerini de seyrediyoruz var yani göğüs kadında küçük müçük ama var 75i doldurmucak kadar diil ayrıca geçen gün bahsedilen "eyes wide shut" filminde çıplak olarak gözüküyo göğüsleri öle dümdüz falan diil resimlere aldanmayın
neyse çok uzadı bu konu hadi size iyi göğüs büyütmeler inşallah büyütürsünüz denediğiniz yöntemlerle canı gönülden diliyorum

sagol cnm bencede artık kapansın bu konu:1hug:

saol cadaloz bizi bizimle bırak giderken başka bişey istemiyoruz sendeeeeennn giderkeennn:lepi:hihoyyyt

Görüldügü gibi 75 beden ile 80 beden arasında dünya kadar fark var.
Resimlerde ve filmlerinde gördügüm nicole kıdmanın gögüsleri olsa olsa 75 a olur diyorum.
75 b yada c bile olamaz.
Benim gögüslerim ondan biraz daha büyük ve bedenim 75 b düşünün.
Ayrıca küçük gögüslü olmak demek hiç sütyen kullanmamak anlamına gelmez.
70 beden sütyenler var niye varlar acaba.İlla sütyen kullanabilmek ve ya gögüs ölcüsü süyen ölçülerini bilmek için büyük gögüslerimizin mi olması gerek?
Cadalozza'cım bak istedigin oldu mu?Sana hem 75 hemde 80 beden sütyen resimleri koydum begendin mi?Karnım agrıya agrıya hemde...
Valla utanmasam kendi gögsümün fotosunu koyucam o derece yani neyse artık bunlarla idare edin.
Sizin dediginiz gibi olsaydı sütyen modelleri 80 bedenden başlardı bizim gibi küçük gögüslülerde sütyensiz dolaşırdık.

Maskaraa ben de baştan beri benimki olsa olsa 75A dır diyorum, o da daha yeni yeni ve nicole kidmanınki de ancak o kadar vardır. hay sen çok yaşa, koydun resimleri de 75 bedeni gördük. üst resimdeki gibi asla değil benimki, öyle doldurması için B yada C cup falan olmak gerekir.

benim o göğüs gibi olması için baya bi fırın ekmek yemem lazım ama cabalıyorum inş olacak onunki gibisırnaşık şey

cnm bende öyle düşünüyordum bedenleri görünce haklı oldugumuzu anladım.
Onunki 75 a olsa benimki 75 b.
Ayrıca 75 ile 80 arasında cok fark var resimde de öyle gercegini de gördüm yani hepimiz görmüşüzdür bizimkiler küçük diye etrafımızdakilerinde küçük degil ya...
Ama 80 beden bence ideal gbi duruyor öyle olsa keşke arkadaşım.
Ayrıca var ya bu topikteki tüm üyeler bedenleri herkesten fazla biliyolardır herkes emin olsun.Araştırıyoruz bildiklerimizi birbirimizle paylaşıp resimlerle destekliyoruz.
Cok öpüyorum cnm...yerimseniben

benim o göğüs gibi olması için baya bi fırın ekmek yemem lazım ama cabalıyorum inş olacak onunki gibisırnaşık şey

Nurcum hangi gögüs için cabalıyorsun?
Benim 80 bedende gözüm var söyleyeyim.
Olacak ya tabiki olacak bu kadar şeye karşın bir 75 bir 80 beden cok mu yahu:1rolleyes:

şimdi bunlar 75 bedenmi 80 bedenmi?
75 ise benimkiler 65 falan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…