küçü 2 ay kullandım sonuç alamadım olmayınca olmuyo işte en kötüsü şuan 3 haftalık hamileyim ve malesef göğüslerimde tık yok.kendimi geçtim bebeğim için üzülüyorum ya.ben umudumu kestim kızlar.sizlere yarar inşallah.:teselli:
bence sabret... :CüvCüv: 3 haftalik hamilelikte hemen gogus buyumez, tabi bu bazi kisilerde degisiyor... ama kesin bir buyume olur buda belki 1 veya 2 ay dolunca... bebegin doya doya alir sutunusen yeterki kendine iyi bak....cokacimcoook
bişey sorucam kızlar. ben yaklaşık 2 aydır küç kullanıyorum. evet etkisi oldu gözle görülür bi büyüme var. fakat bende regl düzensizliğide var. ilaç kullanarak oluyor ancak.bu 2 aydır ayda 2 defa regl olmaya başladım. sizce bu küçün bunada etkisi varmıdır. inşallah vardır. çünkü ilaç kullanmaktan daha yararlıdır sanırım.
Lütfen bilgisi olanlar cvp yazsın. :1no2:
Selamlar herkese..
Bu ne yahu mesaj patlaması yaşanmış burada :) Aynı dertten muzdarip ne çok insan varmış..
Bu arada 217 sayfayı da üşenmeden okudum :S Gidip bende küç aldım bismillah bugün başladım işe yarayacağını umuyorum..
Herkese kolay gelsin..
kızzzllarr bende müthiş bir krem buldum yaklasık 1 haftadr kullanıyorum acayipp büyüdüler sütyenlermn dolmaya basladı aktara ot almak için gittiimde neiçn kullanacaımı sordu bende anlatınca bi krem werdi denemekte fayda war diye kullanmaya basladm fiyatıda uygundu tamamen bitkisel daha bir kutu bitmeden gelişmler war kremle birlkte küç te kullanıyorum bakalım hayrlısı inanıyorum büyüceklerhihoyyyt