Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

bence sabret... :CüvCüv: 3 haftalik hamilelikte hemen gogus buyumez, tabi bu bazi kisilerde degisiyor... ama kesin bir buyume olur buda belki 1 veya 2 ay dolunca... bebegin doya doya alir sutunu sen yeterki kendine iyi bak....cokacimcoook

bence sabret... :CüvCüv: 3 haftalik hamilelikte hemen gogus buyumez, tabi bu bazi kisilerde degisiyor... ama kesin bir buyume olur buda belki 1 veya 2 ay dolunca... bebegin doya doya alir sutunu sen yeterki kendine iyi bak....cokacimcoook

sağol canım a.s. inşallah dediğin gibi olur. endişe ediyodum bende şuan tek düşündüğüm bebeğim.

mrh arkadaslar ben siteye yeni üye oldum bu konu hakkında yazılan tüm ilrtileri okudum:) ve bende gidip hemen k.ü.ç. ve rezene çayı aldım ayrıca çilek esansı ile de her gece masaj yapıyorm pekmezle denedm k.ü.ç ama çok ağır geldi yogurtla yiyorm daha kolay yutuyorm:) her gün rezene çayı içiyorm umarım bi gelişme olur ama sbırlıyım 4 gün oldu kullanmaya baslayalı henüz bi hareketlenme yok.baska önereceğiniz seyler varsa yardımlarınızı bekliyorm

Merhabalar;

Arkadaşlar kara üzüm çekirdeğini nasıl kullanıyorsunuz bilgi verebiilr misiniz?

Foruma yeni üye oldum biraz okudum ancak hepsini okuyacak zaman bulamadım.

Rezene çayından da bahsedilmiş bi iki mesajda.

Nasıl ve nekadar süre kullandığını yazabilir misiniz?

Şimdiden teşekkür ederim.

1 yadır kullanıyorumm gözle görülenb büyklük dolgunluk var kızlar kesin devam edin süper oldular benimkiler

bende en başta küç e fazla inanarak başlamadım öyleki başlamadan göğüslerimi bile ölçmedim ama 1 ay kadar bu sürede çok etkisini gösterdi ve ben artık eski 80 beden sütyenlerimi takıyorumkaydirigubbakcemile2
bu arada benimkiler ikizlerimi emzirdikten sonra küçülmüştü ve sarkmıştı geri toparlandı baktıkça çok mutlu oluyorum devammmmmmmm
Birde Suna Dumankaya'nın bir tarifini bugün okudum şimdi uygulayacağım, bir elmayı kabuğuyla rendenin ince tarafıyla rendele ve göğsüne sür en az yarım saat beklet, bu işlem göğsün sertleşmesi ve sıkılaşması içinmiş bunu da yapalım bakalım

hoşgeldiniz kızlar öncelikle pozitif düşünüyoruz aklımza geldikce memelerimiz büyüyecek diyoruz kesin bi şekilde diyelimki olsun dimi amasengözlerimebaksanab

sonra küç ü suyla almak daha iyi we kolay ilk önce zorlanırsınız ama alışıyosunuz inanın bol suyla yutun su içmişde olursunuz eğer suyla yutamıyosanız ben ilk önce pudingle yedim yoğurtla yemeyin isterseniz en iyisi su yinede siz bilirsiniz yiyinde nasıl yersenizklava:
sabah akşam düzenli olarak kullanın masaj yapmaya bakın masaj tekniklerini yollamıştım pozitif düşünün herşey yoluna girer canlarım haa bide kendinize çok cici bakın hoş kalınnnnnkaydirigubbakcemile5 sewgilerrr

bişey sorucam kızlar. ben yaklaşık 2 aydır küç kullanıyorum. evet etkisi oldu gözle görülür bi büyüme var. fakat bende regl düzensizliğide var. ilaç kullanarak oluyor ancak.bu 2 aydır ayda 2 defa regl olmaya başladım. sizce bu küçün bunada etkisi varmıdır. inşallah vardır. çünkü ilaç kullanmaktan daha yararlıdır sanırım.
Lütfen bilgisi olanlar cvp yazsın. :1no2:

Selamlar herkese..
Bu ne yahu mesaj patlaması yaşanmış burada :) Aynı dertten muzdarip ne çok insan varmış..
Bu arada 217 sayfayı da üşenmeden okudum :S Gidip bende küç aldım bismillah bugün başladım işe yarayacağını umuyorum..
Herkese kolay gelsin..

kızzzllarr bende müthiş bir krem buldum yaklasık 1 haftadr kullanıyorum acayipp büyüdüler sütyenlermn dolmaya basladı aktara ot almak için gittiimde neiçn kullanacaımı sordu bende anlatınca bi krem werdi denemekte fayda war diye kullanmaya basladm fiyatıda uygundu tamamen bitkisel daha bir kutu bitmeden gelişmler war kremle birlkte küç te kullanıyorum bakalım hayrlısı inanıyorum büyüceklerhihoyyyt

merhaba kremin ismni alabilirrmiyim aynı dert bendede var gibi bizimki ondan şikayetci

canım bende merak ettim fiyatı nedir marka yazma ismini wer yada özel msj at meraklandım haaaaadelikafadulden

canım yarıyor ewet bendede wardı düzensizlik küç ü kullandıktan sonra düzene girdi 21 gün de oluyorum yarıyor işe çok güzel bende düzen yaptı sendede yapar inş kullandıkca düzene girer inş canım durmak yok küç kullanmaya dewama.s.sewgiler

canım büyük başarı okumuş olman inş yarar sanada çoğu kişiye yarıyo senin memeişlerde ya büyüyecek yadaaaaaa büyüyeceeeeek işte o kadarrr pozitif olalımm güzel düşünelim okişş mi canımmmm kaydirigubbakcemile5 hoşş kallla.s.

küçün yanında kremle masaj yapanlara bi tawsiyem war gecenlerde esra ceyhanın programında izledim masaj yaparken kremin weya cilt bakım yağlarının yüzeysel değilde deriye iyice yedirilerek sürülmesi gerekiyormus parmak uclarıyla

Absolutcum kullandığın kremin adını yazabilir misin? Bu konudan ben de çok muzdaribim, sağlıklı olduğunu düşündüğüm herşeyi kullanmaya çalışıyorum.

Evet küçü aktarlardan alabilirsin. ama iyice öğütülmüş olanlarından pakette alırsan daha iyi olur.

kremin ismi nedir özele yazarsan çok sevinirim

evet bende istiyorum ismini ve fiyatını lütfen bir de bu kremi sürüp masaj mı yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…