lütfen özelden banada yaz kremin adınısenağlama
absolut arkadaşım banada özelden yazarsan sevinirim o kremin adını..bu arada arkadaşlar küçü nasıl kullanıyorsunuz..ne miktarda günde kaç kez vede nasıl kullanıyosunuz??kaydirigubbakcemile5
meraba arkadasla, ben bu sıteye yenı uye oldum ve baya bi okudum mesajları. küç yazmıs herkes ve işe yarıyo yazanlar cogunlukta. küç dedıgınız nasıl bısey daha dogrusu ne, kara üzüm cekırdegı dıye okumustum bıyerde acaba o mu? ve nasıl tukeılıyo nerden satın alabılırım nerelerde satılıyor? lutfen cevap yazın arkadaslar . bnde hemen alıp kullanmak ıstıyorum. sımdıden tskkurler.Çok üzgünüm çoook
kızlarr ben kmsenn bedduasını almak istemem önce ben kullanıym tam olarak faydasını gördüüğüm zaman sizede kesin bilgi werp yönlendirebilrm suan deneme asamasndaym sonuc almak içn erken olduunu düşünüyorum ama içnzi rahatlamak içn müjdemi weym dedm insallah geriside gelirde gönül rahatlıgıyla size önerrim bence daha almayn biraz zaman gecsn gelşmeleri paylastıkca karar werrsnz
canım hoşgeldin öncelikle. küç kara üzüm çekirdeğidir. bütün aktarlarda kolayca bulabilrsin. ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum gerçektende göğüslerimde çok büyüme oldu. çok memnunum. sabah akşam suyla 2 tatlı kaşığı alıyorum. denemende fayda var. kaydirigubbakcemile2
tamam arkadaşım önceki sayfalarda yazmışsın zaten 2. sorumun cevabını, bence kesinlikle küç. den çünkü göğsü etkileyen bir hormon adet düzenini miktarını vs. de etkiler mutlaka. 1. sorumun cevabını da bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.