Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

KÜÇ ve rezene çayı bende işe yaramıştı. kullanmaya başladıktan sonraki ilk adet döneminde etkisi hissetmiştim. sonra küç ve rezeneye birde üzüm çekirdeği yağıyla masajı ekledim tavsiye ederim.
benim cildim çok kurudur, cildimi yağlandırdı.Yüzümde sivilce yaptı hemde yaz geçince hevesimi kaybedip üşengeçlik yaptım. maalesef bıraktıktan birkaç ay sonra eski haline döndü. şimdi yeniden başladım. büyüdükten sonra bırakmayıp hergün yerine günaşırı almayı planlıyorum.

kızlar bende küç kullandım... ama hiç bi işe yaramadı we bugün jinekoloğa gittim göğüslerimin küçüklüğünden dolayı çok ilgisiz bi kadın çıktı berbattı bi azarmalamdığı kaldı doğum kontrol hapı wericekti ama istemedim yan etkileri olabilir diye doğal yollarla büyütmek istediğimi belirttim.. ancak 1 beden büyür dedi bir beden biel yeter bana...
artık psikolojim bozuluyo yardım edin bana.. vücudumla barışık olmak istiyorum ama göğüslerimden nefret ediyorum

ya bide bildiğiniz bitkisel kremler wamı onlardan uygulamakta istiyorum ? yada illaki doktora başwrmak lazımmı bunları kullanırken

ya kızlar ben artık kafayı yemek üzereyim bildiğiniz gibi değil. rüyamda bile göğüslerimin küçük olduğunu görüyorum. psikolojim altüst oldu resmen. gazetelerde, günlük hayatımda gördüğüm her kadının göğüslerine özenir oldum. buraları okuyana kadar böyle değildim çok takmıyordum. silikon ile göğsünü büyütenlerin forum sayfalarına baktınızmı, hergün biri ameliyattan çıkıyor. hepside ne kadar memnun kaldığını yazmış. ya param ve durumum müsait olsa hiç düşünmem kurtulurum bu minik memelerden. ama 2 yaşında bir bebeğim var ve dinlenmem olanaksız. bukadar sıkıntıdayım kafayı yiyicem az kaldı. otlardan çöplerden de ümidi kestim artık. 6 aydır küç yiyorum, masaj yapıyorum tık yok. adet dönemlerimde onlar yaradı sanıyorum 4 gün sonra tıssss. olsa bile geçici oluyor noluyorsa.

allahım yardım et bana, okadar çirkin görüyorumki memelerimi ütü tahtası gibi yaa, böyle kadın olurmu.:çok üzgünüm:senağlama

kızlar keten tohumu aldım aynı susamı anımsattı bana
şimdi onu göğüs büyütmek için nasıl kullanmalıyım???

acil cevap acele cevap cevap cevappppppppppcokacimcoookkaydirigubbakcemile5delikafadulden

heheh, sen takma kafana, o yağ aldırma olayı yaygınlaşana kadar biz yaşlanırız zaten, ozaman kim napsın büyüğü küçüğü :)))

buarada çiğdemcim hoşgeldin, yarasın :içelim:
ben 8 şubatta başladım sabah akşam yiyorum yoğurtla karıştırıp daha 3 gün oldu ama bi karıncalanma bi gerilme hissediyorum sertleştide sanki annem bugün hayret etti işe yarıyo galiba :teytey: hoşbulduk bu arada hihi sırnaşık şey

kızlar keten tohumu aldım aynı susamı anımsattı bana
şimdi onu göğüs büyütmek için nasıl kullanmalıyım???

acil cevap acele cevap cevap cevappppppppppcokacimcoookkaydirigubbakcemile5delikafadulden

Pokoo'cum ben küçü ve bir tatlı kaşıgı keten tohumunu yogurtla karıştırıp birlikte yiyorum.
Diger arkadaşlara gelince moraliniz bozmayın önce inanın ve sabırsız olmayın yahuuuuuu
Moraliniz bozulunca büyüyolar mı sanki boşuna psikolojinizi bozuyorsunuz.
Benimde gögüslerim küçük degil epeyce küçüktü.Ama küçü duydum duyalı inandım olacak dedim olmalı cünkü başka çarem yok.
Hem bir beden bile küçük gögüslerde bayag fark ediyor.Ben en son 2 cmlik bir büyüme yakaladım.Daha ölçmedim biraz zaman gecsin diye bekliyorum.
O, 2cm nasıl fark etti anlatamam.
İnce içinde dolgu olmayan bir sütyen giydim bugün valla süper görünüyorlar.Durmadan bakıyorumdelikafadulden
İnce dediysem dantelli sütyen degil ama o kadar da ince degil yanisırnaşık şey

kızlar merhaba bugün küçe başlayalı 4 gün oluyor,hiçbişey yok.sizce acelemi ediyorum yoksa bana yaramayacakmı,moralim bozuldu.faydasını gören arkadaşlarımda kaç günde etki etti?cevap yazabilirlerse sevinirim. (((

sağol maskaracım ama bu keten tohumunu havanda ezmek zor oluıyo biraz havada uçmaya başlıyolar şartmı yahu bunu illede öğütüp yemek ?*??

olduğu gibi kabuklu haliyle yoğurtlanıp yenmezmi ya hatta yoğurtsuzzzzz

iyi gunler biraz gec oldu ama bu küc konusundan bir kac sorum var :uhm: ben yurt disindan katiliyom ve küc 'u nereden bulcam bilemeiyorum bana biraz yardimci olsaniz sevinirim....:çok üzgünüm:

cevaplariniz icin tesekurler

küç= kara üzüm çekirdeği a.s

yalnız ben birşey sormak istiyorum,keten tohumu toz halinde satılıyor zaten,havanda ezmeden direkt toz halinde satılanından alıp kullansak olmuyor mu? fisfisfis

kara uzum cekirdigi oldugunu biliyorum ama sorun nereden alcagimi bilmiyorum....????:1no2:

arkadaşLar bi sorum oLacak, ben k.ü.ç yanında bitkisel çay da kullanmak isTiyorum sizce adaçayı mı? yoksa rezene çayı mı? kuLLanıyım hanqisi daha eTkiLi oLur?

ya arkadaşlar ben küçü bir haftadır kullanıyorum ama sadece akiamları yiyorum. sizce nasıl olur sadece akşamları yemem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…