ben (MiG..S) alışveriş merkezinden aldım, ordan bulabilirsin. Orda bulamazsan eczaneden alanlarda var yerimsenibenkara uzum cekirdigi oldugunu biliyorum ama sorun nereden alcagimi bilmiyorum....????:1no2:
ben toz olanı kullanıyorum, gayette etkiliküç= kara üzüm çekirdeği a.s
yalnız ben birşey sormak istiyorum,keten tohumu toz halinde satılıyor zaten,havanda ezmeden direkt toz halinde satılanından alıp kullansak olmuyor mu? fisfisfis
Ben bazen sadece sabah, bazende sabah akşam kullanıyorum yerimsenibenya arkadaşlar ben küçü bir haftadır kullanıyorum ama sadece akiamları yiyorum. sizce nasıl olur sadece akşamları yemem?
küç= kara üzüm çekirdeği a.s
yalnız ben birşey sormak istiyorum,keten tohumu toz halinde satılıyor zaten,havanda ezmeden direkt toz halinde satılanından alıp kullansak olmuyor mu? fisfisfis
sağol maskaracım ama bu keten tohumunu havanda ezmek zor oluıyo biraz havada uçmaya başlıyolar şartmı yahu bunu illede öğütüp yemek ?*??
olduğu gibi kabuklu haliyle yoğurtlanıp yenmezmi ya hatta yoğurtsuzzzzz
ben (MiG..S) alışveriş merkezinden aldım, ordan bulabilirsin. Orda bulamazsan eczaneden alanlarda var yerimseniben
ben toz olanı kullanıyorum, gayette etkili
Ben bazen sadece sabah, bazende sabah akşam kullanıyorum yerimseniben
tesekkur ederim tr'ye ilk geldigimde ilk isim cük almak olcak.... :sm_cool:
ay canım güldürdün beni cük demişsin orada bulunmuyomu o:roflol: şaka şaka inş herkes dildiği sonuca ulaşır....a.s.
yyaaa kıslar artık memişleri geçtimmm bali popom büyük ve güzel olsun yaaa((
forumda bulamadım benim popoda kalça gibimm küççücükk ağlıcam valla yaaa(
doğal yada sporla nasıl büyütebiliriz bulan yazabilir mi lütfeennnnn.....
yyaaa kıslar artık memişleri geçtimmm bali popom büyük ve güzel olsun yaaa((
forumda bulamadım benim popoda kalça gibimm küççücükk ağlıcam valla yaaa(
doğal yada sporla nasıl büyütebiliriz bulan yazabilir mi lütfeennnnn.....
popo yeri değil ama ben sana yine de yardımcı olmak için yazayım.
1-sırt üstü uzan,ellerini başının altına götür(kırda uzanmış hayal kurar gibi) dizlerini kırarak kendine çek ve poponu yukarı aşağı hareket ettir.10 defa yap,biraz dinlen ve tekrar poponu yukarı kaldır 10 sn bu şekilde bekle.bunları 4 kere tekrarla.
2-sandalyeyi önüne al.yüksek yerinden tut ve bacaklarını geriye doğru kaldırabildiğin kadar kaldır, bunu da 10 defa yap.
3-aklına geldikçe otururken ayakteyken poponu sık, bırak.yapabildiğin kadar sayısı yok.
popo kasları en kısa sürede sıkılaşan kaslardır.kolay gelsin.