Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

ya ben aktarda gördüm üzerinde göğüzüne krem süren kadın resmi vardıkaydirigubbakcemile3muhtemelen göğüs büyütücü bitkisel bi kremdi.ama hem güvenemediğimden hemde aktardaki genç bi çocuk olduğundan almadım:nazar:

absolut bi kremden bahsetmiş kızlar..aranızda kremin adını öğrenebilen varsa paylaşsın yahu vallahi merak ettim çatlıcam:1rolleyes:

absolut arkadaşım banada özelden yazarsan sevinirim o kremin adını..bu arada arkadaşlar küçü nasıl kullanıyorsunuz..ne miktarda günde kaç kez vede nasıl kullanıyosunuz??kaydirigubbakcemile5

absolut arkadaşım banada özelden yazarsan sevinirim o kremin adını..bu arada arkadaşlar küçü nasıl kullanıyorsunuz..ne miktarda günde kaç kez vede nasıl kullanıyosunuz??kaydirigubbakcemile5

ben 2 aydır kullanıorum küçü hayatım...yoğurda karıştırarak yiyorum.
sabah-akşam bir tatlı kaşığı küç ile 2 tatlı kaşığı yoğurt karıştırıp ye..
günlük 2 tatlı kaşığı kadar alınması gerekiyor:1closedeyes:

canlarımm:):)ay bu ne ilgi içim rahatladı herbal harmony die bi krem tl ye aldm belrgn bi dolgunluk war gögüs catalım da olusmaya basladı kutuya gecmek üzereym

kızlarr ben kmsenn bedduasını almak istemem önce ben kullanıym tam olarak faydasını gördüüğüm zaman sizede kesin bilgi werp yönlendirebilrm suan deneme asamasndaym sonuc almak içn erken olduunu düşünüyorum ama içnzi rahatlamak içn müjdemi weym dedm insallah geriside gelirde gönül rahatlıgıyla size önerrim bence daha almayn biraz zaman gecsn gelşmeleri paylastıkca karar werrsnz

meraba arkadasla, ben bu sıteye yenı uye oldum ve baya bi okudum mesajları. küç yazmıs herkes ve işe yarıyo yazanlar cogunlukta. küç dedıgınız nasıl bısey daha dogrusu ne, kara üzüm cekırdegı dıye okumustum bıyerde acaba o mu? ve nasıl tukeılıyo nerden satın alabılırım nerelerde satılıyor? lutfen cevap yazın arkadaslar . bnde hemen alıp kullanmak ıstıyorum. sımdıden tskkurler.Çok üzgünüm çoook

meraba arkadasla, ben bu sıteye yenı uye oldum ve baya bi okudum mesajları. küç yazmıs herkes ve işe yarıyo yazanlar cogunlukta. küç dedıgınız nasıl bısey daha dogrusu ne, kara üzüm cekırdegı dıye okumustum bıyerde acaba o mu? ve nasıl tukeılıyo nerden satın alabılırım nerelerde satılıyor? lutfen cevap yazın arkadaslar . bnde hemen alıp kullanmak ıstıyorum. sımdıden tskkurler.Çok üzgünüm çoook

canım hoşgeldin öncelikle. küç kara üzüm çekirdeğidir. bütün aktarlarda kolayca bulabilrsin. ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum gerçektende göğüslerimde çok büyüme oldu. çok memnunum. sabah akşam suyla 2 tatlı kaşığı alıyorum. denemende fayda var. kaydirigubbakcemile2

cok saol canım. valla sımdıden sevındım:1rolleyes: yarın gıdıp hemen alıcam, insallah banada faydası olur. görusmek uzere, tekrardan saol canım. bby.

kızlarr ben kmsenn bedduasını almak istemem önce ben kullanıym tam olarak faydasını gördüüğüm zaman sizede kesin bilgi werp yönlendirebilrm suan deneme asamasndaym sonuc almak içn erken olduunu düşünüyorum ama içnzi rahatlamak içn müjdemi weym dedm insallah geriside gelirde gönül rahatlıgıyla size önerrim bence daha almayn biraz zaman gecsn gelşmeleri paylastıkca karar werrsnz

canım faydasını inş görürsün bize yaz bekliycem ben sendeki gelişmeleri ona göre alırım biraz bekliyelim inş yarar hoş kal canımmm

canım hoşgeldin öncelikle. küç kara üzüm çekirdeğidir. bütün aktarlarda kolayca bulabilrsin. ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum gerçektende göğüslerimde çok büyüme oldu. çok memnunum. sabah akşam suyla 2 tatlı kaşığı alıyorum. denemende fayda var. kaydirigubbakcemile2

selam, ben şunu merak ettim kara üzüm çekirdeği onarıcıdır, kortizon işlevi de görür. acaba kortizon gibi toptan mı kilo aldırdı, yoksa sadece göğüslere mi yaradı? bir de adet düzenini vs. etkiliyor mu?

tamam arkadaşım önceki sayfalarda yazmışsın zaten 2. sorumun cevabını, bence kesinlikle küç. den çünkü göğsü etkileyen bir hormon adet düzenini miktarını vs. de etkiler mutlaka. 1. sorumun cevabını da bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

tamam arkadaşım önceki sayfalarda yazmışsın zaten 2. sorumun cevabını, bence kesinlikle küç. den çünkü göğsü etkileyen bir hormon adet düzenini miktarını vs. de etkiler mutlaka. 1. sorumun cevabını da bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

Herkesin bünyesi farklıdır canım. herkeste farklı etkilerde gösterebilir. benim sadece göğüslerime yaradı. gerçekten baya baya büyüdüler. kilo falan aldırmadı sadece göğüs :)

kara üzüm çekirdegini bıraktm ben midemi bulandırmaya basladı siz nasıl tüketiyorsunuz ne ile birlkte??

canım ilk başlarda bizde yiyemedik küç ü ama alıştık sonra ben mesela pudink le yiyordum 1 weya 2 yemek kaşığı pudinğe 1 tatlı kaşığı küç karıştırıp yiyodum sonra alıştım şimdi suyla içiyorum zamanla alışırsın

kimi yoğurtla kimi meywa suyuyla balla pekmezle yiyen war ne sewiyosan onunla yemeye calış canım alışırsın sende inş işe yarar şifa niyetine diyip yiyoruz işte cokacimcoook hoş kalla.s.

X