bende küç kullanıyorum daha 3 hafta pek bi gelişme göremedim ama pes etmicem en az 2 ay kullanıcam
Kara uzum cekirdeginin gogusleri buyuttugu dogru arkadaslar ama ben bunu ilk duydugumda doktoruma dogrumu diye sordum vede nerden alabilrim diye sordugumda cok kizdi ! Neden ? cUnku dediki sifalari haplarinda aramayin meyvenin kendisinde arayin 100/100 dogal..Ben hamileyken hergun yaklasik yarim kg uzum yiyordum hem canim istedigi icin yiyordum hem bende kansizlik vardi bunun icinde yararli oldugunu soylenildi vede gogusler icin cekirdegini atmadan yiyordum ve goguslerimde faydasini gordu simdi nasil kucultem bunlari =) aa birde istah acan diyen arkadaslar istah felan acmiyor en azindan bende acmiyordu
yok yok cok olmadi sekerim :roflol: cvplarim.Uzum cekirdegine baslamadan vede hamile kalmadan once ( yani normalken 80b idi, hamilelikte vede uzum cekirdegi esnasindan 90c oldum ve suan ise 90b ve dogumdan 13 ay gecti .ben eskisi gibi olsun istiyorum yani 80b benneyaptımkicanım kara üzüm çekirdeğini kullanmaya başlamadan ve hamile olmadan önce göğüs bedenin kaçtı hamilelikdende göğüslerinde büyüme olmuştur zaten peki şimdi göğüs bedenin kaç küçülsün diosun:roflol: çok soru sordum ama basıları doğumdan bir mühdet sonra küçüldüklerini söylüo senin doğumdan ne kadar zaman geçti merak ettim:uhm:
Bende uzun zamandı ölçmemiş ve yazmamıştım.Adet dönemim bitti ve ölctüm.
gögsüm en son 87 cm di şuan 89 cm.
Küçe ne zaman başladım tarih atmadım ama ilk başladıgımda gögüs ölcüm 85 cmdi.Bir ay oldu olmadı.
Toplamda 4 cm büyüme..Sütyenlerimden de fark ediyorum.75 beden desteksiz giyebiliyorum.
Ama amacım dantel sütyenleri rahatlıkla taşıyabilecek kadar büyümeleri...
Ben sadece küç-keten tohumyla birlikte rezene içiyorum.
Ah birde nar yiyebilsem etkisi daha iyi olacak biliyorum.
Arkadaşlar birşey sorucam yaa
benim gögüslerde hiç agrı olmuyor.Cogu yazmış agrı var diye bende yokkk.
Ben ergenliktede agrım oldugunu hatırlamıyorum.Benim gibi olan var mı?
gün içinde şu saatlerda ya da şu zamanlrda kullanın dediğiniz bi zmn var mı arkadaşlar yoksa önemli olan her gün yemek mi???
ayrıca ben siyah kuru üzümün kendisini yiyorum çekirdeğiyle daha sağlıklı değil midir?..