Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

kara uzum cekirdigi oldugunu biliyorum ama sorun nereden alcagimi bilmiyorum....????:1no2:
ben (MiG..S) alışveriş merkezinden aldım, ordan bulabilirsin. Orda bulamazsan eczaneden alanlarda var yerimseniben

küç= kara üzüm çekirdeği a.s

yalnız ben birşey sormak istiyorum,keten tohumu toz halinde satılıyor zaten,havanda ezmeden direkt toz halinde satılanından alıp kullansak olmuyor mu? fisfisfis
ben toz olanı kullanıyorum, gayette etkili
ya arkadaşlar ben küçü bir haftadır kullanıyorum ama sadece akiamları yiyorum. sizce nasıl olur sadece akşamları yemem?
Ben bazen sadece sabah, bazende sabah akşam kullanıyorum yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
küç= kara üzüm çekirdeği a.s

yalnız ben birşey sormak istiyorum,keten tohumu toz halinde satılıyor zaten,havanda ezmeden direkt toz halinde satılanından alıp kullansak olmuyor mu? fisfisfis

malesef uzmanlar evde öğütülmesini öneriyorlar içindeki bazı yağlardan faydalanmamız için bende o yüzden taneli olarak aldım ama üşeniyorum onu havanda öğütmeye karabiber öğütücüsündede yapabilirmişiz ama bende ondan yuukkkk

bende üşendiğim için sordum size tanelide fayda etmezmi diye ama etmiyo demekki:1no2:

sağol maskaracım ama bu keten tohumunu havanda ezmek zor oluıyo biraz havada uçmaya başlıyolar şartmı yahu bunu illede öğütüp yemek ?*??

olduğu gibi kabuklu haliyle yoğurtlanıp yenmezmi ya hatta yoğurtsuzzzzz

Pokoocum.
Benim evde keten tohumu vardı zaten babam eczaneden almış 200 grlık kutu içinde, tadı da güzel ve cekirdek halinde degil un gibi olanından ben memnunum.
Sende eczaneye sor ögütülmüş olanı için.Ama gene de ögütülmüşünü bulamaz isen; çekirdeklerini yerken direkt yutma çigneyip yutarsan bütün faydalarından yararlanırsın.
Aynı şey küç ve taze kara üzüm çekirdegi içinde gecerli uzmanlar iyice cigneyerek yiyin diyorlar.Aynı mantık sonuçta.İster yogurtla ister yogurtsuz ye şekerim.Yogurtla yememizin nedeni rahat tüketilmek için. ben suyla bir kere yutayım dedim can veriyordum nerdeyse....
Arkadaşlar unutmayın ayrıca uzmanından ögrendim keten tohumu ögütülmüş alındıgında
buzdolabında 1 aydan fazla tutulmaması gerekiyormuş.
Bilgilerinize kader arkadaşlarım:içelim:

Son düzenleme:
..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarr sewğiller we sewğilisizler günümüz kutlu olsunnnnnkafamçokkarıştı:asigim:senağlamahihoyyyt:ecrin_bebek:laelaelaelaelaesırnaşık şey

ya çaktırmıyorum ama ben de yaklaşık 15 gündür içiyorum..pek bi umutla içmiyorum ama yine de içiyorum:)az bi dikleşme hissediyorum..bugün de ağrı hissediyorum..bakalım ne olcak

ben (MiG..S) alışveriş merkezinden aldım, ordan bulabilirsin. Orda bulamazsan eczaneden alanlarda var yerimseniben

ben toz olanı kullanıyorum, gayette etkili

Ben bazen sadece sabah, bazende sabah akşam kullanıyorum yerimseniben

tesekkur ederim tr'ye ilk geldigimde ilk isim cük almak olcak.... :sm_cool:

yyaaa kıslar artık memişleri geçtimmm bali popom büyük ve güzel olsun yaaa :KK43:((
forumda bulamadım benim popoda kalça gibimm küççücükk ağlıcam valla yaaa:KK43:(
doğal yada sporla nasıl büyütebiliriz bulan yazabilir mi lütfeennnnn.....

Kızlar nette gördüğüm bir yazıyı sizlede paylaşmak istedim. 4 yıl önceki haber ama olsun, kulak asmakta fayda var. Sağlık bu bişeye benzemez. Amannn.... Buyrun yazı:

SİLİKON GÖĞÜSLER TARTIŞILIYOR!
Bilim dünyası, silikonu bir kez daha ele aldı. Uzmanlara göre, silikon kanser yapıyor.
07 Ağustos 2005 Pazar 11:24
Son yıllarda estetik cerrahi alanında en çok yaptırılan operasyonlardan biri de silikon tartırmak... Ancak bilimadamları bu konuyla ilgili çok ciddi uyarılarda bulunuyor. Özellikle Amerika'da silikonlar yeniden tartışma konusu oldu. Ülkede bundan 13 yıl önce silikonlar, kanser türlerine neden olabileceği yönündeki iddialar yüzünden yasaklanmıştı. Şimdi Amerikalı bilimadamları bu yasağın tekrar gündeme getirilmesini ve silikon taktırılmasının bir kez daha gözden geçirilmesini istiyor.

BÜYÜK RİSK TAŞIYOR

Bazı bilimadamlarına göre silikon göğüsler, insan bedeni içinde hem çok uzun ömürlü değil, hem de bedene sızmaları halinde kanser ya da lupus hastalığına yol açabiliyor. Silikonun bedene sızmasının hemen fark edilemiyor olması, tehlikeyi daha da artırıyor. Silikonun bedenden çıkartılması da ancak yeni ve ağrılı bir ameliyatla mümkün olabiliyor. Bu da yine kadınlar için çok büyük risk.

(takvim)

Ayrıca kızlar bir plastik cerrahının sayfasında aşağıya kopyaladığım bir açıklama var:
Bu durumda 10-20 yıl sonra tekrar bir ameliyatla çıkartılıyor bunlar :uhm:
ben taktım da bu aralar silikona, didikliyorum neti.kafamçokkarıştı

Slikon meme protezinin ömrü ne kadardir?
Protezlerin hiçbiri ömür boyu kullanım için değildir. Bazı hastalar çıkan problemler nedeniyle birkaç yıl içinde protezlerini değiştirtmek zorunda kalsalar da genel olarak protez ömrü 10-20 yıldır.

yyaaa kıslar artık memişleri geçtimmm bali popom büyük ve güzel olsun yaaa :KK43:((

bana cewap vericek yokmu yaaa:KK43:( yeniyim forumda nolur bilen yazsın....senağlamasenağlama

popo yeri değil ama ben sana yine de yardımcı olmak için yazayım.
1-sırt üstü uzan,ellerini başının altına götür(kırda uzanmış hayal kurar gibi) dizlerini kırarak kendine çek ve poponu yukarı aşağı hareket ettir.10 defa yap,biraz dinlen ve tekrar poponu yukarı kaldır 10 sn bu şekilde bekle.bunları 4 kere tekrarla.
2-sandalyeyi önüne al.yüksek yerinden tut ve bacaklarını geriye doğru kaldırabildiğin kadar kaldır, bunu da 10 defa yap.
3-aklına geldikçe otururken ayakteyken poponu sık, bırak.yapabildiğin kadar sayısı yok.
popo kasları en kısa sürede sıkılaşan kaslardır.kolay gelsin.

popo yeri değil ama ben sana yine de yardımcı olmak için yazayım.
1-sırt üstü uzan,ellerini başının altına götür(kırda uzanmış hayal kurar gibi) dizlerini kırarak kendine çek ve poponu yukarı aşağı hareket ettir.10 defa yap,biraz dinlen ve tekrar poponu yukarı kaldır 10 sn bu şekilde bekle.bunları 4 kere tekrarla.
2-sandalyeyi önüne al.yüksek yerinden tut ve bacaklarını geriye doğru kaldırabildiğin kadar kaldır, bunu da 10 defa yap.
3-aklına geldikçe otururken ayakteyken poponu sık, bırak.yapabildiğin kadar sayısı yok.
popo kasları en kısa sürede sıkılaşan kaslardır.kolay gelsin.

çok saol canım eet yeri diil biliyorum ama :eek:
inşallah büyür ve çıkık bi görüntü alır memişlerden ümidimi kestim artı napiyim popoya sardım....
bu büyütürdelikafadulden ve şekle sokar diosun yani hemen deniycem delikafadulden

bende işe yaradı. ama hemen etki etmiyor 1-2 hafta sonra etkilemeye başlıyor hemen öyle gece yedim sabaha büyüyecek olmuyor. ara ara yiyorum yogurtla karıştırıp. zaten çok faydalı sadece göğüs için değil arada her şeyi dozajında yemek lazım.

küçü 2 ay kullandım sonuç alamadım olmayınca olmuyo işte en kötüsü şuan 3 haftalık hamileyim ve malesef göğüslerimde tık yok.kendimi geçtim bebeğim için üzülüyorum ya.ben umudumu kestim kızlar.sizlere yarar inşallah.:teselli:

X