Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

Ayyysemcim ne demek cnm.Hemen uygula degişimi gözlerinle gör.
İlk başta pek inandırı gelmiyo olabilir ama degişim kişiden kişiye göre degişiyor.
Kiminde hemen etki ediyor kiminde etmiyor ama denemeye deger.
Üstelik bu kadar ucuz bir yöntemle 2cm lik büyümem var ve devam edicem.
Genelde küçü kullananlar tadını pek begenmiyorlar ama benim hoşuma gidiyor baharat tadında birşey...Yogurtla yersen cok güzel ama suyla alıp yutmak zor olabilir.
Rezene cayını begenmeyebilirsin pek hoş bir tadı yok.Limon sıkınca içilebilir bir hal alıyor.
Bende bayag fayda etti.Bir haftaya kadar sende de etki gösterecektir.Güzel gelişmeleri bekliyoruz...:lepi:

kızlar hani memişleri büyütmeye etkisi olsun diye narı çekirdeğini ve suyunu tüketiyoruz ya çiçeğide işe yararmı acab bu hususta bi bilgisi olan varsa yazsın vallaha çünkü ben çekirdeğiğini bulamadımmmm gittim çiçeğini aldım onu içiyorum mayhoş mayhoşşşş hergünnn:p

bide bu masajı yumuşak yumuşakmı yoksa sert hareketlerlemi yapıyonuz hangisi daha etkili

kuşuum kimse sana cevap vermedi mi :))):1hug:
bende aklıma geldikçe çiçeğinin çayını içiyorum artık nar kalmadı, napek :sm_confused: hahahahaa, masaj yumuşak mı olsun sert mi ??? sen nasıl seviyosan yewri :roflol::roflol::roflol:

15 gündür kullanıyorum pek işe yaramadı daha göğüsler aynı yani :a015: ama cildim şahane oldu resmen gençleştim :lepi:

kuşuum kimse sana cevap vermedi mi :))):1hug:
bende aklıma geldikçe çiçeğinin çayını içiyorum artık nar kalmadı, napek :sm_confused: hahahahaa, masaj yumuşak mı olsun sert mi ??? sen nasıl seviyosan yewri :roflol::roflol::roflol:

kız alemsin ya sırnaşık şey sağol sahsiiii valla buranın ablası sensin ama senide burada bulamıyoruz artık :Saruboceq:burayada baaaaaaaaaaaakkk

canım benim sağol teşekkürler tamam o zaman ben nar da tüketeyim çayınıda içeyim masaja gelince yumuşağından bişey olmadı vallaha bende sert sert yapıyom artık hırs bastı iyice ama ufff büyümedilerde hala kafamda bozuluyo iyice artıkınnn:jeyyar::eek:klava::eek:klava:

ayol sen alemsin, insanın aklına olur olmadık şeyler getiriyosun, canım ben buralardayım aslında ama yoğunluk falan, bakıyorum ben bişeye cevap verene kadar cevap veren çıkıyor, malum kalabalıklaştıda buralar, ben yaşlandım yetişemiyorum :))

valla bende aldım denicem bakalım inş yaza kadar büyürler bilirsiniz bikini mevsimi utanıyorum ya bikini giymeye bu halimle::KK43:

kızlar bugün haberlerde gördüm.silikon taktırmak istemeyen için yağ enjekte ediyolarmş göğüs niyetine.
vücudun bi yerinden alıyolarmş yağı.bende kilo da yok ki göğüs için yağ aldırıyım kaydirigubbakcemile3
her yönden kaybediyorum anlıycağnz.küçük geldi küçük gitcek memişlerim :a015:

heheh, sen takma kafana, o yağ aldırma olayı yaygınlaşana kadar biz yaşlanırız zaten, ozaman kim napsın büyüğü küçüğü :)))

buarada çiğdemcim hoşgeldin, yarasın :içelim:

bu uygulamayı şöyle böyle uyguluyoruz dye anlattı doktor tv de ama canm.gerçi uygulama olsa kaç yazar ki.yaptırmıycam.of kaldım yine küç e senağlama

arkadaşlar bliyorsunuzki ergenlik çağında göğüsler ostrojen seviyesinin yükselmesiyle oluyor bence göğüsleri büyütmek içinde ostrojen içeren bitki ve gıdalar tüketilerek ostrojen seviyesi yükseltilirse göğüslerde büyümeye sebep olur bence araştırdım keten tohumu yüksek oranda içeriyomuş mesela ben alıcam yağıylada masaj yapıyım diyorum ayrıca rezene nar çekirdeği ısırgan tohumu şerbetçi otu nohut havuç çemen soya yulaf ostrojen kaynağı bitkilermiş bunlardan tüketmeye çalışın bence bunların çoğu göğüs büyütücü hap ve kermlerin içinde yer alıyo zaten şöyle bi araştırdımda bilginiz olsun istedim

yaşasın küç. kaydirigubbakcemile2 süper bişey bu ya cildimede çok iyi geldi.iyiki böle bi başlık açmışsınız kızlar öok teşekkürler sayenizde harika hissediyorum kendimi. memişlerde baya ilerleme var:lepi:

yaşasın küç. kaydirigubbakcemile2 süper bişey bu ya cildimede çok iyi geldi.iyiki böle bi başlık açmışsınız kızlar öok teşekkürler sayenizde harika hissediyorum kendimi. memişlerde baya ilerleme var:lepi:

Kızlar yaşlarınızı merak ediyorum ya, belki daha ergenlik dönemindesiniz ve ondan dolayı büyümeler devam ediyordur gibi geliiyor bana. Büyük ihtimalle ben hepinizin ablasıyım, ben 30 yaşındayım :teselli:

Ginka sen kaç yaşındasın mesela?

yafff kızlarr ben de grdüm yağ aldırıp kök hücre elde edip göğüse uyguluolardııııı.amaa resmenn yağ alırken şişliiiiiiioooo ayy içim fena oldu onu izlerken.ki zaten benim hafif göbiş ve bel hariç alıncak yağğ yokki.nereden alcakk alah aşkına onu anlamadım.aslında bi taşla 2 kuş vuruon ama çok pahalıdr o benceeeeee.ki zatenn öğrenci halimlee yaptıramammmm

yafff kızlarr ben de grdüm yağ aldırıp kök hücre elde edip göğüse uyguluolardııııı.amaa resmenn yağ alırken şişliiiiiiioooo ayy içim fena oldu onu izlerken.ki zaten benim hafif göbiş ve bel hariç alıncak yağğ yokki.nereden alcakk alah aşkına onu anlamadım.aslında bi taşla 2 kuş vuruon ama çok pahalıdr o benceeeeee.ki zatenn öğrenci halimlee yaptıramammmm

evet evet resmen koca bi iğneyi batırıp batırıp çıkarıyodu :1shok:
zaten fiyatını geçtim,o uygulama yüzünden bile yaptırmazdım.benm bi iki cm büyüdü.şimdi pek takmıyorum oyzden.napalım kabullendim kendimi artık böyle :çok üzgünüm:

arkadaşLar bende k.ü.ç başLamısTım ama düzenLi kuLLanamadım :KK43:

baya bi araştırma yapTım kimi eTkisini qörmüş, kimi qörmemiş. akLım karışTı

kesin sonuç aLan varmı acaba qerçekTen çok merak ediyorum yaşım 20 bu yaşTan sonra da fasLa büyüyeceqini sanmıyorum Tek şansım K.Ü.Ç qaLiba :KK43:

arkadaşLar bende k.ü.ç başLamısTım ama düzenLi kuLLanamadım :KK43:

baya bi araştırma yapTım kimi eTkisini qörmüş, kimi qörmemiş. akLım karışTı

kesin sonuç aLan varmı acaba qerçekTen çok merak ediyorum yaşım 20 bu yaşTan sonra da fasLa büyüyeceqini sanmıyorum Tek şansım K.Ü.Ç qaLiba :KK43:

valla gamzelim ne yalan söyleyim ben fayda görmedim, görenide duymadım :çok üzgünüm: ama umut etmeye devam nedense. senağlama

Canlarım ben faydasını gördüm şükür büyüdüler we büyüyolar we ergenismus kafamçokkarıştıolayınıda baya geçtim 28 yaşındayım ayy 29 oldum ya unutmuşumdelikafadulden yani bu yaşda yarıyomuş canlarım düzenli kullanın yarıyacak diye pozitif düşünün büyüyecek memişlerimiz inş kendinizi çok iyi bakınn a.s.

ayol bana da yaradı, yazamıyorum pek buaralar ama,
4-5 cm gibi bi gelişme var, duruyo :)) moral bozmak yok !!!

ayol bana da yaradı, yazamıyorum pek buaralar ama,
4-5 cm gibi bi gelişme var, duruyo :)) moral bozmak yok !!!

oh ne güzel ne güzel kaydirigubbakcemile2
ben sadece akşamları yiyebiliyorum ya sabah okula gittiğim için zor oluyo zaten anca yetişiyom okula bi de onu yersem cok zorrr kafamçokkarıştı

X