kızlar hani memişleri büyütmeye etkisi olsun diye narı çekirdeğini ve suyunu tüketiyoruz ya çiçeğide işe yararmı acab bu hususta bi bilgisi olan varsa yazsın vallaha çünkü ben çekirdeğiğini bulamadımmmm gittim çiçeğini aldım onu içiyorum mayhoş mayhoşşşş hergünnn
bide bu masajı yumuşak yumuşakmı yoksa sert hareketlerlemi yapıyonuz hangisi daha etkili
kuşuum kimse sana cevap vermedi mi :))):1hug:
bende aklıma geldikçe çiçeğinin çayını içiyorum artık nar kalmadı, napek :sm_confused: hahahahaa, masaj yumuşak mı olsun sert mi ??? sen nasıl seviyosan yewri :roflol::roflol::roflol:
yaşasın küç. kaydirigubbakcemile2 süper bişey bu ya cildimede çok iyi geldi.iyiki böle bi başlık açmışsınız kızlar öok teşekkürler sayenizde harika hissediyorum kendimi. memişlerde baya ilerleme var:lepi:
yafff kızlarr ben de grdüm yağ aldırıp kök hücre elde edip göğüse uyguluolardııııı.amaa resmenn yağ alırken şişliiiiiiioooo ayy içim fena oldu onu izlerken.ki zaten benim hafif göbiş ve bel hariç alıncak yağğ yokki.nereden alcakk alah aşkına onu anlamadım.aslında bi taşla 2 kuş vuruon ama çok pahalıdr o benceeeeee.ki zatenn öğrenci halimlee yaptıramammmm
arkadaşLar bende k.ü.ç başLamısTım ama düzenLi kuLLanamadım
baya bi araştırma yapTım kimi eTkisini qörmüş, kimi qörmemiş. akLım karışTı
kesin sonuç aLan varmı acaba qerçekTen çok merak ediyorum yaşım 20 bu yaşTan sonra da fasLa büyüyeceqini sanmıyorum Tek şansım K.Ü.Ç qaLiba
ayol bana da yaradı, yazamıyorum pek buaralar ama,
4-5 cm gibi bi gelişme var, duruyo :)) moral bozmak yok !!!